Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите

Той е все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика
Обновена: 26 юни 2017 07:03 | 25 юни 2017 22:02, Елка Василева
193
Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите
Бойко Борисов. Снимка: архив, Reuters

Бойко Борисов: супермен в балканската политика - под това заглавие македонският в. "Слободен печат" помества портрет на българския премиер.

Борисов показа, че е политик от голям формат по време на масовите протести в разгара на социалната и икономическа криза в България в края на 2012 г. и началото на 2013 г., когато подаде оставка, пише изданието, като отбелязва, че това е ход, несвойствен за балканските политици.

В статията се посочва също, че жизненият път на Бойко Борисов е доказателство, че политиката, както и боксът, е спорт за силни момчета, но и благородно умение, а "момчето" със скромен социален произход е показало, че със сила и ум и преди всичко с твърд характер човек може да остане в политиката повече от един сезон.

Вестникът отбелязва, че след като е доказал качествата си на вътрешната сцена, Борисов очевидно се превръща във все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика, а България под негово ръководство се е превърнала във фактор на стабилността.

Особено се цени ролята му в решаването на македонската политическа криза, пише вестникът, като добавя, че плодотворното посещение на македонския премиер Зоран Заев показва, че България смята да изиграе положителна роля за деблокиране на интеграцията на Македония в ЕС и НАТО.

Времето и събитията ще покажат дали българският политически супермен може да се окичи и с епитет "балкански политически супермен", пише "Слободен печат", цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Супермен върви по пътя на Тошара. Тогава все вървяхме напред, не се спирахме и к'во се оказа, рухнахме. Тошара го арестуваха и дрема в ареста дълго време. Оказа се, че Тошката покрадвал но малко. Супермена излъга народа, услади му се гепачката, и не спира. Къде каквото му падне гепи, от всеки и всичко. Все едно ще живее 1000 години. И тези милиарди се дебнат от САЩ. Пукне ли Супермена и те ще приберат парите. Над 10 милиарда са. Ще лъсне цялата измама и ще има Нов Народен съд. Неизбежно е.
106
3
 
6
 
! Отговори
Мохамед преди 6 години
Алах Акбар и видях Бойко да лети , верно супермен бил.
105
2
 
10
 
! Отговори
Асен преди 6 години
"Бойко отсече: Ние сме на всеки километър, тургайте камери."Стар кадър от БКП, от Боко Тиквуна в Бочко Суперочко .
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто Борисов ,сега е премиер,точно ,когато сегашното правителство иска подобряване на отношенията с България и май е готово за компромиси.Заслугата на Борисов е нищожна,но добре ,ще използва желанието на Заев за подписване на договора за приятелство.А статията е за създаване на добро отношение на македонското общество към Баце заради престоящето посещение му посещение в Македония.
103
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом толкова им харесва - да им го пратим, да вземе да "оправи" и тяхната "Македония".Ама Баце няма да иска - там няма достатъчно за крадене...
102
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом толкова го харесвате едно-книжният вожд, веднага ви го подаряваме.... с внучето и една кофпомпа като бонус (за да не е налълно безполезен, както в България)
101
2
 
2
 
! Отговори
Йозо преди 6 години
До До ЙозоАйде тръгвай да береш гъби, че ще напече слънцето. На такива гъбари като теб цял живот положението им виси на косъм. Путиняга си!
100
1
 
8
 
! Отговори
хехехееее преди 6 години
БорисоФ- супертрътката на Балканите и околноста!
99
3
 
17
 
! Отговори
don преди 6 години
Кво му се кефят. Какво е направил за България.Освен да тегли кредити и заробва българския народ друго нищо хубаво не е направил за страната ни.Заплатите ниски не позволява да се вдигат. Вдигна минималната пенсия с 10 лв. и вече това най големия успех на правителството а цените на тока водата , парното най скъпи в ЕС . Неговите приближени в държавната администрация се спукват да градат вземат заплати около 10 000 лв. но тях не се закачат. Цялата администрация рекетира частника .Той унищожава Б
98
2
 
14
 
! Отговори
До Йозо преди 6 години
Що не си го вземеш у вас този Монокнижник? Какви ***, путинисти? Това ли измисли? На кой му дреме за тях, проблема е предадената и продадената България, моралния разпад, продажната политика, слугинажа към Турция, кражбите на европарите, корупцията с която сме Номер едно в ЕС, неспиращата миграция, проваленото здравеопазване и образование, разбитата и обезверена армия, бандитизма който се възражда. Къде ги видя путинисти бе мочко, ***?
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези крали, онези крали, а супер баце не е! Да, обаче в затвора няма вкарани! Какъв е изводът? Баце е с тези дето гепят.
96
2
 
6
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 6 години
Македонско издание: Борисов - суперЛИТЪЛмен на Балканите
95
1
 
11
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Мутрата на Балканите!
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде да им го подарим. Даже и да почерпят няма да искаме.
93
10
 
4
 
! Отговори
Йозо преди 6 години
Бойко е велик, путино-*** ДГД!!!
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това лице Борисов отвръщава цял народ!!!
91
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е истинския Премиер на България!
90
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С този нещастен по своему човечец, станахме за смях и в Антарктика. Колко милиона му струва само охраната, има ли кой да каже? Това са пари за детски градини, училища, здраве и спорт. И защо, да се крие един дебелосерко???
89
2
 
17
 
! Отговори
Тиквата на Балканите преди 6 години
Тоя *** е един неудачник, бивш мафиот от СИК и страхливец, когато мутрите са ходили на акции да рекетират хората, Тиквата си е намирал работа и е ходил "да пази колите". Освен това е Барон Мюн Хаузен по измислици как бил каратист и футболист - досега няма нито един кадър в YouTube показващ как Тиквата бяга с топката, дриблира и подава.Има смешно ниска квалификация, никакво образование и отрицателен коефициент на интелигентност.Ползват го да тегли заеми, а играчите да точат държавата.
88
2
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Наблюдавайки как ББ плямпа глупости докъм средата на деня,а надвечер(за новините) влиза в релси,възниква следния въпрос:А бе с кой обядва тоя човек?Кой му дърпа конците?Щото е очевидно,че самостоятелен потенциал няма,той е един продукт,появил се когато има съответното търсене.Не се е самозародил от тинята,във всеки случай...