Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!

Ще удвоим икономическия растеж, категоричен е той
Обновена: 9 ное 2016 10:08 | 9 ное 2016 10:03,
116
Тръмп обещава: Ще се разбираме с всички нации!
Снимка: Reuters

Нашата страна има страхотен потенциал. Всеки един американец ще има шанс да реализира неговия или нейния потенциал. Това заяви в първата си реч като президент Доналд Тръмп.

"Имаме мащабен икономически план, ще удвоим растежа и ще се разбираме с всички нации, които искат да се разбират с нас. Очаквам да имаме добри отношения с всички", коментира още Тръмп.

Новият президент на САЩ обеща да бъде президент на всички американци, дори на тези, които не са го подкрепили. "Обръщам се към вас за вашите насоки и вашата помощ", каза още той.

Тръмп обеща още да изгради нова инфраструктура в страната. Той гарантира и, че ще се погрижи за ветераните, които са направили много за държавата. "Срещнах толкова много от тях през последните 18 месеца и срещите бяха огромна чест", обясни той.

Тръм гарантира, че ще намери "талантите" на Америка и ще впрегне таланта им за доброто на нацията.

Новият президент на САЩ се обърна към света и заяви, че първо ще работи в интерес на Америка, но и ще се "грижи" за всички. "Ще търсим сътрудничество, а не конфликт", обеща той.

Тръмп благодари и на опонента си Хилари Клинтън. Той отбеляза, че тя му се е обадила вече и го е поздравила. "Хилари работи дълго и упорито за нашата страна и й дължим благодарности. Искрен съм!", обяви той.

"Мога да ви кажа само - кампанията свърши, но работата ни по това движение тепърва започва! Започваме веднага да работим за американския народ и ще вършим работа, с която да се гордеете от президента си", заяви Тръмп пред подръжниците си.

"Отново, честта е за мен! Обичам тази страна! Благодаря ви много!", завърши прочувствената си реч Доналд Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
49
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Браво!!! Европейските медии и политици са с пръст в уста!!! Американския народ ,въпреки всички критики срещу Тръмп ,показа че е един млад но доста Мъдър народ.През цялото това врене подкрепях Тръмп въпреки че не съм Американец а Европеец но се надявам Тръмп да докара Тръмповизма и в Европа.Крайно време е света да се обърне към враг НОМЕР 1 Исляма и миграцията!!!!
9
25
 
3
 
! Отговори
varg преди 7 години
е сега всички мужици в Рашката *** скачат от радост....И аз за да съм политически коректен съм pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И дори да съм в крак с модата ходя до съседната махала с тОрско население им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега "Руската заплаха" ще се окаже всъщност "Медийна заплаха" и вонните ще реват че бюджетите са им по фейк твърдения...
7
0
 
21
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
Имаме мащабен икономически план, ще удвоим растежа и ще се разбираме с всички нации, които искат да се разбират с нас. Очаквам да имаме добри отношения с всички", коментира още Тръмп.---Силни думи... ха дано да ги изпълни и САЩ да престанат да ровичкат света ... но се съмнявам да стане факт!
6
0
 
23
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Специално ТАЗИ снимка ми хареса. Изглежда щастлив. И сигурно е така. След победа някои са доволни, радостни, въодушевени.... Той просто е щастлив! Късмет, Тръмп!!!!!
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дръж се Щирлиц!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
(:Началото на края беше миналия път!Това вече е края!
3
1
 
51
 
! Отговори
светът преди 7 години
И тъй ,сайтът Днес БГ дължи официално извинение на американския народ ,който беше тотално обиждан тук няколко месеца.Народ преживял какво ли не и смело ръководел световната история.Много негодници се опитаха да победят демокрацията с лъжи ,медии и пари ,но не стана Отговорно ви заявявам ,че вие се провалихте тук .И ще имате съдбата на всички лъжци и манипулатори .
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
са е момента за Коцето Калки - "Векът На Любовта" да стане новия химн на краваия!
1
1
 
47
 
! Отговори
SIS преди 7 години
Евала, пич си!