Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!

"Наш дълг е да продължим войната с тероризма"
Обновена: 18 фев 2016 11:19 | 18 фев 2016 11:07, Веселина Йорданова
250
Плевнелиев към Ердоган: Атентатът ме потресе!
Снимка: архив, БулФото

Президентът Росен Плевнелиев поднесе съболезнования на турския си колега Реджеп Тайип Ердоган по повод кървавия атентат в Анкара, при който загинаха и пострадаха десетки невинни. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата

"Новината за терористичния акт ме шокира и потресе. Няма кауза, която да оправдае подобен варварски акт и нечовечност. Уверен съм в професионализма на турските разследващи власти и се надявам, че много скоро организаторите и извършителите ще бъдат задържани и наказани с цялата строгост на закона", пише в съболезнователната телеграма на българския държавен глава до президента Реджеп Ердоган.

"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава. Наш дълг е да продължим войната с тероризма и да отговорим решително на тази световна заплаха в името на мира и човечността“, посочва още Росен Плевнелиев.

Той отправя най-искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите и пожелава бързо възстановяване на пострадалите при атентата в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
32
 
! Отговори
грозен и тъп преди 8 години
Този пък, доброволно влязъл в ролята на памперс. Засрами се! Ти не си президент на всички българи! Ти си такъв, само на "умните, богатите и красивите" Отаналите ни е срам от твоите изказвания!
34
2
 
28
 
! Отговори
странно преди 8 години
защо плаевнята не поднесе съболезнования на кюрдските семейства които страдат от ердоган , колко повече кюрди е избил и ще избива ердоган ? все едно някой едно време да е поднесъл съболезнования на султана за загиналите турци поради априлското въстание
33
1
 
17
 
! Отговори
до 55 преди 8 години
Преди да ни изтрият, да ти кажа, че има малко по-люта цензура - в Северна Корея. Ама скоро ще я задминат, тъй като се стараят с всички сили.
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес плаче за турците, да видим утре за Левски какво ще прави....
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ревеш ли Роска.За кого плачеш ?????Ти що за шмекер си.
30
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 83 коментара, само 53 се виждат. Цензората е пълна, а свободата на словото е гарантирани по закон.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атентати в Турция, български съдия го самоубили, прецедента се изказал за да ни разсмее...само хубави новини днес.
28
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега потресен, при атентатите в Париж плака във френското посолство.... боже опази ни от политиците ни.
27
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 8 години
редно е да поплаче нашенеца
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"В този тежък за турската държава момент бих искал да Ви уверя в съпричастността на българския народ и държава, държава да, но, аз не съм дал съгласието си, като българин. Съпричастни? От къде на къде? Кюрдите отвръщат с/у агресията на турция. Защо не си потресен от убийствата на ид срещу невинни хора? Всичко е част от плана ли?
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой те пита пък тебе.
24
0
 
26
 
! Отговори
апо преди 8 години
Слаба ракия...слаба и горчива , в каквато и чаша да я налееш , на каквато и маса да я сложиш пак ще си остане горчива парцуца.Моля спрете да ни я пробутвате и ако ви се свиди да я излеете в канала поне си я дръжте добре затворена в някоя тъмна бутилка защото освен че не искаме да я пием не желаем и да я гледаме!
23
0
 
31
 
! Отговори
Я-я преди 8 години
Колкото и да ни цензурирате в подобието си на сайт, все тая. Нито подобието на мъж от снимката, нито "Спасителя", за който народа е *** МатрИал и на първо място стои само и единствено АЗ, ще ни накарате да изпитваме уважение към тия двамата. Ще дойде и краят на вашето смукателно действие!
22
0
 
30
 
! Отговори
bluesky1 преди 8 години
Ама как ще продължите да се борите срещу тоз пуст тероризъм бееее...като същият този Ердоган ги събира терористите, тренира ги, дава им оръжие, лекува ги и т.н. и ги праща да режат глави в Сирия...Ми войниците от правителствената армия на Сирия да не би да не ги боли като *** по бойните полета, убивани от Ердогановите главорези, те не са ли хора, те нямат ли майки и бащи, които да милея за тях...Няма да бъда изненадан, ако този терористичен акт е организиран от самия Ердоган....
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
турската артилерия активно се старае да помогне на джихадистите в Сирия и да спре настъплението на отрядите на кюрдското опълчение в района на град Азаз северно от Алепо.
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак ли се изцепи , бееее?! плака ли?
19
1
 
14
 
! Отговори
макето преди 8 години
а за кулата промахон нито дума за ситуацията там не са ли потресени
18
2
 
13
 
! Отговори
BULGARIN преди 8 години
Nai alchniat,nai -golemiat prodajnik i nai-vredniat za Bulgaria prezident,koito sme imali do sega.
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С особен интерес чакам утрешното изказване на Расим по повод годишнината от обесването на Апостола, ако въобще има такова. Какви ли пак ще ги натвори....
16
34
 
3
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Името на Господин Плевнелиев ще остане в Историята редом до имената на Ботев и Левски.Голям Българин и Патриот!