Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва

Демонстрантите не искат да се кандидатира отново за президент
29 апр 2017 17:30,
368
Хиляди на протест срещу Владимир Путин в Москва
Снимка: БТА

Хиляди привърженици на опозицията се събраха на протест срещу президента Владимир Путин в Москва днес, въпреки че проявата бе забранена, предаде ДПА, цитирана от БТА.

При засилено полицейско присъствие протестиращите се наредиха на опашка до офиса на президентската администрация, за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина.

Организаторите от правозащитната организация "Отворена Русия" казаха, че десетки хора са арестувани при подобни протести в други големи градове на Русия. В Санкт Петербург са арестувани 30 души.

Владимир Путин още не е обявил публично дали ще се кандидатира за четвърти мандат догодина, но мнозина в Русия очакват, че той ще го стори, отбелязва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
3
 
8
 
! Отговори
Untold History of US преди 6 години
Гледайте в тубата документалните серии на Оливър Стоун The Untold History of the United States. Там много добре е обяснено всичко за САЩ, за 400-те американски олигарси, които управляват САЩ, за намесата на САЩ в 1-та световна война, за финансирането на Хитлер и още и още.Всички световни злини са причинени от САЩ - факт.
167
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
200 човека ....ама на 100 квадратни метра. Падне ли джуджи пада след това и любовника му йердухан.
166
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия има демокрация за туй има и протести има и опозиция, а защо няма протести в ЕС знаете ли, защото ЕС е една червена диктатура от фашистки тип добре скрита зад маската на правозащитни организации. А защо в ЕС има толкова много правозащитни организации си отговорете сами, ако отговора ви е защото начело на ЕС стоят диктатори и фашисти и опозицията смазана с лозунги за популисти значи може да сте на прав път.
165
4
 
6
 
! Отговори
До един там преди 6 години
Че то от Путин по-голям олигарх има ли?
164
3
 
8
 
! Отговори
Ние сме цъфнали преди 6 години
Ние българите сме цъфнали и вързали и затова по цял ден политиканстваме какво е станало в Русия.
163
3
 
3
 
! Отговори
един там преди 6 години
Само не ми е ясно защо тези, протестиращите там все против Путин протестират! Защо поне един път не протестират срещу олигарсите и тяхното разточителство? Дали пък защото зад тази "Отворена Русия" не стои Михаил Хордоковски, и както гласи народната мъдрост- "Гарван гарвану око не вади!"
162
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтини фашисти провокации. Защо нищо не писаха за протестите и арестите в Турция, за преследванията на интелигентните хора, за мъченията им, за изборните измами.......? ..? Защото диктатора Ердоган е много приятел с 'демократична' фашиска Европа..... Защо не седне продажника" журналист " да напише статия за Гуантанамо например? ? ? СТИГА С ЕВТИНИ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ, ФАШИСКИ, АМЕРИКАНСКИ ПРОВОКАЦИИ
161
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките руснаци. Не че ги харесвам много, ама никой не заслужава да живее така. Заради маймонина обама Путин се подхлъзна да "ръсте" и прееба малкия напредъкк на държавата. Занули я ...отново!
160
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Крети 222Е, малко повече от 200 са, около 250..... Нали дадоха кадри по руската телевизия, в някои от градовете са по 10-20. А в Москва, на съботника за почистване на столицата са излезли около 1,5 милиона.....Можеш да сравниш!!!!!
159
2
 
9
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
щом ви е такъв трън тоз Путин значи върши работа, ясно е че дамо мижитурките са богоугодни, добре че и ние си имаме президент вече коуто има собствено мнение, а не декламира готови написани му другаде клишета.Не бил дорасъл за политик, ми то тез дораслите политици ни докараха в таз мизерия на опашката в Европа...
158
5
 
10
 
! Отговори
В България - радост преди 6 години
А в демократична Бъллгария цари всеобща радост.Народът празнува вече месец радостния факт, че на властще бъде отново един от най-интелигентните хора на планетатаи най-честната партия в света, където хората членуват не зарадиклиентелизъм, а заради ясно формулирани идеи и програма на партията.В изблик на всенародна радост десетки се подпалиха за да озарятбъдещото управление, а още стотици направиха опит за самоубийствоза да дарят органи на изтощеното тяло на бащицата.
157
1
 
11
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Аз на снимката виждам 20 човека , Сорос да не е свършил парите или е по ефтино да се правят фалшиви новини вместо да се плаща на 2000 човека.
156
4
 
5
 
! Отговори
мераци за разпад преди 6 години
на Русия.Едва ли ще ги огрее.
155
8
 
10
 
! Отговори
Ето преди 6 години
Голям протест, голямо нещо - само 250 човека в Москва.
154
10
 
2
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 216,За твое сведение, населението на "СССР2" призоваваше Путин да започне действия по присъединяването на Крим към РФ дори много преди "Майдана"! Пък след "майдана" не вярвам изведнъж да си е променило нагласите, още повече пък че тогава това "присъединяване" стана наложащо!
153
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тия евтини западни провокации. "ДЕМОКРАТИЧНА " Европа непрекъснато провокира Русия. На тия фашисти им трябват войни и измислени врагове.
152
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
искат да се откаже, защото няма как да го победятсмешковци!да се стегнат и да намерят начин да убедят хората
151
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Екпертите от форумите на днес.бг, мигновенно определиха бройката на хората на база - Звездите ми го говорят!
150
1
 
1
 
! Отговори
един там преди 6 години
Какво сега- и димата журнaля ли цензорираме?
149
1
 
4
 
! Отговори
един там преди 6 години
До 210,И какво по-точно знаеш ти за руската култура? Аз не претендирам, че знам много, ама като се измайтапи наследника на великия Толстой с българските ***, не плюех по него, за разлика от тебе вероятно! В същото време, когато Гьокче "скри шапките" на журналята от Нова, не мисля, че си плюл по него!