Ердоган: Нито един европеец няма да се разхожда безопасно!

Турският президент настоява Европа да промени поведението си
22 мар 2017 14:52,
174
Ердоган: Нито един европеец няма да се разхожда безопасно!
Снимка: Reuters, архив

Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви в сряда, че европейците няма да бъдат в състояние да се разхождат безопасно по улиците, ако запазят сегашното си отношение към тях, съобщи Reuters.

Още по темата

"Ако Европа продължава по този начин, нито един европеец, в която и да е част на света, няма да може да се разхожда безопасно по улиците. Ние призоваваме Европа да уважава правата на човека и демокрацията", подчерта Ердоган пред журналисти в Анкара.

"Ако поемете по този опасен път, вие ще пострадате най-силно", каза още той, цитиран от ТАСС и БТА.

Турция попадна във вихъра на дипломатически скандал с Германия и Нидерландия, след като властите на двете европейски държави отмениха изяви на политици на Анкара, агитиращи в полза на предстоящия референдум на 16-и април, чрез който се планират конституционни промени, позволяващи повече правомощия на държавния глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бута масло да ходи в лудница
92
3
 
6
 
! Отговори
Филип Тотю преди 7 години
Няма,няма- европейците ще се разхождат много опасно и ще пребиват всеки турчин,който посмее да им се изпречи а туркините ще прибират в домовете си,за да ги интегрират както им се полага!
91
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами прав е. Я идете да се разходите спокойно посред нощ край гарата в Кьолн или Бульонския лес.
90
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикновен дюнерджия в студентски град е в пъти по-дипломат от тоя лут :)
89
1
 
13
 
! Отговори
Горд БЪЛГАРИН преди 7 години
До Горд Турчин 64:***, да вземеш да си ходиш в Турцията като ти е толкова мил и скъп "големият държавник и филосов д-р Ердоган", ама да те подпука и теб както е подпукал повечето хора в Турция, тогава да те видим
88
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Питам - не изпитвате ли съчувствие към хора в една страна, които са в ръцете на неуравновесен човек, който заплашва и лае, когато не става на неговата? Да бъдеш ръководител не значи да задоволяваш егото си за сметка на други хора и ако те не мислят като него, да ги заплашва и затваря в затвори, да ги съди и заплашва със смъртно наказание?Това ли е неговата "евро-атлантическа ценност", толкова прокламирана от местан?Ако някой е в 18 век, никой не му е виновен!Не се търпим този терор!
87
0
 
23
 
! Отговори
До Дядо Ви преди 7 години
запада е лицемерен, а пък турците хич не са, нали?
86
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Турския орангу*тан се забива още по-дълбоко в собствените си из*пражнения! Какво ще прави? Ще трепе европейци ли? Айде да го видим гове*дото кулско! Наистина се оказа уникален тъ*пак ! Всъщност - това ме радва!Поредното потвърждение, че от мюсюлмани нищо не става! Седнал да заплашва ши*бека миризлив! А дано да спечели и референдума - да видим колко ще го изтраят собствените му ман*галоиди! Светска Турция - ъхъ - нещо като дървено желязо! Уникално т*п !!!
85
0
 
19
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Лицемерие или не Ердоган се държи неадекватно меко казано.
84
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От чалготеката съм научил, че тия дето най-много дрънкат най-много бой ядат после.
83
0
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Те и други така разправяха и после настана невиждана безопасност в техните страни..
82
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този с кучешкият мустак няма нищо общо с турският обикновен народ. Имам познати турци които казват че всички избори ги фалшифицира този ерсдухан. Има някакви в администрацията му която е доста раздута над милион и нещо са и те излизат да го подкрепят. Нито един човек от народа не го подкрепя. Той затова иска референдум уж че народа ще го подкрепи за да стане Султана на Турция. Не народа не го подкрепя те даже и не гласуват всичко се фалшифицира както ги фалшифицира вашата Банкянска Тиква!
81
8
 
1
 
! Отговори
да преди 7 години
До МанолскиТези резки изказвания са заради референдума,след това всичко ще се успокой стига сте се шашка ли.
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Латинците са долни лицемери не им вярвам никога няма да ни помогнат лошите ще ги търсим пак да ни спасяват.
79
3
 
7
 
! Отговори
Дядо Ви преди 7 години
Kакво не знаете за Турция:Не участват във WWII, не се подвеждат.Веднага след WWI, в Турция има война между Гърция (подкрепяна от UK и France които са задръстили проливите с военни кораби) и възстаннически войски водени от Мустафа Кемал. Официаллната Турска власт в Истанбул е под диктата на UK и France. Мустафа Кемал е подкрепян от СССР. Възстанието печели и се ревизират договорите от WWI в полза на Турция.Не съм за Ердоган, но турците добре познава лицемеририето на запада.
78
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо кофти в това един мъж да заема пет пъти на ден тази неприлична за мъж поза. Очевидно исляма не е за мъже.
77
2
 
19
 
! Отговори
до 84 преди 7 години
Всичко е политика. Имаше един виц, няма да го цитирам.Никой не дължи нищо на себе си. Ердоган е завършил ислямско средно училище. Това не е философско образование.Турция дръпна напред в икономиката точно заради НАТО.Сега е подкрепана от Русия.Не винаги проливите са били турски, защото е имало други империи и културното наследство в Турция, с което се развива туризма, се дължи на тях. На християнски империи.Високомерието не може да бъде оправдание за агресия. Въпрос на цивилизация.
76
1
 
13
 
! Отговори
Дончо преди 7 години
Смешно е ,когато някой си там-без потенциал и качества реши да се вземе насериозно...Първо му се смееш на простотиите, ама той не се осъзнава и накрая става досаден..Примери с такива мюсюлмани колкото си искаш-Садам Хюсеин, Осама, Кадафи...Всички завършват малко поразстреляни..
75
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този *** кво си мисли, ще ни превземе и ще наложи исляма??? Му-ха-ха!!! Ще ни забрани ракийката, ще облече жените като чучула, ще се гъзим по 5 пъти на ден, ще сложим фесове и пуснем мустаци? Този изперкал примитив не знае ли, не посягай на ракийката на българина, не го карай насила да приеме каквото и да е. Тогава става страшно! Ще умиргат кебапите и няма да вземат ракийката. След като ги изритаме ще си пием ракията спокойно.
74
1
 
15
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
интересно след този прословут референдум пак ли ще бъде толкова арогантен и всеки ден ще пуска изцепки или целия този цирк е за мобилизация на тъ.пънгер.ското рез.няшко шалваресто народонаселение?