Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!

Републиканец призова Тръмп да накаже Русия за намеса в изборите
19 фев 2017 16:00,
527
Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!
Снимка: архив Reuters

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Конгресът на САЩ трябва да направи така, че да има последици за Русия", призова Греъм на Мюнхенската конференция по сигурността. Той използва нецензурен език, казвайки, че "2017-а ще бъде година на сритване на Русия в задника в Конгреса".

Греъм, един от лидерите на републиканците в Сената, обяви, че възнамерява да внесе предложение за нови антируски санкции, и увери, че мярката ще получи повече от 75 гласа "за" в 100-членната горна камара на Конгреса.

Според представители на разузнаването на САЩ Русия се е намесила в изборите в полза на новия президент, който спечели като кандидат именно на Републиканската партия, включително с хакерски атаки срещу Демократическата партия, отбелязва АП. Русия отрича тези обвинения. Руският министър на външните работи Сергей Лавров направи за последно това вчера, казвайки в Мюнхен, че "не вижда факти", припомня БТА.

Американски сенатори републиканци планират да внесат законопроект за налагане на нови санкции и срещу Иран, обяви още Линдзи Греъм, цитиран от Ройтерс.
Греъм, член на комисията на Сената за въоръжените сили, се аргументира с нарушаването от Ислямската република на резолюции на Съвета за сигурност на ООН като извършва опити с балистични ракети и дестабилизира Близкия изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox Пе4енегите са Ордата ТЕРТЕРОБА Асимилирани са в бг Народнноста в последствие ДАВАТ и Царската династрия ТЕРТЕР между другото Не просто наритваме рашките ами им *** главата за кан4е за пиене Държавата на Свендослав се РАЗПАДА на 29 4асти за векове
279
1
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До американец,Ти пък изгледай филма на сънародника ти Оливър Стоун, "Украйна в огън!" и ще се откажеш от сегашната власт в Киев!
278
4
 
3
 
! Отговори
АМЕРИКАНЕЦ преди 7 години
ПРОЧЕТЕТЕ МЕМОАРИТЕ НА ЧЪРЧИЛ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА .И ВСИЧКИ *** ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ БСП .
277
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox 62 000 викинги и славянския им *** бият 30 000 бг войници мобилизанти Доста трудно между другото Воюваме и с Унгария Свендослав е женен за дъщерята на маджарския крал Взима Переслав НО в ЗАПАДНА България не влиза в одговор Тертероба изгарят вси4ко до Киев демек 9 руски княжества Свендослав се изреб4ва на Византия И ТЕ ГО ПРАВЯТ КРИВ от БОЙ на края избиваме 22 000 варяго славянска *** а Свендослав става за кан4е за пиене Държавата му се разпада тотално
276
6
 
5
 
! Отговори
МК КЕЙН преди 7 години
ЕДНА МАФИОТСКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ,КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА!ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА МИСЪЛ НА АМЕРИКАНЕЦ ,СЛЕД ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ!
275
1
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 406,Да бе, имаше и една актриса-наркоманка Линдзи Лоан! Общо взето има две възможности- първата е този да е със женско име, има такива случаи(онзи наркоман Алис Купър), втората е името да е неутрално- тоест унисекс! При американците май има и такъв вариант! И тези щели да ни учат как да живеем- айде нема нужда!
274
3
 
7
 
! Отговори
Maniaka преди 7 години
"Да сритаме Русия" - ама това на Play station ли?
273
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox Днес няма ссср няма и 4ервена армия скоро няма да има и русия
272
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха-ха.....тоя па! Не вижда ли, че "сриталката" му не е израстнала още?Щял да срита....я пробай де!!!! Мишоци!!!!
271
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox е тука сбърка лошо Свендослав нахлува със сериозна сила 62 000 викинги и руски роби -руските и византийските хроники се препокриват за броя Завзема 4аст от страната НО НЕ ЦЯЛАТА но и неговите владения са опустошени от Пе4енегите Ордата на Тертероба ( в последствие Асимилирана в БГ народноста Династрия Тертер даже има ) В крайна сметка му *** главата за кан4е за пиене барабар с цялата му армия --Русия по скоро РУС между другото се разпада Тотално след това
270
1
 
2
 
! Отговори
bumerang преди 7 години
Ето на такива знакови и исторически велики/като Мюнхенската/конф-ии присъства нашия държ.елит!Явно ругатните и откровените цинизми там се котират доста добре.A каубоя би трябвало много да внимава меца да не го срита по скапаните орехчета,че да не види дневен зездопад!
269
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 към 1 ама 2 за 7 как да ти го кажа просто СССР от 1939 до 45- 29 500 000 мобилизирани нали4ни към 1945 май 11 300 000 освободени от плен +2 000 000 НА тази база плащат пенсий и др Руски данни другото 16 000 000 ги няма упукани Германия мобилизирани 8 000 000 нали4ни 2 900 000 в плен 2 000 000 - общо за вси4ки фронтове- на тази база те плащат пенсий а да смятат швабите могат
268
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Линдзи не е ли женско име!Нали има една Линдзи Вон,дето се се пързаля със ски и се влачи с цветнокожия голфър.Тия американци вече не знаят от кой пол са!
267
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox 399 ФРЕНСКО НЯМАМЕ АНГЛИСКО СЕЩАМ СЕ ЗА 1 НА ЕДИН ОТ ПОЛКОВЕТЕ НА 22 ИРЛАНДСКА ДИВИЗИЯ И МАЙ ТОВА Е
266
0
 
2
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 398,Никой не се хвали- ти войната за хвалене ли я имаш?Като махнем цивилните- нещата са почти, жертвите от двете страни са почти 1:1;Дори самите американци нагледно показаха, че с война конфликти днешно време не се решават! Примери- Ирак, Авганистан, че дори и Либия! Конфликтите днешно време трябва дас е решават на мастата на преговорите, като при самите тези преговори отстъпки трябва да се правят и от дете страни, че иначе преговорите не стигат доникъде, справки- Донбас!
265
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да има, и да няма "санкции"- всяка държава трябва да развинва хармонична икономика,ако иска да е "ДЪРЖАВА", а не колония!Япония е от БОГ-а със "санкции",но си е ЯПОНИЯ далеч преди САЩ!!!Истинският капитал на една ДЪРЖАВА не са природните ресурси и география,а КАДРИТЕ!Като територия и ресурси САЩ винаги са били в Северна Америка,но стават САЩ след "организирането" на "правилните" кадри,което не е станало на "пазарен" принцип!Пазарният принцип гарантира ци-га-нски държава и икономика!
264
0
 
0
 
! Отговори
Мачкане преди 7 години
А пък не дай си Боже Китай решат да си пуснат ракетите по САЩ, тогава ще я закъсаме НАТО. И тогава великата армия на ЕС трябва да спасява щатите.
263
0
 
1
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Рашъните имат ли почва у нас?
262
0
 
0
 
! Отговори
Мачкане преди 7 години
Руска калпава работа:))). По твоята суха логика доста натъкмена, кулите, Пентагона да удариш и то някакви учили се на граждански курс е американска калпава работа.
261
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox ВИЕ ВИНАГИ СТЕ ПО МАЛКО ЗНАЕМ САМОХВАЛКОВЦИ АРЕ БЕГОМ ЗА БОРЯШНИК -- РЕАЛНОСТА Е ГАДНА ЗАГУБИ 7 РАШКИ ЗА 2 ШВАБИ ТОВА Е