Трима убити при две въоръжени нападения в Анкара

Полицай е загинал при нападение и в Югоизточна Турция
Обновена: 18 мар 2016 15:14 | 18 мар 2016 14:44, Елка Василева
17
Трима убити при две въоръжени нападения в Анкара
Снимка: архив, Reuters

Трима души са убити при две въоръжени нападения в Анкара. Едната от жертвите е полицайка.

Инцидентите са станали в два различни района на турската столица, съобщи телевизия "Хабер Тюрк".

Тази сутрин в района Дикмен, където се намират полицейски управления и военни обекти, полицай е застрелял своя колежка от отдела за борба с контрабандата и организираната престъпност и намиралия се до нея мъж. И двамата са починали от раните си. Стрелецът се е предал на властите.

В района Мамак също тази сутрин бивш затворник, излязъл неотдавна от затвора, е стрелял срещу двама души. Единият от тях е починал на място, а ранената жена е откарана в болница в тежко състояние. Нападателят се е самоубил, пише ТАСС.

В югоизточната част на Турция пък при нападение на кюрдски бунтовници е загинал един полицай, а други трима са ранени. Инцидентът е станал в провинция Мардин, окръг Нусайбин, където е в сила комендантски час. Била е взривена бронирана кола, участваща в антитирористична операция на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
2
 
! Отговори
do kim sun преди 8 години
ili da se uchi ot netenqhu i putin da izbiva civilni ne zavisimo dali sa vinovni ili ne
8
2
 
5
 
! Отговори
ким сун преди 8 години
Ердоган трябва да се поучи от съседите си България и Гърция където леви и десни се сменят да управляват като стане напечено,подават се оставки правят се избори.А не да се държи като Асади и Кадафи.Великите сили най обичат такива мишлета върху които да потренират армията и да изпробват оръжията си.
7
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
barzo i tochno resheniepuskash bobardirovachite za dva dena izravnqvat do osnovi tezi tri grada i sqdash da slushash evropa i amerika da se jalqt kolko choveshki prava e narushila Turciq
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
8 ти си луд... с очите си виждаш какво правят лидерите ви и пак не можеш да прецениш кое е правилно и кое не е. Сега тези райони турски ли са - турски ама друг път пълни с хора които ви мразят и чакат сгоден случай да ви теглят ножа. така не се живее. Всеки ден стрелби и атентати - цената не си заслужава. По добре федерация отколкото това сега...
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като заиграе мечката в съседа, идва и у нас. Нашите управляващи да не спят ами да ходат по регионите , да говорят с хората, да дават пари за образование и спорт на тези проблемни групи наши сънародници, които са податливи на подобна пропаганда поради религиозни причини. Само светското образование спира ислямизмът.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за съседите . Хранат им е хубава, страната им е хубава, обаче с този ислямизъм се подведоха по религиозни манипулатори и Ердоган дето иска да ги върне в средновековието на османската имеприя. То хубаво средновековие, ама останалият свят не иска да се върне. Времето тече само напред. Това с кюрдите си е геноцид и няма как да остане без ответна реакция.Наистина жалко за нормалните хора дето доскоро живееха в просперираща държава...
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и у нас вече на нищо не прилича, ама мислех, че там поне има свестни, които ще ги свалят тия ненормалници. Съсипаха хубавата държава.
2
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция е буре с барут. Много скоро очаквам да избухне гражданска война. Така е, когато психично болни маниаци вземат властта. Това се случва.
1
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция се разпада