Зов от Русия: САЩ почват надпревара във въоръжаването!

Руското МВнР предупреждава, че това може да има разрушителен ефект
16 яну 2017 21:12,
207
Зов от Русия: САЩ почват надпревара във въоръжаването!
Снимка: архив Reuters

Прес-секретарят на руското Министерство на външните работи Мария Захарова заяви, че САЩ фактически започват нова надпревара във въоръжението в Европа, а плановете му да разположи в региона въоръжени сили имат разрушителен потенциал, предаде ТАСС.

"Реализираните от САЩ планове за мащабно разполагане на въоръжени сили в Европа имат силен разрушителен потенциал за цялата архитектура на европейската сигурност, създават нови военно-политически реалности и внасят дисбаланс в разположението на силите на континента, заплашват с дългосрочни деструктивни последствия върху евро-атлантическото пространство", заяви Захарова, цитирана от "Фокус".

"Фактически Вашингтон започва нова надпревара във въоръжението, опитват се да ни наложат конфронтационен модел на отношенията, подобен на този от Студената война", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
3
 
! Отговори
до space X преди 7 години
Обаче идеята да носиш гориво за нагоре и надолу, не ти лимсе вижда странна? Защото повече от 10% от горивото остава за спирачния процес. А като знаем, в ракетостроенето всеки спестен грам е ценен.
51
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНа никой не му пука какво казва руската *** Захарова, освен разбира се на залюханите български русофили запленени от жалката държава Русия.Дриckaш ли кръв от яд, а? Дpискай, дpискай...
50
4
 
1
 
! Отговори
до 92 преди 7 години
А знаеш ли защо Мъск връща първата степен. Е когато му се отдаде де. Защото има на разположение само 60 двигателя, останали от Сатурн-5, от втората му степен. И край с тях. А на всеки Фалкон са по 9 броя. Просто от немотия. Сиромах човек-жив дявол. А на мене повече ми прилича на автоджамбаз, който сглобява стари коли.
49
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Реализираните от САЩ планове за мащабно разполагане на въоръжени сили в Европа имат силен разрушителен потенциал за цялата архитектура на европейската сигурност,..."Захарова им го казва право куме в очи - превете му сметката, Русия няма да води конвенционална война ако стане нужда.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 83"Ами от космоса ще разберат. Нали имат на орбита над 3000 сателите, които надничат навсякъде из щатите. И само да видят отнякъде старт и край с кравария. Това е толкоз просто и логично"И как ще видят от космоса? Ще качат Путин на един сателит с очила за нощно виждане и той ще предава данните на Шойгу, а Шойгу ще задейства ръчно-крачно С-400. То ако се виждаше от космоса, руснака щеше да види и израелските самолети, които най-редовно си разбомбват складовете с руски ракети за Хизбула
47
0
 
0
 
! Отговори
Bai ganu преди 7 години
До АнонименHahah 6te mestiat zemita s 2 orbiti v Liavo naliPii ne6to za temperature
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 86Адмирал Кузя предизвиква само завист и страх у американците. Продажбите на помпи за астма са се увеличили няколкократно в Европа заради задимяването предизвикано от срашилището на руския ВМФ.
45
0
 
0
 
! Отговори
Bai ganu преди 7 години
До АнонименIma6 4ustvo za humor
44
7
 
3
 
! Отговори
до 83 преди 7 години
Ами от космоса ще разберат. Нали имат на орбита над 3000 сателите, които надничат навсякъде из щатите. И само да видят отнякъде старт и край с кравария. Това е толкоз просто и логично
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рд-180 си е чисто руска, останала от тяхната лунна програма, производство на Николай Кузнецов. В в първоначалния си вид е била НК-33. Няма да лъжеш като м*нгал! Американците са толкова калпави, че всичко купуват.Тогава защо си произвеждат и РД-184, най-мощния в света двигател. Как американците им позволяват?
42
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като видяха самолетоносача Адмирал Кузнецов американците така се уплашиха и разбраха че нямат шанс в надпреварата във въоражаването
41
9
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Абе не знам кой е велик, ама съм убеден, че САЩ е един узрял цирей, който смуче кръвчицата на тая земя.. И скоро ще се спука!
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Ще изстрелят крилати ракети срещу Русия, ама след минута няма да има краваристан."Олеле как се изплашиха краварите. Интересно по какъв начин рушняка ще разбере, че срещу Кремъл са изстреляни ракети? Със С-400 ли? Та с него не могат да прихванат и Ф-15 на Израел, камо ли стелт крилата ракета. Сащ в момента располагат с 6000 стелт крилати ракети и продължават да произвеждат усилено.
39
4
 
3
 
! Отговори
до 78 преди 7 години
Мислех те за по-умен! Уви! Как ще вземеш совалка от музея и ще я пратиш в Космоса. Още един Чаланджър ли искащ. Малко ли загробиха другите две совалки-май бяха 20 души? Нали трябва да мине пълен цикъл на реставрация, а то ръждата вече ги е изяла. Ами гориво за ускорителите, ами самата ракета носител? Всичко е приключено със совалките-този неуспешен клон на космоса
38
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до сащ са великиГлупчо, ти още ли вярваш, че RD-180 е руска ракета? За твое съжаление тя е разработена в Локхийд-Мартин и руснаците правят по нея само железариите, щото са дали най-ниска цена на изпълнение. Към железариите се поставят няколко черни кутии произведени в САЩ и тогава тя може да лети. Поради тази причина руснаците не могат да използват за себе си RD-180 и ползват най-калпавата ракета създадена от човешка ръка Протон.
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще изстрелят крилати ракети срещу Русия, ама след минута няма да има краваристан. Дори ще има най големия пролив в света. От Мексико до Канада. Налимимат най мощната ракета на света, Сатана, а в момента имат ощемпо страшен заместник.Сармат, въоръжена с 40 ядрени глави по 750 килотона всяка. Една ракета-четири щата минус.Още искате ли?
36
8
 
7
 
! Отговори
до сащ са велики преди 7 години
Краварите, ако ще бюджета им за космоса да е 1000 милиарда, са толкова калпави, че не могат един астронавт да пратят сами. Нито ракетен двигател да създадат. Затова се молят на руснаците, които всеки ден имат стартове. А какво ще стане, ако руснаците оставят горе астронавтите на МКС, да си ги свалят американците?
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рашковци следващата стъпка нали я знаете. Задействане на поправката Джаксън-Ваник забраняваща на високотехнологични американски фирми да търгуват с руските алкаши. Ако и това не помогне ще последва забрана на американските банки да правят преводи от и за Русия, ако и това не помогне преминаваме към програмата "петрол срещу храни", ако и това не помогне пускаме американо-японските стелт крилати ракети AGM-158B JASSM-ER по Кремъл. Ако зависеше от мен бих започнал стъпките срещу русия в обратен ред
34
3
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Верно ли?Те не са я спирали,тази надпревара.
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Зов от Русия: САЩ почват надпревара във въоръжаването!"---------------------------------------------------------------------------------И слава Богу! Време е и Европейската военна индустрия да се задейства!!! Време е за европейска армия. Europa uber alles!