В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете

Тя убила детето и подпалила апартамента, където била гледачка
Обновена: 29 фев 2016 14:41 | 29 фев 2016 13:30, Елка Василева
105
В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Кадър: YouTube

В Москва е задържана жена по подозрение в убийството на дете, чието обезглавено тяло е било открито по-рано след пожар в жилище в града. Това съобщиха от московското следствие.

От там уточниха, че задържаната до метростанция жена е била гледачката на детето.

По данни на телевизия РЕН ТВ жената, облечена с бурка, е държала отрязаната глава на детето и е заплашвала, че ще се взриви.

Пожарът, избухнал тази сутрин в апартамент, е бил потушен от пожарникарите. Четирима души са били спасени. В изгорялото жилище е било намерено детето с отрязана глава. LifeNews съобщи, че убитото момиченце е било на 4 години.

По предварителна информация детето е било убито с голяма жестокост, а апартаментът – запален. Следствието е започнало проверка по случая, пише Лента.ru.

Задържаната жена е била в очевидно неадекватно състояние. По предварителни данни тя е гражданка на държава от Централна Азия. Назначена й е съдебно-психиатрична експертиза.

Според LifeNews задържаната е 39-годишна жена от Узбекистан. На разпита тя разказала защо е извършила престъплението. По думите на Гюлчехра Бобокулова тя направила това заради изневяра на мъжа си. Жената обаче не могла да обясни как изневярата на мъжа й е свързана със семейството, в което тя е работела като детегледачка.

Очевидка разказа пред телевизия "Дожд": "Излизах от търговския център, опитаха се да ме спрат. Там имаше много хора, те тичаха и викаха "терористичен акт, терористичен акт". Видях как жена ходи около метростанцията „Октябърское поле“, около шосето, цялата в черно. Тя носеше не някакъв пакет, а глава. Може би това е била главата на дете, както шепнеха в тълпата. Тя викаше нещо". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И нейните деца да очистят по същия начин и то пред очите и да стада по същия начин ,като родителите на детето !
50
0
 
0
 
! Отговори
Lydia преди 8 години
Тя Dr.SUNNY можете да го пишете, ако имате нужда от помощ в тяхната връзка drsunnydsolution1***gmailОбещавам, че вашите проблеми са решени незабавно. След като е в отношения с него в продължение на седем години, той ме остави, аз направих всичко Мога ли да го върна отново, но напразно. Бихте за любовта, която изпитвам към него, той се молеше, но той отказа да ми обясни моя проблем с някой онлайн и тя ми предложи да следва по-скоро изпратихме заклинател, който може да ми помогне да го доведа з
49
0
 
8
 
! Отговори
честито преди 8 години
Това ни предстои, това е бъдещето на Европа. Не протестирайте. Продължавайте да ги защитавате, да им давате помощи и "убежище", поверете им и децата си, както в случая. Що за родител ще си остави детето на такова изчадие? Това е резултатът от овчата толерантност, промити мозъци. Утре това ще е при нас. То всъщност вече е, поне из Пловдив пъплят навсякъде, за София да не говорим. Добро от тези не чакайте.
48
1
 
7
 
! Отговори
Татьяна преди 8 години
До тийниАз съм рускиня. Но много се съмнявам, не, не се съмнявам, а зная абсолютно точно, че в този Ви списък няма руснаци: двамата са грузинци, Ленин е немец или еврей, останалите са украинци, но, може би, само Андропов бил руснак. И днешните политици в Русия не са руснаци. Но какво значение има националност за политици, те нямат националност , те грижат се само за джобове на олигарси и за себе си: и в Русия, и в България, и в целия свят. Къде сте видяли грижовни за народа си политици ?
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименРуските летци бият исламисти, а не стотици деца. Трябва да четете и да гледате истински новини ! След 2 дни имате национален празник за освобождение от турското робство, нали забравили? Или четете нова история заради нова политически потока и повече не смятете Иван Вазов за автора на " Под игото" ?
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УжасСега е екстремно навсякъде. А без Русия ще бъде най- екстремно. Русия не само са Путин, олигарси и луди политици или пияници! Аз се гордея, че съм рускиня и винаги ще помогна на всекиго със доброто си и открито сърце. Елате в Русия и ще видите гостоприемството ни
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тийниА кой от тях е руснак???!!!!
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До обективенТатарстан е Русия, татарският ислам е мирен, а Узбекистан е бивша съветска република. Но това нищо не значи: убиец може да бъде от всяка страна. Според мен съвременни политици във всички страни са виновни за това, какво е случило в света. Но човек трябва да бъде човек въпреки политика! От много тежкия живот хора от Азия тичат в Русия заради работа, а в Русия имат много лоши условия за живота си и най- малка заплата. Затова стават луди. А много руснаци също живеят лошо...
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възмездие за терористите, потдръжниците им, финансиращите ги, покровителите им и за тези, които дават възможност за медийна изява за и на всички горе изброени ***, включително медии, политици и държави!
42
0
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Россия опят победилавсе Сирию освободилавсе ''хенде-хох'' а ИДИЛ к.а.п.у.ттепер можно отдохнут.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-доброто наказание ще е да я предадете на бащата на детето.
40
1
 
39
 
! Отговори
Kkk преди 8 години
Новите европейци. Да благодарим на мама Меркел, че напълни Европа с тая *** изповядваща мирната и толерантна религия ислям.
39
1
 
35
 
! Отговори
EUSSR преди 8 години
Такива "детегладачки" има вече и в ЕС. Това е следващата изненада подготвена ни от ДАЕШ с помощта и подкрепата на Ердоган и ЦРУ. Честита ви пролет - европейска, арабска и т.н.
38
1
 
15
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Трябва да я набият- да, ама на кол трябва да я набият, за назидание на останалите, планиращи да извършат такава мерзост! Иначе в Русия има доста мюсюлмани, повечето от които са си напълно нормални хора! Да не забравяме, че в автономната република Татарстан живеят потомци на Волжска България, основана от хан Котраг, които също изповядват ислям!
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тийниа какви особености на българската душевност?
36
40
 
6
 
! Отговори
тийни преди 8 години
Русия бе хора,някой да не би да е изненадан?Ленин,Берия,Сталин,Чикатило,Андропов,КГБ,ФСБ.Това са особености на русската душевност.
35
2
 
42
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Баба Меркел какво ще каже по въпроса???Щото недоинтегрираните и в Германия правят подобни работи,ама полицията е инструктирана да мълчи!Като им разправяш,че в Европа място за ислям НЯМА,те ти викат,че си нетолерантен!Сигурно най-толерантно ще е да ни режат главите и да си мълчим!
34
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за глупости...как някой не я е нябил,тази е трябвало да я разстрелят или да я убият по техния начин с камъни , и никаква прошка.....където и да е ,където и да са ,тези заслужават само това ,което те самите правят,
33
1
 
24
 
! Отговори
мххх преди 8 години
Няма по опасно нещо от подценената женска отмъстителност... Мъжете все с емислим че сме по силните , но...
32
4
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
Бог да прости детето !В Русия всичко е екстремно.