Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери

Те може да се намират където им е угодно, смята руският президент
225
Путин с хипотеза: Зад намесата в изборите в САЩ може да стоят US хакери
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази мнение, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други хора от политически съображения, предаде ТАСС.

"Хакерите може да се намират където им е угодно. Може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка. Може да са хакери в САЩ, които много ловко и професионално насочват, както казваме у нас, стрелката към Русия", казва Путин в интервю за американската телевизия NBC, от което бе излъчен откъс.

"В хода на политическата борба за тях по някакви причини е било удобно да оповестят тази информация. Те са я пуснали с позоваване на Русия", добавя руският президент.

Той попита водещата Мегин Кели може ли да си представи такова нещо и сам отговори: "Аз мога."

В същото интервю Путин отбелязва, че НАТО е бил създаден като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз. "Съветски съюз обаче вече няма", посочи руският президент, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
До 100 БГ, Оллигофрен неземен, Тиквата ли искаше подкрепата на Обединените патриоти или Сидеров искаше да се обедини с Тиквата? Самата Тиква призна, че ако не се обедини с патриотите- трябва да даде властта на турците и другите ***. Май ку.рвата се оказа Тиквата- приклекна на оллигофрена Симоенов и на Волен Сидеров.Що така, бе, Миме?
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То няма НАТО.Кой ще те пази??!
94
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До Анонимен 104 Въпроса е дали ще оцелеем изобщо като държава , а не кой ще ни пази.Надявяме се на НАТО и Турция , член на НАТО.А иначе от нас нищо не става. Както изградихме социализма , така ще изградим и капитализма.
93
3
 
5
 
! Отговори
и преди 1989 нямахме преди 6 години
Армия. Само отбиване на номер и губене на време. Бил съм. Тогава вервахме че СССР ни пази. Защо да не верваме сега на НАТО?Или викаш, само на московията може да се верва. Само на путинНа другите - анатемаКак смеят да не слушат путин?!Той кара слънцето да изгреваАма ха!
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смях
91
1
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
До Анонимен 98 Не се смей толкова да не се напикаеш.Гл....к.
90
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но имаме хубави генерали.Вчера един каза как му било хубаво като гледал чужди войници и техника из България.Това било голям успех за нас.Тъпотия.Да се радваш на чуждите войски в родината си.Евро гей генерал.
89
0
 
2
 
! Отговори
Браво преди 6 години
До Василев 84 Браво Василев , изключителен и правдив коментар. Това е истината. А иначе аз съм абсолютно сигурен че зад тези хакерски атаки стои Ким Ун, той единствен има компютър в СК.
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умния човек не вярва на думи, а на дела.Много думи за европейските ценности, а армия нямаме реално.Кой *** по света е закрил армията си и вярва на думите на други държави че ще го пазят?!!!!
87
0
 
1
 
! Отговори
BG Romale Belgium преди 6 години
Az puk vcera razbih Euro Milions....;))Pozdravi...
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото за което ни ползват в хубавата американска орбита е за територията ни.Минават,прехвърлят и толкоз.И в бъдеще ще сме театър на войната.Земята ни.Щит между Русия и Европа.
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но в американската орбита много упорито ни натискаха да нарежем лошите и "нескопосани"CС-23.Били остарели, а един тук *** писа че били ***.Само че стигат Босфора,а той е едно от най стратегическото място в света.
84
3
 
7
 
! Отговори
БГ преди 6 години
До АТАКИСТЛУКОЙЛ продава абсолютни *** , като горива в България. Колко данък печалба е внесла тази компания в бюджета на България? Вие от ЮРУШ на сидер ага сте *** на хидроинженера - осигурявахте кворума със златния пръст на бялата златка, станахте и руски пудели, крещяхте по улиците на София *** на Бойко, а сега му казвате с поклон г-н Бойко. Срамувам се от националните предатели от ЮРУШ. Който ви даде пари и сте с него!Да живее България!
83
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като става дума за бази в Крим, добре е да се спомене Гуантанамо което е в Куба!Кога ще бъде освободено...Изоставаш. Вече Куба е свободна.
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като бяхме в руската орбита имахме самолети и танкове поне.Като попаднахме във хубавата американска орбита получаваме джипките за скрап и единствените ни самолети са руски.Смях.
81
1
 
8
 
! Отговори
до 95 преди 6 години
Много сте прав колега. Симпатизанти на ислямските джихадисти, резачи на човешки глави са ежедневно дрогираните софийски евроатлантици. Те получават финансиране от Сороски организации.
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като става дума за бази в Крим, добре е да се спомене Гуантанамо което е в Куба!Кога ще бъде освободено
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората с малко интелект знаят че зад множество постижения на цивилизацията стоят руснаци-живопис, техника, изкуства и т.н.Всеки може да провери.Езика на пълното отричане и омраза е характерен за джихадистите.Явно тук има доста привърженици на войнстващите мюсюлмани.
78
0
 
3
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Тази "хипо - ТЕЗА" е известна на цял свят още преди изборите в САЩ!
77
4
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 83 Лукойл и ОМВ продават на Марешки цени знаеш ли къде? Където имат бензиностанции в близост до тези на Марешки. Това са Младост във Варна ОМВ-то и Лукойл- до Метро пак във Варна...на 2-3 километра от на бензиностанцята на Марешки в Кайсиева градина. Само един пример давам.*** въпрос: защо ОМВ което е близо до бензиностанция на Марешки или Лукойл, който е в близост до бензиностанция на Марешки продават на неговите цени, а другите им клонове по страната с 25 стотинки по-скъпо?Смях!