Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва

Демонстрантите не искат да се кандидатира отново за президент
29 апр 2017 17:30,
368
Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва
Снимка: БТА

Хиляди привърженици на опозицията се събраха на протест срещу президента Владимир Путин в Москва днес, въпреки че проявата бе забранена, предаде ДПА, цитирана от БТА.

При засилено полицейско присъствие протестиращите се наредиха на опашка до офиса на президентската администрация, за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина.

Организаторите от правозащитната организация "Отворена Русия" казаха, че десетки хора са арестувани при подобни протести в други големи градове на Русия. В Санкт Петербург са арестувани 30 души.

Владимир Путин още не е обявил публично дали ще се кандидатира за четвърти мандат догодина, но мнозина в Русия очакват, че той ще го стори, отбелязва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълна а подкрепа за Путин. Само той може да се справи с налаганото от еврохейовете на морално разложение и духовно падение.
207
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
289Анонименпреди 22 секундиА снимка на хилядите протестиращи защо няма?--------------------------------------------------------Разбира се че няма). Защото ги нямаще ги хиляди на това место.
206
5
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
НЯМА ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА НА ПУТИН ! НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ЧАКА ОЩЕ ,ЗАЩО НЕ СИ ИНСЦЕНИРА ЕДИН ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ И СЛЕД ТОВА ДА ЗАПОЧНЕ ЗА СКАЛЪПЯВА ОБВИНЕНИЯ И ДА ЕЛИМИНИРА НЕПОСЛУШНИТЕ ОПОНЕНТИ ,ДА ЗАКРИВА МЕДИИ ,САЙТОВЕ ,ДА АРЕСТУВА ЖУРНАЛИСТИ ,АДВОКАТИ ,ВОЕННИ ,ИНЖЕНЕРИ ,ЛЕКАРИ И ИЗОБЩО ВСЕКИ КОЙТО Е НУПОСЛУШЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН В СЪПРИЧАСТИЕ С "ПРЕВРАТАДЖИИТЕ"
205
1
 
8
 
! Отговори
Саша преди 6 години
Двамка тримка са излезли на протест.
204
2
 
0
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 260,А ти деменция ли имаш или просто така ти е кеф да се заяждаш?Изобщо прочете ли какво съм написал за Татарстан, че ще ми го хвалиш допълнително!пък тези "татарите", щом искат да се наричат болгари! Да вземат и името на републиката да си сменят, ако искат! Аз не съм против!
203
0
 
5
 
! Отговори
До Сорошоляв преди 6 години
Ето един пост на истински познавач на въпроса! Блиц-информация направо от канализацията! Както си е плувал там, видял гладните московчани да ловят охранени плъхове! Разбира се, не е имал фотоапарат, защото Хкрементите потъват от разни тежести.Аз пък гледам руска ТВ и разпитвам хора, които скоро са били там. Ужас! Няма хамон, няма бели трюфели, няма живи стриди!Как живеят? Е, "не хлебом единым"! И маслом!А по производство и експорт на зърно са на ПЪРВО място в света, пред САЩ и Канада.Свинско,
202
2
 
5
 
! Отговори
Грую преди 6 години
При близо 20 милиона в Москва хилядите платени се надяват да се получи новина
201
8
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До Руснаците не са тъпиЩОМ НЕ СА *** ЗАЩО СА ГЛАДНИ ПРИ ТАКАВА ГОЛЯМА ДЪРЖАВА С ТОЛКОВА МНОГО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ?!
200
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА ти какво разбра.
199
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен259 ..и палят с манивели крилатите ракети .... А ние тук в циливилилизацията цъфтим и вържем . Кеф ти права на човека ,кеф ти трети пол ,кеф ти ген.дери ,кеф ти едно по.лови бракове .кеф ти ,,бежанци ,,от Африка , кеф ти наркотици ,. Демокрация ,кеф Котьо, кеф. ЦИЛИВИЛИЗАЦИЯ ! КЕФ!
198
4
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До ИвановЕ ИЗВИНЯВАЙ АМА НЯМА КАК ДА СЕ СЪБЕРАТ МИЛИОНИ ПРОТЕСТИРАЩИ НА ЕДНО МЯСТО ! ХИЛЯДИ СЕ СЪБИРАТ В ЕДИН ГРАД ,ХИЛЯДИ В ДРУГ ГРАД И ПАК СТАВАТ МИЛИОНИ ,НО НЕ КОНЦЕНРИРАНИ НА ЕДНО МЯСТО !
197
4
 
10
 
! Отговори
Руснаците не са тъпи преди 6 години
Руснаците никога няма да направят майдани защото не искат да станат като Украйна, Либия или Ирак.САЩ само дебнат и всяка една слабост за да доведат до край на държавата Русия и до милиони избити. Това е чистата истина.
196
4
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Хиляди, за Русия това са десетина души в сравнение с нашия мащаб. Смешна новина.
195
3
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До един тамАЗ ЦИТИРАМ КАКВО СКАНДИРАТ РУСНАЦИТЕ ,А НЕ ДАЛИ ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА С ПОЛША ! ПАК ЩЕ ТИ НАПОМНЯ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ СКАНДИРАХА - СЛЕД УКРАЙНА ИДВА РЕД НА ПОЛША ! И ТОВА АКО НЕ Е РУСКА П.РОСТАЩИНА ,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ
194
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хиляди е преувеличено, в Москва - 250 души, в Петербург - 150 души, официални данни - но те са верни.
193
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някъде пишат 300 , другаде "даже" десетки протестиращи.Вие като напишете "хиляди"- дайте поне една снимка да ги видим. Да не са като нашите палячовци протестъри. Протестираха 15 , а слугинажа гърмеше за стотици.Мислите ли че някой ви вярва.
192
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната лъжа в стил ,,демократична ,свободна и независима преса ,, Я имаха 500 индивида я нямаха . Поредният кьорфишек . Толкова много информация , възможност за сравнения ,а нашите ЖОРНАЛОПИ и МЕРДИИ тръгнали като Бай ***,Дочоолу и Гочоолу ,,новини ,, да съчиняват .
191
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ефектът на Дънинг-Крюгер обяснява поведението на младите по цветните революции.Това непознаване на живота+ хормонален дисбаланс+злонамерено подтикване от обиграни интелигентни агенции и институти доведе света до икономическа, политическа и културна криза.Не, не е вярно, че младите са носители на прогреса.Не е вярно, че трябва да им се прощават грешките, защото в другата реалност, а Сирия с тях запушват амбразурите.
190
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина."А стига бе! Путин не беше ли диктатор? За пръв път чувам диктатор да се кандидатира за избори! Или да се правят избори е диктатура, при демокрацията правят ли се избири?
189
3
 
3
 
! Отговори
един там преди 6 години
До гурбетчия,Ти май скоро географска карта не си отварял! Отвори и виж- като изключим ексклава Калининградска област, Русия НЯМА обща граница с Полша! Като говориш глупости поне ми е интересно вярваш ли си?