Путин: Страните от ОНД са мишени на терористите!

"Атентатът в метрото в Санкт Петербург е потвърждение за това"
5 апр 2017 21:07, Елка Василева
35
Путин: Страните от ОНД са мишени на терористите!
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Атентатът в петербургското метро е потвърждение, че всички страни от Организацията на независимите държави са потенциални мишени на терористични нападения. Това заяви руският президент Владимир Путин на среща с ръководителите на службите за сигурност от страните в ОНД, предадоха ТАСС и Асошиейтед прес.

Още по темата

"Виждаме, че положението, за съжаление, не се подобрява. И потвърждение за това са последните трагични събития в Санкт Петербург. В резултат на терористичния акт загинаха хора и мнозина пострадаха", каза той.

По думите му на практика всяка страна от ОНД е "възможна и потенциална мишена на терористични атаки".

В общността членуват Азербайджан, Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Русия, Таджикистан и Узбекистан. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ле леее..... от многото пластични операции за опъване на кожата лицето на джуджето е заприличало като на човек след употреба на препарат за вана..
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, страните на ОНД са развъдник на терористи!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
започвам да си мисля, че основния план на сащ е бил точно да насочи ислямския свят към Русия , и от там да направят схема като през втората световна.. за да се спасят от дълга ;d
16
4
 
6
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Де що е "стан" ...все е потенциален развъдник на бомбаджии...алаудупещи се ***!Но Путин мисля не страда от псевдофилантропските задръжки на лесбогейдружинката от Брюксел...и няма да се поколебае да поизтреби толкова , от тях колкото сметне за необходимо!
15
4
 
4
 
! Отговори
кока ностра преди 7 години
Има доста клипове с Путимв които той се опитва да промени руснака и държавата.В един от тях отива в един завод в който парите са изчезнали и търси виновника който е оставил хората без пари.В друг отива да провери как върви строежа на моста до Крим,и пак има нередност,пита кой виновника,никой не знае,както в България все не се знае.В друг клип пък дърпа реч пред генерали им казва назадрве с чаша водка,но не пие,казва първо работата после питие.Ама 45 години комунизам трудно се заличават,ние знаем
14
4
 
2
 
! Отговори
кока ностра преди 7 години
Така е.Путин отначало беше проевропейски настроен.Зае се да модернизира Русия и да оправи ***.Запада го подкрепяше.Приеха Русия в Г 7,инвестираха в нея,отваряха заводи,изкупуваха горивата на високи цени,Русия стана 5 икономика в света.Заговори се за обединение на ЕС и Русия,от Лисабон до Владивосток.Руснаците се кефеха,вдигна им се стандарта,но Путин не успя да ги накара да почнат да работят,да спават закона и да не пият като луди.Необятната руска душа трудно се променяше и той може би се о
13
8
 
6
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
терористите като се взривиха се в европа бг плакаха а за русия се радвате долни продажни кучета
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин Ху.ло!!!!!Дребен швести с виаоки токчета!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
новата политика да не правят митинги,иначе ще има бомба. ей това е властелина на власта. ммммммммммм то е моееееееееее няма да го дам:(
10
3
 
9
 
! Отговори
Божил преди 7 години
"ОНД" и "Евразийски съюз" са новите имена на Съветския съюз- пазете се от тях като от огън!
9
5
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Съчувствам на пострадалите,а на извършителите пожелавам скорошно залавяне и хвърляне в тюрмата до живот! Мразя наглостта на русофилите но ще ми бъде жал за Путин,когато сдаде президентския пост и следващия Кремълски началник го накара да докладва откъде са му милиардите.
8
14
 
14
 
! Отговори
166 преди 7 години
Този на снимката е ТЕРОРИСТ # 1 В СВЕТА !!! Заедно с кръволока Асад избиха 270 000 сирийци за пет години, половината цивилни, жени и деца !!! Жалко за Русия, заради Путин ще има дълги години страхотни неприятности и трагедии !!!!
7
3
 
6
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
А,не , не с този номер! Страните от СНГ не са застршени, застрашени от възмездие са тези коото са поробвали, изселвали,преселвали,денационализирали ...
6
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в руски дискотеки ръмжи американски hip hop а да сте чули казочок в американка от тук ще разберете кой е по велик
5
12
 
13
 
! Отговори
РУСИЯ Е ВЕЛИКА ,БЕ.. преди 7 години
ИЗБИ МАСА НАРОД В СИРИЯ .....ДЕЦА И СТАРЦИ С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ!КАК ДА НЕ Е ВЕЛИКА ...??!И ХИТЛЕР БЕШЕ "ВЕЛИК "....И КАДАФИ , И САДАМА , И ПОЛ ПОТ и КИМ ЧЕН , И....ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ И УБИЙЦИ!
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е това "Страни от ОНД"? Има Путинистан.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тероризмa е чумaтa нa 21 век.Евроaтлaнтическaтa толерaстия е блaгодaтнa почвa зa процъфтявaне нa тероризмa!Тия от ИД трябвa дa сa пълни бaлъци,зa дa не използвaт възможносттa с милионите бежaнци без документи,дa не вкaрaт безброй спящи клетки от терористи ! A ИД не сa бaлъци,зa товa спор нямa!
2
10
 
12
 
! Отговори
кирил преди 7 години
И българските русофили искат да вкарат България при тези държави.
1
13
 
18
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
РУСИЯ Е ВЕЛИКА!!!! ВЕЛИК НАРОД !!!!