Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война

След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция
21 мар 2017 14:00, Елка Василева
274
Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че ще обсъжда отношенията си с Европа след референдума на 16 април и тогава ще бъде направено това, което е необходимо.

Още по темата

Ердоган каза още на Европа "да си гледа работата" по отношение на коментарите й за извънредното положение в Турция.

Президентът на южната ни съседка подчерта, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция.

Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил".

По думите му в отношенията с ЕС ще се роди "съвсем различна Турция" след референдума на 16 април (за въвеждане на президентска система на управление).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за съжаление е прав
162
4
 
11
 
! Отговори
Башка Луд преди 7 години
Този "демократ", този радетел за човешки права, стожер на човеколюбието,този мил третовежди ***, що не млъкне накрая? Защо не излязат фактите около геноцида над кюрдите, който си тече в момента? Защо не се говори за стотиците изчезнали инакомислещи?Ердоган е пример за фашистка власт!57858
161
2
 
3
 
! Отговори
Do 190 преди 7 години
Какво е казал на Лайпцигски процес 1933 г. един българин-Г. Димитров?Хайде, молим, без цитати на доказани български предатели и родоотстъпници.
160
3
 
0
 
! Отговори
Stamat преди 7 години
Evropa i cqlata "zapadna civilizaciq" DGD!
159
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган стана много нервен, след като го спряха да купува евтиния петрол от ислямска държава!
158
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям кеф. Съседите не ги харесва, Европа не я харесва, Сащ не ги харесва, че не му дадоха Гюлен. На Путин му се навежда от зор заман. То се видя, че и тая година курортите ще са празни. Какво иска тоя човек??? И турците много-много не ги харесва щом е напълнил затворите. И какво?
157
0
 
2
 
! Отговори
Костов преди 7 години
До доктораНе знам какъв "доктор" си, но си не.гра.мот.00208ник. В БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА, множественото число ВИНАГИ, ама ВИНАГИ се образува чрез втора буква "И", а не "Й". Погледни си граматиката за 2-4 клас!
156
2
 
5
 
! Отговори
Палечкодолов преди 7 години
Какво е казал на Лайпцигски процес 1933 г. един българин-Г. Димитров?"В коя страна фашистите не са диваци и варвари?"Много по-рано от онова време, когато германският император Карл V говореше,че по немски той беседва само със своите коне,а германските дворяни и образовани хора пишеха само по латински и се стесняваха от немската реч,във варварска" България има древно-българска писменост.""Колелото на историята се върти......докато Меркел с арабин не заспи...
155
0
 
5
 
! Отговори
+++ преди 7 години
Кой каза, че Ердоган говори с главата си ?? Не виждате ли че е облаган от зли сили ??
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докторе никой не твърди че Турция е самодостатъчна (освен теб) или можеби се надяваш да не е. А кой ще се отиде в 3тия свят е работа на Всевишният. Битието се върти след деня идва нощта адетуллах
153
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък Турция е османска, както в началото не векът!
152
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТуркоЧакай, май не те разбрах нещо. Целия свят, стотици държави, включително редица изключително мощни такива, се страхуват от вас?Тук вече минаваш изцяло в сферата на мечти и въжделения. Имате доста ***, които може да излеете на Балканите в рамките на денонощие. Направите ли го обаче, така ще ви подпари под задниците, че света ще ви се види малък. На толкова много държави вече им писна от мюсюлмански наглеци - Полша, Унгария, Словакия, Словения. Путин ще ви предаде, помни ми думите
151
0
 
1
 
! Отговори
доктора преди 7 години
Извинявам се за грешката пиша бързо.. Но защо дискусията не върви. изказах мнение моля оборете ме с аргументи готов съм да ви чуя,а вие вместо това нападки,Атака ТВ (която никога не съм гледал) и прочие.Желая ви приятна вечер
150
0
 
5
 
! Отговори
пълна лудница преди 7 години
евроатлантикът мосю ефенди наМестан с половиния процент шарани заприпявал и той притичвайки с метани подир спонсора си "европейците са фашисти, фашисти", сапунките ряпа да ядат.
149
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е бясното псе на Путин.Бясно псе, на което Путин развърза синджира и пусна да лае.За сега само лае, но ако започне да хапе, България ще е първата нахапана.Благодарим ти, О стълб на славянството и православието, О Путин Великий.Спосибо.
148
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Интересно ако едновременно се скъсат стените на 3 язовира дали ще си толкова смел.Или ще изплуваш в Кипър."Абе *** стига с ваще язовири бе, пускай кранчето, тези ваши стратегии се знаят...първо сметни колко бг местности ще се издават:-) Марица продължава и към Орисияда:-) ще издавите и съюзниците си:-):-):-) Драги засига пусни кранчето на бъчвата и си сипи едно...:-)
147
3
 
4
 
! Отговори
Турко преди 7 години
До 178Не ни мразят, а се страхуват и вас ви е страхДО 180Благодаря че ни сравняваш с великите сили
146
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До ТуркоМалко смешно ти звучат поканите, на фона на безсилието да се справите със собствените проблеми като кюрдите. А ако руснаците или САЩ да решат че наистина трябва военна намеса (не дай боже), то турските войски ще направят 2 неща:1. Ще се наакат.2. Ще поднесат главата на откачения на тепсия на който я иска.
145
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТуркоНещо си се объркал май кой кого заплашва. Ако става въпрос кой е бил първи, мюсюлманите заплашвате Европа практически непрестанно вече над 16 века.Че можете да ни прегазите, това е така. Те и хамериканците щяха да победят без проблем шайка виетнамски фермери, въоръжени с пушки от ПСВ, ама нещо не им се получи. Обобщено да го кажем, разумно ли е да се дървите наляво и надясно при условие, че целия свят ви мрази?
144
1
 
2
 
! Отговори
доктора преди 7 години
До 175: не искам да кажа това и не съм го казвал.Просто исках да ти обясня какво според мен значи самодостатъчн и че дори китай,русия Ес не са такива самостоятелно но могат да бъдат с малко помощ и комбинаций.Турция е на нивото на една средно голяма регионална сила,да кажем като Иран.Да може да същсствува но ще ви върнат в 3 Свят