Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!

Ще удвоим икономическия растеж, категоричен е той
Обновена: 9 ное 2016 10:08 | 9 ное 2016 10:03,
116
Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!
Снимка: Reuters

Нашата страна има страхотен потенциал. Всеки един американец ще има шанс да реализира неговия или нейния потенциал. Това заяви в първата си реч като президент Доналд Тръмп.

"Имаме мащабен икономически план, ще удвоим растежа и ще се разбираме с всички нации, които искат да се разбират с нас. Очаквам да имаме добри отношения с всички", коментира още Тръмп.

Новият президент на САЩ обеща да бъде президент на всички американци, дори на тези, които не са го подкрепили. "Обръщам се към вас за вашите насоки и вашата помощ", каза още той.

Тръмп обеща още да изгради нова инфраструктура в страната. Той гарантира и, че ще се погрижи за ветераните, които са направили много за държавата. "Срещнах толкова много от тях през последните 18 месеца и срещите бяха огромна чест", обясни той.

Тръм гарантира, че ще намери "талантите" на Америка и ще впрегне таланта им за доброто на нацията.

Новият президент на САЩ се обърна към света и заяви, че първо ще работи в интерес на Америка, но и ще се "грижи" за всички. "Ще търсим сътрудничество, а не конфликт", обеща той.

Тръмп благодари и на опонента си Хилари Клинтън. Той отбеляза, че тя му се е обадила вече и го е поздравила. "Хилари работи дълго и упорито за нашата страна и й дължим благодарности. Искрен съм!", обяви той.

"Мога да ви кажа само - кампанията свърши, но работата ни по това движение тепърва започва! Започваме веднага да работим за американския народ и ще вършим работа, с която да се гордеете от президента си", заяви Тръмп пред подръжниците си.

"Отново, честта е за мен! Обичам тази страна! Благодаря ви много!", завърши прочувствената си реч Доналд Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
25
 
! Отговори
Герб преди 7 години
Почнахме ги.почнахме ги с с резултата на Обединените патриоти.почнахме ги с Радев. почнахем ги с референдума.сега ги почан и Тръмпа.....Бойко - ходи си с мир, че инак ще те изринем....Ако не не превари Тръмп....Прецеденат нали ходеше на крака на Юнекер, като състаявше слюжебно правителство, е сега Тръмп ще хваен метлата и ще измете боклу -ка - Герб.
29
3
 
31
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
ТръмпПутинРадевТова е истината !
28
37
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сте ***. Когато САЩ спре да бие...ще стане анархия в света ще излязат нови окупатори крайно леви, които са по-лоши.Общо взето хората се оядоха 80год,забравиха борбата за демокрация и търсят емоции..но този път могат да им излязат скъпи.
27
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нова днес дори не излъчиха международниет новини, а ни замимаваха с някакив глупости.БТВ пускаха резултатите за Тръмп на фона на тоав какво говори онази шматка Бъчварова за национализма.....хайде....вижда му се края.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargНе се и съмняваме че си надеране в духоват музика индивид
25
1
 
38
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
пожелавам си повееч мир по света.пожелавам си Тръмп да намари противопоставяне с Русия и двеет суперсили да ликвидират заедон ИД. пожелавам си да се справи с имигрантите и сбърканата политиак Клинтън - Меркел.пожелавам на Тръмп да подпука големиет корпорации в САЩ - Сорос, хеклер и хох и т.н.половината от обещаноот да направи ще заслужват да го преизберат.
24
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май Боко па ще вдига кръвно из болниците. Всичките му министри се изредиха да плюят Тръмп и да хвалят Киларито и сега няма да го милват по *** и да му викат конграчолейшън.
23
2
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Сега ми е интересно онези, които го плюеха у нас как ще се държат.)За американските слуги говоря, които вече бяха сигурни, че Килъри е новия президент.Следя с особен интерес поведението на двете скъпоплатени сатанински телевизии БиТиВи и НОВА ! :)
22
29
 
4
 
! Отговори
varg преди 7 години
и сега всички мужици в Рашката *** скачат от радост....Аз за да съм политически коректен съм pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И за да съм в крак с модата (като хипофизното джудже от кремъл) ходя до съседната махала с тОрско население да им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба
21
1
 
36
 
! Отговори
р преди 7 години
Соломон Паси продължава да лъже и манипулира.Този *** ,който искаше да напълни Европа с 3 милиарда африканци и азиатци .*** .
20
2
 
43
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Аз мога да кажа същото като кики. Радвам се, че спечели Тръмп, но при тази здраво прегната машина на корпорациите срещу Него, тези милиони които се изляах за да не спечели, тази яка пропаганда, този саботаж от собствената му партия Ромни , Буш разни други да призовават да не се гласува за него - много се учудвам че спечели. ЕВАЛА!
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Donald 4estito. A Sega da udaram po edna doma6na RAKIA Made in BULGARIA.
18
2
 
43
 
! Отговори
I have a dream... преди 7 години
Да си пожелаем край на американската агресия към независими държави, край на толерирането на мигрантите и мaнгалите и край на дрънкането на оръжия.
17
28
 
1
 
! Отговори
varg преди 7 години
и сега всички мужици в Рашката *** скачат от радост....Аз за да съм политически коректен съм pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И за да съм в крак с модата ходя до съседната махала с тОрско население да им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сътрудничество, а не Конфликт - това ме хареса. Ако беше дошла килъри вееч щеше да е почнала Третата световна война.
15
0
 
44
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Моите предпочитания бяха за Тръмп,но той спечели,от което останах много изненадан!!!Дано изпълни това, което обеща. Ще е добре за целия свят.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
VARG - Щом Бойко нарежда, ще ходиш и в ромската махала, ще работиш на високи оборот, че няма време, а на Цецка и трябват гласове
13
2
 
38
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Браво, Доналд ! Защо разни човеци толкова бяха против теб ? Сигурно щото ще им хвръкнат смрадливите "кръгове", бизнеси и прочие...Американският народ показа, че е зрял и умен - ние какво ще покажем ?
12
0
 
9
 
! Отговори
гайбаньоориджинал преди 7 години
Великден!
11
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я-а-а-а!Медиите смениха снимките а!а преди дни ни тикаха на преден фон "голия Тръмп"ама сте ветропоказатели!