Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва

Демонстрантите не искат да се кандидатира отново за президент
29 апр 2017 17:30,
368
Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва
Снимка: БТА

Хиляди привърженици на опозицията се събраха на протест срещу президента Владимир Путин в Москва днес, въпреки че проявата бе забранена, предаде ДПА, цитирана от БТА.

При засилено полицейско присъствие протестиращите се наредиха на опашка до офиса на президентската администрация, за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина.

Организаторите от правозащитната организация "Отворена Русия" казаха, че десетки хора са арестувани при подобни протести в други големи градове на Русия. В Санкт Петербург са арестувани 30 души.

Владимир Путин още не е обявил публично дали ще се кандидатира за четвърти мандат догодина, но мнозина в Русия очакват, че той ще го стори, отбелязва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
2
 
! Отговори
Отворена Русия преди 6 години
Отворена,я! Има си хас да не е отворена!
187
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До един тамБезплатен съвет: крий тъъпота-та си, не е престижно да я развяваш! Имам поне петима приятели колеги волжки татари - Равиль, Наиль, Марат, Ратмир, Фатма. Всички те савеликолепни хора, специалисти, доброжелателни и много добре поставени в Москва и Санкт Петербург с продукция в световни списания с голям импакт-фактор. Всички те знаят историята си и неофициално се наричат булгари. А какво представлява Казан - бедна ти е фантазията - църкви до джамии, чистота, ред, страхотна индустрия!
186
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Една от най богатите в България е Цветалина Бориславова.И как тъй никой не говори,че същата дама има съвместен бизнес в Борисов.И сега купува и граби с пълни шепи защото е на власт.Нейния бизнес се увеличава и познайте другия на който се увеличават милионите -на вашия така наречен мин. председател.Иначе фиктивно са се разделили за пред хората -и вярвяте ли го това.Но никой в държавата не гъква -мълчание,тайна която всички знаят,но медиите мълчат.ЗАЩО ЛИ ?Кой купи Виктория Банк след фалита на КТ
185
2
 
5
 
! Отговори
Графа от секията преди 6 години
Хиляди в многомилионен град - това ми звучи като игла в купа сено.
184
6
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
До СорошолявЗАЩО КАЗВАШ ЧЕ СИ ПРОТИВ ПУТИН ,А НЕ ПРОТИВ РУСКИЯ НАРОД ? В РУСКИЯ НАРОД ИМА МНОГО ТРЕСКИ ЗАДЯЛАНЕ ! АЗ НЕ СЪМ ПРОТИВ РУСКИЯ НАРОД ,А СЪМ ПРОТИВ Г.ЛУПОСТТА НА РУСИЯ НАРОД ,КОЙТО СКАНДИРА,ЧЕ СЛЕД УКРАЙНА ИДВА РЕД НА ПОЛША !
183
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А снимки защо няма? Колко хиляди са били - 0,1 или 0,2 хиляди?
182
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен. Пий една студена вода да се успокоиш.
181
3
 
4
 
! Отговори
един там преди 6 години
До "стадото",Виж сега, в този материал става въпрос за протестите в Русия, ще коментираме тях! Където става въпрос за Бойко-джанката, ще коментираме него! Така де, не разбра ли вече, че България се управлява от Брюксел и Вашингтон, независимо кой е на власт!
180
3
 
4
 
! Отговори
Сорошоляв преди 6 години
"в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина."Ужас! Руският народ (тук искам да подчертая, че ние сорошолявите не сме против руския народ, ами против диктатора Путин), та руският народ гладува и хората в Москва са принудени да ловят и ядат плъхове в канализацията за да не умрат от глад, а катебишкият диктатор иска да се кандидатира за изборите догодина! Ужас!
179
3
 
4
 
! Отговори
д преди 6 години
И какво ако е олигарх ?Тръмп не е ли олигарх всеки американски милиардер не ли олигарх ? Колко руски олигарси имат бизнес в Китай и колк о руски олигарси имат безнес в Китай ? Hа Китай индустрията пуши, а Детройт е едно гето в буквалния смисъл на думата благодарение на американските олигарси, които отидоха да спасяват китайската икономика. Рсия е световна сила взе си Крим спаси Сири от терорститие и ще напарави още а Тръмп ще ида да окуупира С Корея като един масов убиец.
178
3
 
6
 
! Отговори
Жител преди 6 години
Стига с този Путин. Разкажете нещо за Тръмп... Ле Пен..Лагарто.. Рахои.. Джорш Буш.. Ердоган.. Барозо.. Сорос..
177
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРИМ ЛУГАНСК И ДОНБАС БЯХА ПРИСЪЕДИНЕНИ КЪМ РУСИЯ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ В РУСИЯ!!!!!!!!!!!РУСИЯ Е РЕЖИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ И ТО ДОКАЗАНО!!!! ОТ ТУК НАСЕТНЕ ЧЕСТИ ИЗБОРИ ТАМ НЯМА ДОКАТО НЯМА КОНТРОЛ ВЪРХУ ТЯХ КАКЪВТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАПЪЛНО ОТКАЗВАТ ДА ИМА КАТО В ТУРЦИЯ И СИРИЯ!
176
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
В Епицентър пише ,че според последните социологически изследвания на Путин рейтинга бил 82%.Сверявайте си информацията -знаем че ни манипулирате но пък и ние вземаме че почитаме това онова.и КОЙ Е ТОЗИ *** ДАТО ПРИ РЕЙТИНГ 82% НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА. То нашия при 1 млн фенове кариеристи ни управлява и другите 5.5 милиона си траят и самочувствие си има човека,че бил "голям държавник" а вие се надцаквате с Путин.
175
4
 
5
 
! Отговори
А ние сме стадо преди 6 години
Ние сме тръгнали да коментираме Путин и Русия, а не си виждаме кафявото по гащите отзаде.Вече за трети път избираме човек с болен мозък, човек с отрицателенкоефициент на интелигентност, бандит и наркотрафикант.Ако същият може да каже таблицата за умноожение без грешка аз ще даря на неговата бандитска партия всичките си пари и имоти.
174
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме, че Путин има тежък грях - не иска Русия да стане килимче на САЩ като ЕС.
173
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката виждаме 1 полицай, четирима снимат с камера и една жена с листовки - вероятно тя е "хиляди протестиращи"!
172
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умни и красиви, с полирани до блясък мозъци.
171
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина."А защо да не се кандидатира? Или при демокрацията не е ли демократично да се кантидатираш и народа да гласува?
170
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре контролираните правозащитни органицации умело създадени да иземат функцията на опоцизията прегазват всеки опит за демокрация в ЕС ето тъй фашистите евролилари диктатори управляват еднолично тая фашистка *** на евролебастките Шор6ки *** купени с парите на европейския данъкоплатец, колко от вас плащат членски внод за ЕС но не получават нито стотинка от ЕС нека да позная много сте а също ви карад да си издавате шенгенски визи. Атарамбуките влизат безвизово дори в Шенген
169
3
 
2
 
! Отговори
един там преди 6 години
Е добре де, да приемем, че Путин е олигарх, както казваш, ама аз писах - олигарсите и тяхното разточителство! Видимо Путин, поне досега, не се вижда да е много разточителен! Отделно, айде доре- Путин е олигарх, ама да не би само той да е олигарх? Стига само против един и същи олигарх са протестирали! Да протестират поне един път и против други олигарси!