Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите

Той е все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика
Обновена: 26 юни 2017 07:03 | 25 юни 2017 22:02, Елка Василева
193
Македонско издание: Борисов - супермен на Балканите
Бойко Борисов. Снимка: архив, Reuters

Бойко Борисов: супермен в балканската политика - под това заглавие македонският в. "Слободен печат" помества портрет на българския премиер.

Борисов показа, че е политик от голям формат по време на масовите протести в разгара на социалната и икономическа криза в България в края на 2012 г. и началото на 2013 г., когато подаде оставка, пише изданието, като отбелязва, че това е ход, несвойствен за балканските политици.

В статията се посочва също, че жизненият път на Бойко Борисов е доказателство, че политиката, както и боксът, е спорт за силни момчета, но и благородно умение, а "момчето" със скромен социален произход е показало, че със сила и ум и преди всичко с твърд характер човек може да остане в политиката повече от един сезон.

Вестникът отбелязва, че след като е доказал качествата си на вътрешната сцена, Борисов очевидно се превръща във все по-уважаван партньор в европейската и регионалната политика, а България под негово ръководство се е превърнала във фактор на стабилността.

Особено се цени ролята му в решаването на македонската политическа криза, пише вестникът, като добавя, че плодотворното посещение на македонския премиер Зоран Заев показва, че България смята да изиграе положителна роля за деблокиране на интеграцията на Македония в ЕС и НАТО.

Времето и събитията ще покажат дали българският политически супермен може да се окичи и с епитет "балкански политически супермен", пише "Слободен печат", цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ББ ще остане в историята , като добър образ. Помогнал за развитието на българия . Освен Добър човек показа , че може да бъде и отличен политик и носител на народния глас. Два пъти подава оставка , без проблем и без страх за властта. Това , не се е случвало не само в България, а в много държави.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко го уважават в цяла Европа, а тук на някакви селяци не им бил приятен!?!?!??!?!?!И к'во...
25
3
 
5
 
! Отговори
един преди 6 години
Според мен Меркел е влюбена в Бойко!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се чуди човек какво им харесват?Станишев шеф на левите в Европа! Борисов навсякъде го посрещат като господ, че без него Турция са пуснали ***...Странно нещо е живота...
23
6
 
4
 
! Отговори
THE JOKER преди 6 години
Само мога да отбележа, че ГЕРБ+ОП са най-силните управляващи от 30 години насам.
22
2
 
5
 
! Отговори
Верно преди 6 години
До ФАКТБорисов се напъва да е едновременно и Путин,и Меркел,и Орбан,и Ердоган!Напоследък и Тръмп.Сизифов труд,бих казал...Обаче не е останал валад-накрая му остава ролята на вечен(и не лошо платен) слуга.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-велик е Шкембе войвода!Ще го пратим за пушечно месо срещу враговете, които не знаем точно кои са....
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 18 не го избират хората, а контролираният вот, организиран от Цвьки и компания....
19
6
 
13
 
! Отговори
Герберче Гласоподава преди 6 години
Бате Бойко е велик !Наредете го до Васил Левски, Христо Ботев.Забелязвате ли, същия.Ако не беше той, слънцето нямаше да изгрява, дъжд нямаше да вали, тревата нямаше да расте, блоковете нямаше да са опаковани в стиропор.
18
11
 
0
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Само Путин е по-велик от Борисов!
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер Бойко!!!
16
4
 
15
 
! Отговори
Една добра идея преди 6 години
Е па макетата паметник да му направят-от стиропор!Току виж им признал и Средновековието, и Античноста-суетен е човеко!
15
4
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Защо не вземе да посети Събия като е голям супермен?
14
16
 
11
 
! Отговори
ВЕЛИКИЙ преди 6 години
И какво то да напишете срещу Бойко Велики, то се вижда хората го харесват. Продължават да го избират мандат след мандат от 2009 година насам. Вашите мнения са незначителни.
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов има силна Властна Групировка - военна тайна организация.. Охранителна му Ипон - 500главорези верно до смърт.. Като главен секретар на МВР , той получава структурата на доносниците.. Това са доносците на битови дребни престъпления през комузма .. Давност на досиета 50г. Откриха замо досиетата на ДС .. На комунстическата милиция доносници никога не са откривани
12
6
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Той бокс никога не е тренирал! На тренировките по Шотокан го ползувахме за *** иначе ако му слушаш глупостите бил 7-ми Дан!
11
8
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Човек с близо 5 000 000 000 може да си купи хвалебствени статия във всяка една медия по света.За македонска пък да не говорим.
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платени ботове на Борисов по добре да сервират по крайбрежие. Има недостиг на кадрите там. Ще бъдат много по-полезни.
9
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайте, тролчета, рубличките капят, капят. На надник ли сте или на платен коментар?Може би , ако оная дебело.ъзата *** от Мизия, беше дошла на власт щяха да потекат реки от мед и масло, а всички световни лидери щяха да се надпреварват да я канят?
8
3
 
16
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Муахахахааааа. Е ся някой да каже че макетата не са българи!!!!