Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си

Руският президент се надява диалогът между двамата да продължи
90
Путин похвали Тръмп, умеел да слуша събеседника си
Снимка: БТА

Владимир Путин изрази днес надежда, че диалогът му с президента на САЩ Доналд Тръмп, започнал по-рано този месец в Хамбург, ще има продължение, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Ако има такъв наш диалог, то в този смисъл, както вие казахте, в човешки смисъл, има шанс да се надяваме, че този диалог ще се развива и в бъдеще", каза руският президент на среща с миньори от Лебединския минно-обогатителен комбинат в Белгородската област. Срещата бе излъчвана на живо от тв канал "Росия 24".

Путин похвали Тръмп за умението му да слуша събеседника си. "За човек, който работи с хора, това е извънредно важно - да умееш да слуша и живо да реагира, да комуникира", каза руският държавен глава. По думите му Тръмп "е доста открит човек и много се отличава от телевизионната картина, от облика, който сам си създаваше по време на предизборната кампания".

Преди да отговаря на въпросите за срещата си с американския президент на форума на Г-20 в Германия Путин отбеляза, че освен миньорите в залата има и журналисти. "Ако я нямаше пресата, щях да ви разкажа по-подробно", каза той с усмивка.

Руският президент окачестви като реторичен въпросът на един от присъстващите колко ще продължи кризата в Украйна. "Нашият народ е търпелив", каза той, добавяйки, че това се отнася и за руснаците, и за украинците, които според него са до голяма степен един народ. По думите му продължителността на кризата зависи от това колко дълго ще търпят хората в Украйна.

После той отбеляза, че доходите на украинците спадат, брутният вътрешен продукт на Украйна се е съкратил с една трета, че Киев не знае къде може да продава произведените двигатели за хеликоптерите "Ми" и че изобщо всички отрасли на украинската икономика без селското стопанство не работят ефективно. Владимир Путин предрече, че селското стопанство на Украйна също ще западне, ако там проникнат генетично модифицирани организми (ГМО). (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахаха :))) Кремъслкото недоносче жалко :))))) Я си виж твоята смешна икономика :)))) Световна сила, а пък 7 пъти по-малък БВП от този на САЩ...Колко си жалък Путьооо, колко си жалък....Истината е проста...Да, взе Крим, но загуби Украйна...така както загуби Черна гора, така както загуби Куба, така както загуби Либия, Ирак и т.н. Гаврата с руската кочинаа ще продължи. Така е било винаги, така ще е и за напред.
48
4
 
12
 
! Отговори
Анономен преди 6 години
До 45. Знаеш ли защо си видял Путин на Мерседес? Защото на 20 юни започна строежа на нов завод на Даймлер Бенц в Есипово, на 40км от Москва за производството на 20000 SUV и Е-клас от 2019г."Ние искаме да правим коли където са купувачите". Бедните руснаци са купили само 36888 мерцедеса миналата година, с 8% ръст годишно.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Тръмп се страхува от несъвършения ядрен арсенал на Ким Чен-ун, пък какво остава до ядрената мощ на Русия. Ще дойде ден, ще плеснат с ръце, ще се прегърнат и ще си поделят света отново, както н 1945 г.
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАПСЛОКЪТ СИ Е НА МЯСТОТО, ТИ СИ ВЗЕМИ ЛЕКСОТАНЧЕ ИЛИ КАКВОТО ТАМ ВЦЕМАШ.
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕВРПОПИТЕКЪТ, КОЙТО ПИШЕ ТУК, ЯВНО Е РАСЪЛ В КАРУЦАРСКО СЕМЕЙСТВО. СЪДЯ ПО РЕЧНИКА МУ.ПЪК И ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ДОКАТО ПИШЕ, ВИЕ ОТ ЗЛОБА? НЕ ТРЯБВА, ВРЕДНО Е ЗА НЕРВИТЕ МУ, ТЕ И БЕЗ ТОВА СА РАЗКЛАТЕНИ.
44
6
 
4
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
Един ботоксов манипулатор, голям пазител на православното християнство, но захвърлил дългогодишната си жена като ***, за няква кифла, хвали един ***, роден милиардер, обичащ да му правят златни душове, голям враг на ислямизацията, но продал на продуцентите й в СА оръжие за 110 милиарда. И некакви плазмодийни форуми и впиянчени общественици тръгнали да плюят по Меркел! Идиотизация
43
6
 
7
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Смешна и жалка русия. Плюе запада и САЩ а Аерофлот е само с Боинг и Аербъс:))
42
7
 
8
 
! Отговори
cazzo duro преди 6 години
Смешна и жалка русия. Путин уж голем го вади а вчера го гледам на снимка с джип Мерцедес:)) Баааааааааааааси "великата" държава:)
41
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е патологичен лъжец, психопат, масов убиец и военнопрестъпник. Няма нормален човек, който да му вярва.
40
9
 
7
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
Украйна западала пък Русия процъфтявала!? Дори *** не вярват на джуджака. Единствено зомбираните руски *** смятат, че лъжите на джуджето са истина.
39
5
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До АнонименРуснаците НИКОГА няма да се предадат.---------------Ще се предадат.Като останат без храна, обградени отвсякъде с ПРО и с омрял Путин...
38
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЛАСЪМЪТ ПУТЮН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е УМРЯЛ ЗА ИЗВЕРГЩИНИТЕ СИ!
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го слуша, защото Путин два часа се е обяснявал като ученичка, че не е действал против Америка.
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руската кочинка загива. Руснаците се чудят къде да избягат от путиновия "рай". Минималната заплата е колкото минималната дневна надница на един американец.
35
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само, че ще го хвали ами и смучанки ще му прави.....
34
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се напъвай, личи си че си един и същ. 80% от българите подкрепят Русия, колкото и да се натрапвате с глупостите си това няма да го подмените. Няма да подмените и турското робство и баташкото клане, третополови врътнати райбери, най-много да изядете боя накрая.
33
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, сега ако го научиш кака се лети с колибри...
32
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Много "ниска топка", ***.Ако фашизираното дерьмо те чуе, ще си иска копейките обратно.
31
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците масово бягат в лошия Запад.Много се преселиха да живеят и в България!Но никой не отива да живее в преккрасната Русия :)))Децата на Русия са на запад, защото няма живот в сибирското блато.Само глад, бедност и Бояришник... и малко картошки, огурчики и квас.Русия е най-лошото място за живеене, според руснаците. А те имат голяааам опит с това!
30
3
 
2
 
! Отговори
наблюдателен преди 6 години
прав си кривчо