Ракети изпепеляват САЩ – Пхенян показа как

В клип американското знаме е обхванато от пламъци
19 апр 2017 13:00, Елка Василева
371

В Северна Корея беше изнесено музикално представление по случай годишнината от рождението на основателя на страната Ким Ир Сен, което завърши с пародиен видеоклип, показващ как ракети изпепеляват САЩ, предаде Ройтерс.

Още по темата

Севернокорейската държавна телевизия излъчи кадри от представлението в неделя, на което присъстваше лидерът Ким Чен Ун. Предния ден КНДР отбеляза 105-ата годишнина от рождението на Ким Ир Сен с голям военен парад.

Музикалното изпълнение беше последвано от кадри от пробното изстрелване на ракета през февруари. Във видеоклипа беше показано как към нея се присъединяват други ракети, които се издигат в небето, прелитат над Тихия океан и избухват в огромни огнени кълба в САЩ. Клипът завърши със снимка на американското знаме, обхванато от пламъци, а зад него се виждаха редици от кръстове на гробище.

"След края на представлението всички изпълнители и участници във военния парад ентусиазирано аплодираха и викаха "Ура!", съобщи Корейската централна телеграфна агенция.

По телевизията бяха показани кадри, на които се виждаше как Ким Чен Ун се смее и маха с ръка за поздрав.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 261и не купувайте газ от Русия бе, що купувате скъпа газ от Русия като ви го е вдигналами нали другаря Р.Овч подписа договора за увеличението на цената. Да върви политбюро на столетницата при дребния, злобен диктатор да се молят за по-ниска цена, а не да реват против ЕС.
212
0
 
5
 
! Отговори
хаха преди 7 години
***, ами яйде да отменим мораториума за шистовия газ, *** си, та ни подсещаш... да видим дудуците на путин тогава кво ще ядете...
211
0
 
4
 
! Отговори
до 261 преди 7 години
стига повтарял кат опапапгал, че дразниш - вие не дадохте да мине закона за шистов газ! Разквичахте се!
210
0
 
5
 
! Отговори
И ТЕ СА.... преди 7 години
***!
209
0
 
5
 
! Отговори
До русата кобила преди 7 години
Тия гдето си ги изредил не са строили комунизъм като нас.Ако ги подложат на същия експеримент и те ще станат като нас .ПРИМЕР: Германия и ГДР ,,Мерцедес" и Трабант, Аутобани и Остатъци от пътища от времето на Хитлер.И едните германци и другите също.Само,,зрелия социализъм"ги делеше. Ти беше ли роден? И разликите в стандарта им са много.
208
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 254За 10 години в ЕС България е първа в света по смъртност на населението и най-бързо намаляваща нация.а камуняките така и не се свършихте. Поне за русия или кндр да бяхте заминали, да се отървем от вас.
207
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 243Над 2 млн. българи нямат достъп до здравеопазване, 1млн. българи не може да си позволи закупуването на нужни лекарствами помоли се на другаря Р.Овч да ти помогне бе, кво се оплакваш
206
0
 
7
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Ким Чен *** скоро ще яде тоягата от дебелия край.И него ще го извадян от землянка като великия Садам.
205
0
 
4
 
! Отговори
руснаци преди 7 години
ЩО НИ ВДИГНАХТЕ ГАЗА БЕ, ***?
204
0
 
0
 
! Отговори
До 238 от пенсионер преди 7 години
Ти пенсионер ли си ? Колко стаж имаш и какво си работил и колко си се осигурявал.Наясно ли си с пенсиите и защо на някои са толкова ниски. Ела след 15-16 число на пощата и ще видиш колко са малки,ако отидеш от 7мо до 14-15 ще видиш обратното.Крушката си има опашка.Спрете с вашите пуберски всезнайства.Който е работили осигурявал след 90те не може да е с пенсия равна на социалната.Пишлигари,всезнайконци.И вие ако нямате стаж,ще страдате след години
203
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 239Е па това дете дето умряло в Ловеч що не го хранихте с банани, бе?ми щото другарите ги откраднаха бе
202
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак, Катя и Мирчо надали пият битова химия, като в земния рай Русия.
201
3
 
6
 
! Отговори
е да преди 7 години
ама средната заплата ни е по - висока отр Раша!
200
1
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Тези дето се мислят за най-великите корейци от много ура да не се окаже че са се хванали за к*ура... Най-смешното обаче е че видеото с нападението над техния най-голям враг го показват само няколко дни след поредното неуспешно изстрелване на ракета. Те започнаха да приличат на албанския компютърен вирус. Джуджето Ун ще изпрати писмо до заклетия си враг с искане САЩ сами да се атакуват за да видят те силата на най-добрата Корея.
199
1
 
1
 
! Отговори
до 238 преди 7 години
е за пенсиите не си прав - всеки ден дават как някоя пенсия хвърля по 30 000 лева през терасата....а задръстванет о- не гледа ли по новините , само за него даваха... ама как така не помните, не виждата, не чувате тва комунистите... на черното -бяло викате!
198
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом опряхте до смъртта на деца с безотговорни родители, за да си прокарвате опорните точки, сте ясни. Така не помагате на Русия, напротив.
197
4
 
2
 
! Отговори
АМА РУСАТА КОБИЛ@ преди 7 години
Продължение на коментар 238 и отговор на коментар 212:Когато българите,който работят на минимална заплата започнат да ходят на почивки 30 дневни в Дубай,Абу Даби и Хавайските острови,когато започнат да консомират храна като американците и да карат автомобили като немците и да имат пътища и жилища като германците абсолютно всички българи не само банкерите и политиците,тогава пишете че България е добре!!!Демографска катастрофа романизация"и висока смъртност и ниска продължителност на живота..
196
2
 
4
 
! Отговори
до 237 преди 7 години
да ама шистовия газ нали вие не го пуснахте тука ко се праиш... *** то не се е свършило... може да се уреди номера... тогава рашките има да квичите....
195
0
 
6
 
! Отговори
до 235 преди 7 години
е типичния руски черен пи ар. ама така се цапа и раша ...а я кажи къв е рай врусия и с. корея? Знаеш ли, че руснаците са 1 во място по алкохолизъм? Че са с най- ниска ср. възраст при мъжете? Че са намалели с 2о млн за 27 години? А, отворко?
194
0
 
0
 
! Отговори
До 232 преди 7 години
Нещо по не-нормално не можа ли да съчиниш Те са тия които си продадоха къщите на село ли?Или ги оставиха да пустеят?