Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!

Там не искат промени, страх ги е от тях, но не защото са доволни
Обновена: 23 ное 2016 09:31 | 23 ное 2016 09:14,
199
Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!
Снимка: Reuters, архив

Повечето руснаци смятат, че Русия в бъдеще ще стане "велика държава".

Те не са против "твърдата ръка" в името на реда в страната, но когато е с цел решаването на собствени проблеми, дори служителите в правоохранителната сфера са готови да се дистанцират от държавата, съобщава "Коммерсант", цитиран от Фокус .

Руснаците не желаят промени, защото се боят от тях, а не защото са доволни от ситуацията, са установили служителите на Института по социология към РАН.

Институтът представи резултатите от "петата вълна" допитвания, която завършва изследването на руското общество в кризисно условия, започнато през октомври 2014 г.

Социолозите са успели да регистрират не само мигновената реакция на събития, но и фундаментални промени, включително в ценностната ориентация на руснаците, съобщи директорът на института Михаил Горшков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
8
 
9
 
! Отговори
володя улянов преди 7 години
няма велика държава в която хората живеят мизерно с 300 рубли на месец и повечето области са на държавна дотация. За да е велика държава, трябва да дава възможност на умните и можещите да се развиват, а не да бъдат експлоатирани, за да храни плебса с сухар.
124
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крим е руски. Точка.
123
6
 
10
 
! Отговори
Добре преди 7 години
До Вони та се не траеСупер! Пожелавам им на руснаците да станат велика страна!Но ако обичат да не ни навиват и нас! Стига сте саботирали всичко градивно в България!Айде като станете Велика страна, тогава ни поканете и нас, ще си помислим!Дотогава всеки по пътя си, моля! Също моля и всички любители на Москва, отидете и вие там да помагате, щом тук не ви харесва!Благодаря!
122
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до Вони та се не трае: ...от "Рашка - Говняшка" !
121
9
 
10
 
! Отговори
Вони та се не трае преди 7 години
От сутринта се разсмърдя на краварник пръв изпълзя от дупката си някакъв настъпан глупав гущер.Що не оставите Руснаците сами да избират как да живеят ,тръгнали да дават наклон на х.. на Путин.Ами той е президент на най голямата и силна държава в света и досега не е подвел Руснаците и те му вярват.А краварника ще става още по миризлив.
120
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дори с Казахстан примера ти въобще не е уместен.... На светлинни години са вече преди "европейска" България!Аха със заплата $17 долара.
119
4
 
12
 
! Отговори
ХА ХА преди 7 години
Руснаците вярват че страната в БЪДЕЩЕ ще стане велика...! Надеждата крепи човека. Те не успяха да дочакат светлото комунистическо бъдеще, сега са пак на изчакване! Истината е, че на запад хората от един век си живеят спокойно във великите страни, а руснаците винаги са били и ще си останат крепостни селяни! Ако пък някой забогатее на гърба на народа, той си праща децата на Запад, или дори сам си бие камшика натам!Но нищо де, вие си вярвайте! Само моля ви се, не ни навивайте и нас...!Не щем!
118
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен133То в Кравария преди сигурно 20-на години обявиха, че носителите на вируса са минали 1 милион! От тогава никой не коментира темата за броя на заразените там!Да де ама Кравария е над 300млн а Рашка - Гoвняшkа е 143 и се очаква скоро заразените да стигнат 2милиона.
117
2
 
9
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Държавата Швейцария/ конфедерация наистина / има 6 Нобела,а РФ?
116
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти никога не можеш да си купиш апартамент в Москва или Ленинград с мизерните си доходи, а и никой няма да ти позволи.####Прав си, затова си купих в Барселона и лятото го давам под наем. Понякога го наемат и руснаци.
115
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наближава юбилейната годишнина от Октомврийската революция и казионните "газета" облъчват перманентно оскотелия мужик - колко е велика "Рашка - Говняшка" !
114
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 121 - за чий *** ми е апартамент в масква?!
113
4
 
9
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Езикът на държавата България освен от Българи се говори от сърби, македонци, украинци, руснаци. Езикът НЕ е наложен там насилствено-това е м е ж д у н а р о д е н език! Езикът ползван в РФ е развален диалект на Българския-там не само своя писменост_те дори език свой нямат!
112
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Огромни опашки за тестове за СПИН в Русия, след като властите обявиха, че броят на заразените расте."То в Кравария преди сигурно 20-на години обявиха, че носителите на вируса са минали 1 милион! От тогава никой не коментира темата за броя на заразените там! Едва ли са станали по-малко!!!
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната ----- ...малеее, това лято имах вземане даване с две от там....
110
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10-12$ на час най неквалифициран работа, което идва дабрече, че за ден и половина най-изпадналият американец получава месечната заплата на съответния руснак въпреки 12 краткото му увеличение на заплатата....хахахах
109
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 125Не позна - щото с техните "високотехнологични" ракети-носители няколко совалки дадоха фира! С руските няма такива инциденти!
108
1
 
5
 
! Отговори
руските пидерасы преди 7 години
Ще..Ще ..ха.ха Щом има руското "Ще" може да станат велика нация в цялата галактика...ха..ха нация от алкохолици и меки китки..ха.хаСпин Регистрирани са най-малко един милион заразениОгромни опашки за тестове за СПИН в Русия, след като властите обявиха, че броят на заразените расте.В Екатерининбург пред мобилна лаборатория се изви дълга опашка, след като беше оповестена тревожната статистика на Министерството на здравеопазването. 27 000 жители на града, или един на всеки 50 е заразен със СПИН.Миналата година Русия регистрира един милион ХИВ-позитивни, но през януари властите обявиха, че
107
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"По-гнусно от "великите" руснаци са гнидите им смесени в България."Разни НПО-джи и такива, като Рамадан, Трайчо, външния министър и пр. направихте зорлем хората русофили!? нямате ли акъл да го проумеете! Събраните "колосални" 5% на последните избори не са ли достатъчни, за да уврат т.квите ви, че с пещерна русофобия нищо не постигате!
106
0
 
4
 
! Отговори
до 120 преди 7 години
Много говориш и млже да получиш разместване на скелетната структура....