Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?

Инцидентът е станал в близост до Марсилия
7 авг 2017 16:00, Елка Василева
151
Мюсюлманка да плати за чистене на басейн, плувала с буркини?
Снимка: архив, Reuters

Собственик на частен имот край френския град Марсилия е изискал мюсюлманка да плати 490 евро, защото общинският басейн е трябвало да бъде почистен, след като тя плувала в него, облечена в буркини, предава Euronews.

Организация за борба с ислямофобията във Франция публикува материал, в който описва изненадата на Фадила, отседнала в къщата заедно със съпруга си и трите си деца, след като служител помолил всички да напуснат басейна, докато тя плува в него.

По-късно собственикът на къщата се свързал със съпруга на Фадила и помолил жена му да се въздържа от плуване през остатъка от престоя си.

Също така той казал на двойката, че трябва да плати сметката за басейна, който е трябвало да бъде изпразнен и почистен, след като Фадила е плувала в него. Поискано е и обезщетение за двата дни, в които заради почистването басейнът не е бил използван.

След като Фадила и съпругът й отказали да платят, тъй като басейнът изобщо не бил затварян и изпразван, те казват, че собственикът взел 490 евро от депозита им, без да предостави документално потвърждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Марсилиябуркини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенчоПенчо,ако на теб ти е удобно да носиш дълги дрехи в горещините,на други не им е удобно,дай сега и в морето да влизаме с дрехи! Ако някой престъпи закона и злоупотреби с жена,има си полиция,прокуратура,съдилища!
102
3
 
54
 
! Отговори
Тест за бежанци преди 6 години
Жената на арабина се облоча с минижуп и минава по главната улица на града където кандидатстват за документи. После отива на басейн с нормален европейски бански. Чак тогава им дават жилище и помощи.
101
6
 
47
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
Пенчо, ако имаш сексуални проблеми отиди на специалист, моето момче!
100
3
 
59
 
! Отговори
Еми свинки са си преди 6 години
Еми свинки са си тия араби
99
1
 
67
 
! Отговори
Норми преди 6 години
Както на нудистки плаж не се ходи с бански, така и на басейн с бански не се ходи с костюм. Интересно ако скоча с анцуг и маратонки в басейна няма ли да ме глобят? Я се пробвайте и после кажете какво е станало?
98
1
 
40
 
! Отговори
За епилатор преди 6 години
Спестава и парите за епилатор, сигурно е кат ***
97
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е искала докато плава да си изпере парцаляка. Плащаш за плаване, переш си дрехите. С един изстрел, два заека. Печени са тези муслиманки, пестят пари на мустакатите си мъжове. Прагматични 'начи. Бай Суджук иска да вземем повече тук, да ги превъзпитава. Дъл ша може или не??
96
1
 
57
 
! Отговори
По 1000 Евро преди 6 години
Вземат само по 1000 Евро на месец и нямат пари за пералня. Моля ви се дайте им още пари и социални помощи, че иначе ще се перат в басейна.
95
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като дибидюс нуди или е с прашка ще видиш как е положението, или поне няма да имаш сериозни съмнения за нечистоплътност а така въобще не знаеш с колко чифта *** е отдолу, буши ли е, има ли сплъстяване на косми около нечистотии, има ли образуване на дърдонки около бузите, има ли тампони, превръзки и кво се сетите още!
94
2
 
42
 
! Отговори
ДО 69 преди 6 години
Човече , не става да си миете дупетата и куретата и пичетата по 5 пъти .Имате и подмишници , крака , глава и въобще цяло тяло .
93
2
 
72
 
! Отговори
Малка е глобата преди 6 години
Ако в Саудитска Арабия жена ми се изкъпе със нормален европейски бански от две части, ще я вкарат в затвора за 20 години и 500 000 долара и нито една европейска организация няма да се застъпи. Е това са европейците, вървят към самоликвидация с бодра крачка.
92
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да, да плаща .... изпрала си кюлотите вътре, после кой да плати за смяната на водата?!!
91
2
 
50
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Ще го обясня простичко, белким го разберат защитниците на това нещо. Имам приятелка - има болест на кожата (която не е заразна), но изисква да ходи покрита с дрехи и НЕ се къпе на басейн, защото уважава правилата. Криво ѝ е, но това е положението за нея. Схванете, че свобода е едно, свободия е съвсем друго. НЕ може да правиш нещо против правилата само защото на теб така ти е кефнало или ти се налага...независимо по какви причини.
90
4
 
54
 
! Отговори
Ако се случи с мене преди 6 години
Е това ако ми се случи на мене, ще излезна веднага от басейна, ще си искам парите от хотела и отивам в друг хотел веднага, дето е забранено за чернилтки.
89
2
 
53
 
! Отговори
Петролна следа преди 6 години
Тая като е влезнала след нея се е разляла петролна следа, като от пробит саудитски танкер. Къде са тия от грийн пийс да излижат басейна сега?
88
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 86Да не отваряме дума че нямат технологиите да си изкарат петрола отделни индустриите използващи петрол са създадени от европейци.
87
4
 
40
 
! Отговори
В Турция е забранено преди 6 години
В курортите в Турция Е Забранено, сигурен съм. В гьола в анадола може
86
2
 
51
 
! Отговори
От социални помощи преди 6 години
Като знам, че никой от тия не работи, само шибут жените си и те раждат деца всяка година, плащат има наемите и разходите, дават им джобни и детски. И чак толкова пари им дават от наще даньци, че взеха да ходят по хотели и да се къпят. Що не ги връщат обратно в близкия изток, да си правят квот си искат там? Що Меркел не види колко взима един пенсионер в България и тогава да дава 1000 Евро на тия мързеливци. Е това е справедлива Европа, за любимите арабелчета
85
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не е плувала,тя си е прала дрехите..............абсолютна свинщина,да ходи да се пере у Дубай.
84
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 83 АнонименАлооооооооооо!!!Петролът ви го плаща цял свят!!Не го раздавате безплатно!!А това че кралят или имамът ви прибира парите,а вие по чукарите пасете камилите,козите и овцете за това европеец не ви е крив,нито ви е длъжен!!