Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!

Там не искат промени, страх ги е от тях, но не защото са доволни
Обновена: 23 ное 2016 09:31 | 23 ное 2016 09:14,
199
Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!
Снимка: Reuters, архив

Повечето руснаци смятат, че Русия в бъдеще ще стане "велика държава".

Те не са против "твърдата ръка" в името на реда в страната, но когато е с цел решаването на собствени проблеми, дори служителите в правоохранителната сфера са готови да се дистанцират от държавата, съобщава "Коммерсант", цитиран от Фокус .

Руснаците не желаят промени, защото се боят от тях, а не защото са доволни от ситуацията, са установили служителите на Института по социология към РАН.

Институтът представи резултатите от "петата вълна" допитвания, която завършва изследването на руското общество в кризисно условия, започнато през октомври 2014 г.

Социолозите са успели да регистрират не само мигновената реакция на събития, но и фундаментални промени, включително в ценностната ориентация на руснаците, съобщи директорът на института Михаил Горшков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко в Русия е в бъдеще време. Все ще догонват, все ще построят нещо, все обещания и така вече 99 години. То не беше светло бъдеще, то не беше световна червена революция.....Големи приказки, а в действителност- говняшка.
84
3
 
8
 
! Отговори
Циник до..../\... преди 7 години
Абе хайде стига с това "миене на ***"! *** клише отдавна е на *** - аз не съм богат, не мия *** ...имам собствено жилище в един от 2та най-скъпи квартала на Франкфурт 249 000? изплащам го - днес струва към 300 000 ..тоалетните във Франкфуртския KAUFHOF ги държат българи - правят яки пари...вие си дрънкайте глупости!
83
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е велика страна а къде е евроатлантическо БГ ?
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ../\..Русия е 150 милиона, избягали 150 хил и изкупиха именията в Бевърли Хилс. България с 9 милиона - 3 милиона избягаха да мият kенефите на запада.
81
0
 
4
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Тръмп наше момче ли е още или резко стана соро.ид-ционист-фашага?
80
0
 
2
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Коментара е до 81
79
4
 
5
 
! Отговори
../\.. преди 7 години
През 2014 русия би собствения рекорд от 1992 по емигрирали /избягали от русия руснаци (анд 150 хил.). След това РАН спря да публикува данни по въпроса (вероятно защото е станало още по-зле).Даже заговориха за ново въвеждане на изходни визи. Подобно на *** бягат образовани и по-инициативни хора. Без най-кадърните си индивиди не знам каква велика държава ще излезе от русия.
78
2
 
9
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До 83Величеството на една държава не се свързва само с икономиката, а с много неща, които ти си сляп да видиш,защото уж си българин, но с американска глава!
77
7
 
4
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Навремето добре описваха СеСеСеРе...."Колос с глинени крака!" Ако нещо се е променило - то не в добра посока! Шепа безскруполни пияни б*лядове набързичко си поделиха "НАРОДНИТЕ" богатства на Русия! Бащицата Махно...упс...Путин коли, и беси! Какво ли чудо щяха да направят едни германци с природната съкровищница на Русия? При всичките им кусури знаят как се прави икономика! Всъщност в Русия, е като у нас - крадат - обръщат в твърда валута - и зад граница - в презрения, прогнил запад! ФАКТ!
76
1
 
5
 
! Отговори
до 85 преди 7 години
Да, прав сте. болен съм от антиседерасизъм. Омразата ми към седерасо-сороските елементи е толкова силна, че главата ми ражда велики "идей" на които може да ми завиди и д-р Менгеле.
75
1
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Тукашната путинофилия е същата - иска твърда ръка и да си живурка зад стени и огради и да удря чело пред портрета на вожда
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждаме колко са преуспели протекторатите на самая могучая. Това Узбекистан, Башкортостан, Казахстан, Татарстан, Армения и прочие азиатски протекторати са примери за преуспели държави под мъдрото ръководство и напътствия от москва.
73
0
 
3
 
! Отговори
до 73 преди 7 години
Кък го сметна ?
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВИЗИЯТА НА РУСНАЦИТЕ ЗА ТРЪМП.1. ЩЕ ОТИДЕ ПРИ ПУТИН ЗА ИНСТРУКЦИИ.2. ЩЕ ПУСНЕ РУСИЯ ДА ОКУПИРА ПОЛОВИН ЕВРОПА КАКТО ПРЕЗ СОЦА.3. ЩЕ ПУСНЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ В САЩ ЗА ДА КРАДНАТ ТЕХНОЛОГИИ И КАКВОТО ИМ ХАРЕСА.4. ЩЕ БЛАГОДАРИ НА ПУТИН И РУСКИЯ НАРОД ЗА ВСИЧКО ТОВА. и на кадиров също
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 78 *** на лекар честно.Само комунистите... зачеркват цели държави като Украшение с думата циганни.Това е тъжно. Само доказателства че никога не трябва да ръководите. Вие сте болни за власт и конфликти.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре, само че по-тихо! само със заклинания не става! колко "амурчетата" са велики - пускат стрели на ляво и на дясно, ама са голи голенички и недорасли!
69
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога Русия не е била велика държава, няма и да бъде! С икономика 7 пъти по-малка от тази на САЩ има да им диша пушека още дълго време. Освен да произвежда оръжия и да плаши света със сила, за друго не става тази кочиина.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резервът се топи ли топи. Руснаците не могат да си позволят втори такъв срам като фалита и разпадането на СССР. Затова ще търсят нов въоръжен конфликт който да рестартира държавата им.
67
3
 
5
 
! Отговори
до 77 преди 7 години
Ама имали интелегенция у БГ ?. Стига бе, незнаих, че има такава.
66
5
 
8
 
! Отговори
до 71 преди 7 години
"Християнскса Украйна" ?. Ти майтап ли си правиш ?. Християните са в " новорусия" останалата част са фашизирани *** между руски и полски ц...ни.