Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята

"Вашингтон да не си мисли, че Северна Корея е Сирия"
24 апр 2017 16:01, Елка Василева
196
Пхенян заплаши: Ще заличи САЩ от лицето на Земята
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейски официален сайт предупреди САЩ, че ще бъдат "заличени от лицето на Земята", ако започнат война на полуострова, предаде Франс прес.

В събота американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че американският самолетоносач "Карл Винсън" и ударната му група военни кораби ще пристигнат до няколко дни в Японско море в момент, когато активно се носят слухове, че Пхенян ще извърши шестия си ядрен опит.

Пропагандният уебсайт "Уриминзокири" публикува заплашителен текст, който се твърди, че е написан от офицер от севернокорейската армия. В него се казва, че изпращането на самолетоносача е обявяване на война.

Текстът предупреждава Вашингтон, че ще допусне "огромна грешка", ако мисли, че Северна Корея е Сирия, която не е предприела "незабавна контраатака" след нанесения й американския ракетен удар в началото на месеца.

В случай на атака, казва сайтът, "светът ще види как атомните самолетоносачи на Вашингтон се превръщат в купчина желязо и биват потопени, как една страна, която се нарича Америка, бива заличена от лицето на Земята".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого е заплашвала северна Корея?---------------------------------------Световния империализъм, естествено , тва е азбучна истина, човече, спомни си.
118
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого е заплашвала Северна Корея?
117
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ защо пускаха атомни бомби по цивилно население в Япония. По цивилно население, не повоенни обекти! При това Япония беше на колене и капитулацията беше само въпрос на време!
116
3
 
12
 
! Отговори
morelini преди 7 години
Лошото е че ще пострадат милиони невинни корейци.Ако се тстрани Вожда и приближените му си мисля че ще е най добрият вариант.Един психясъл решава съдбите на милиони...какъв парадокс...
115
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако при пълноценна война между САЩ и КНДР то 101% е сигурно че от КНДР и нейният лидер няма да остане и прах. А и войната няма да е по-дълга от няколко часа. Много е вероятно САЩ да не даде нито една жертва..
114
3
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
ХАхах ! Винаги се забавлявам като коментирам и чета Северно Корейски новини! До колко то съм запознат флотилията на самолетоносача Карл Винсент ще пристигне край бреговете на Северна Корея до 3-4 дена !Вече повече от седмица пътуват горките.Значи тогава да очакваме патакламата.Ще се заредя с пуканки и чипс :) Само дано всичко да се свърши прекалено бързо!
113
20
 
13
 
! Отговори
Ноа преди 7 години
КНДР имат късмет , че Китай ги защитава още. Досега САЩ да са им пръснали кофите. Но има опция САЩ да не се съобрази дори с Китай , ако се наложи.
112
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярвам фермерите да направят нещо наистина значимо. С UK - да, но с ЮК - не. Това е исконно поле на Китай и те вече струпаха 60 милионната натопорчена армия на незаконнородените. Крайната цел ще бъде споделената употреба на Личния полк за удоволствия на Вожда (ЛПУВ), което да даде на тези момчета - истински китайци патриоти, същата надежда, както на сърбите за влизане в ЕС. Наистина, Путин отговори, като придвижи техника през ДИ, но на снимките ясно се вижда,танковете са без оръдия.
111
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турцилица...не беше ли месопотамилица? Или беше хазарилица?Арменилица?Чечнилица?Ех, колко много аз-буки имало по света....)))
110
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Северна Корея кои е нападнала...?----------------------------------------------- Собствения си народ, разбира се.
109
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тарамбуката не спре със психотропните и сексуално подсилващите го лекарства корейците ще му пребоядишат перуката и ще я направят пърлено шиле на скара. Не съм затова да има война войната носи само нещастие за обикновените хора но докато има такива като перуката тарамбуков няма как да няма войни. С.Корея кои е нападнала на кои е занесла комунизъм на кои е взела петролните кладенци на кои е завзела територията и унищожила местното таселение? Ето на тези въпроси нямам отговор.
108
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно САЩ вече си летят към Марс и другите звезди.
107
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
удри баце
106
15
 
23
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 7 години
Откога бленувам да видя края на най нацистката държава сащ. Сатаната на съвременният свят. Ще бъде голям купон ако стане. Песни и танци на народите по целият свят. Една година ще празнуваме нонстоп.
105
4
 
11
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Тея са изчаткали окончателно. Те и краварите са същите, пълни въздухари..https://youtu.be/93b5KvEKn2Y
104
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Sev Koreya shte ya udaryat mnogo moshtno Usa.I dokato ne izpurjatvmun mun ki maimun,nyama da sprat.Usa popota Kitai i te zamulchaha,shte vidite za kvo govorya.
103
6
 
9
 
! Отговори
Старшината преди 7 години
Е*аси големия презерватив са натоварили на тая Шкода...
102
0
 
8
 
! Отговори
киме драги преди 7 години
САЩ не си мислят ,че С.Корея е Сирия, объркал си се нещо.
101
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм ЗА
100
2
 
22
 
! Отговори
хе-хе преди 7 години
преди да заплашиш някой с някакви неща, трябва да ги имаш