Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп

Тя смята, че САЩ трябва да остане свободна за всички хора
Обновена: 26 яну 2017 10:12 | 26 яну 2017 08:30,
179
Мадлин Олбрайт става мюсюлманка, опъва се на Доналд Тръмп
Мадлин Олбрайт Снимка: архив Reuters

Бившият американски държавен секретар, демократката Мадлин Олбрайт заяви, че ще приеме исляма в знак на протест срещу имиграционната политика, обявена от президента Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

В Twitter Олбрайт написа: "Възпитана бях като католичка, после преминах в Епископалната църка, след това открих, че юдейската вяра е моето семейство. Сега съм готова да приема исляма от съображения за солидарност. Добре дошли, бежанци".

Тя допълни, че Америка трябва да остане свободна за хората от каквато и да е вяра и произход.

Вчера Тръмп подписа укази за затягане на имиграционните мерки и граничния контрол. Тръмп освен това има намерение да преустанови за 120 дни програмата за прием на бежанци в САЩ и да прекрати за най-малко 30 дни издаването на визи на граждани от седем страни с преобладаващо мюсюлманско население - Ирак, Иран, Йемен, Либия, Сирия, Сомалия и Судан.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ме изуми! 3 пъти от църква в църква и накрая еврейка...Показателно за политик, пълен нравствен провал!! Това за "добре дошли,бежанци" пък какво беше??? Смайващо, тази как е била държавен секретар? Че и толкова години, какви ли глупости е направила през това време?..
53
0
 
16
 
! Отговори
ПРЕДИ и СЕГА преди 7 години
Нищо ново.Юдейски манипулации заради пари.
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъ после ако рече да става будистка в знак на съпричност към Далай Лама и Тибет да речем, мюсюлманите хич не търпят апостатите, отстъпниците на български. Тъй че да мисли дамата това ще е последната спирка на смяната на религиите й.
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом така, за медийно внимание си дава вярата, представете си колко е продажна тая. Жалка!
50
0
 
24
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
За тази злите езици не разправяха ли, че по времето на Косовската криза в Сърбия си е имала вземане даване, повече май даване с Хашим Тачи, сегашния президент на Косово. Оня, дето го беха обвинили за търговия с органи. Понекога пословицата, че политиката е к/рвенска работа има доста буквални измерения.
49
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При положение, че е еврейка и собствената им доктрина им позволява привидно да приемат всяка религия, ако ще имат келепир от това, Тръмп дали ще се трогне?
48
0
 
26
 
! Отговори
Меркел No2 преди 7 години
Ето на това му се вика дьомне - еврейски рептил, който приема исляма...
47
2
 
14
 
! Отговори
Да преди 7 години
Ама за мюслитата еволюцията е спряла. Убиват с камъни, както още по времето на Каин и Авел.
46
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето такива девици ги чакат мюсулманите на оня свят. Честото
45
0
 
24
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Такива като тая ще затрият света
44
0
 
16
 
! Отговори
Боил преди 7 години
Да побърза ,защото на света има още десетина религий на света ,а както се вижда от снимката ,не и остава много време:будизъм,вуду,староберци,православие,амише,летящите макароно и др.интересни бярвания.Да попита вуйчо Google
43
0
 
18
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Погледнете госпожата на снимката. На каква ви прилича? На мен ми прилича на изкукуригал дърт0фел, който обаче се поддържа с кинти. Понякога външния вид лъже, но четейки статията поне аз се убедих, че си е баш такава.
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време и беше да се върне при култа към сатаната. Тя никога не е била христянка или еврейка, винаги си е била поклоничка на дявола, а вече и открито.
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Олбрайт бизнеса е в Косово.Сещате се откога и сещайте се какъв е.Така че тя има опит с мюсюлмани на всички нива.Интересно че не се е сетила за будизма,но се иска мозъчно вещество с поне една гънка за да разбереш същността на една релегия,а не да прехвърчаш през религиите според полученото възнаграждение.Японците са умни хора,защо ли са забранили печатане и разпространение на Корана в държавата си?А иначе жалко че съдбата на света зависи от капризна,арогантна и агресивна нация.
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Мадона ако иска нека го направи. Да вземат и Меркел, ислямистите боб хвърлят за тях
39
0
 
29
 
! Отговори
СС преди 7 години
Такъв противен грозофил наистина трябва да си крие лицето зад фередже! :)
38
0
 
29
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Имаше една приказка : Бог дал - Бог взел ! При тая, явно е взел повече...Приела била юдаизма - глупости разбира се. Или се раждаш евреин, или не ! Приемане от гоите не се допуска. Сега като ще слага бурка, да иде за съветник на Ислямска държава. И сигурно ще иде - за пари и слава. Направо ме е г.нус да я гледам.
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярата в Бог е нещо дълбоко лично за всеки човек. Да, възможно е да си смени вярата, ако намери нещо, което вътрешно му дава по-голям мир. Но да прескача като катеричка от църква в църква и да още по-лошото - от християнство към юдаизъм и ислям показва, че го прави по чисто конюнктурни съображения. Нито нея я ползва, нито религията. Чакам я утре да стане я дъновистка, я кришнарка!
36
0
 
19
 
! Отговори
защо преди 7 години
Защо ни занимавате с изкуфели бабушкери?
35
0
 
19
 
! Отговори
Боил преди 7 години
Както в старият виц,Тръмп ще си направи се###о,ще си го премести от левият крачол в десният.Монти Пейтон ряпа да яде,такъв скеч не могат да измислят,тазе неповторима.