Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава

Там бяха и премиерът Джъстин Трюдо и висши офицери
28 авг 2017 08:52, Елка Василева
73
Шефът на канадския генщаб участва в гей парад в Отава
Снимка: Reuters

Началникът на канадския генерален щаб ген. Джонатан Ванс участва за първи път в Гей Прайд в Отава заедно с група висши офицери, предаде Франс прес.

Ген. Ванс бе обявил, че целта на този жест е да изпрати послание на солидарност с общността LGBT и да покаже на нейните членове, че те са добре дошли в канадските въоръжени сили.

Още по темата

В парада в Отава участва и премиерът Джъстин Трюдо, който заяви, че присъствието на ген. Ванс показва, че Канада е страна, отворена за разнообразието.

Трюдо вече е участвал в гей паради в редица канадски градове, но това е първото му участие в този в столицата като министър-председател, отбелязва Франс прес и припомня, че неотдавна президентът Тръмп обяви забрана за транссексуалните да служат в армията на САЩ.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако аз имах властта да решавам какво да правя с обратните,гарантирано всеки от тях щеше да знае какво е " циклон"
37
2
 
3
 
! Отговори
Матрос преди 6 години
А у нас кога .Искам Каракачанов начело на такъв парад.
36
4
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Жалка работа. Накъде отива светът?
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29ЩЕЛИ ДА ВОДЯТ ВОЙНА С РУСКИТЕ КАЛЕНИ МУЖИЦИ-ХА ХА ХА ХАква война? Ше ги изтрепят преди да са изтрезнели :)
34
2
 
12
 
! Отговори
БРАВО! преди 6 години
ЩЕ ПРОКОПСА КАНАДА С ТАКАВА АРМИЯ... АМИ ДОБРЕ СА ДАЛЕЧЕ ИНА СТУДЕНО...
33
1
 
7
 
! Отговори
Ех Канада!.. преди 6 години
НАТО - ОТАН...
32
7
 
12
 
! Отговори
редник преди 6 години
До ГУЩЕРА ! Не си бил в казарма гущерче :) Колкото до Русия ! Ами преди мужиците яко биха враговете , а сега май и ще ги ...тъпчат като коледни пуйки :)
31
4
 
1
 
! Отговори
редник преди 6 години
До 36 В грешка си ! Който е ходил в казарма знае :) Имаше филтър !
30
3
 
4
 
! Отговори
До преди 6 години
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Хайде сега, като ти лъсна лъжата и започна да пишеш глупости! Не знам дали си падаш по мъжко, но съм сигурен, че по женско не си падаш. Що се отнася до намирането ти, ако не си с антена за крадене и не си се включил от чужд адрес, смятай се за намерен, но едва ли си струва!
29
2
 
7
 
! Отговори
Брежнев Л. И. преди 6 години
Демократия заканчивается в точке принятия решений.
28
5
 
15
 
! Отговори
форумократ преди 6 години
До Демократзатова ли бяха 30 години гонене на хора навън, за да има такива паради и тук ли? виза на мен не ми трябва, и в България мога да вземам пари и да живея на добър стандарт без да съм се навел и разтворил бузките като повечето от вас, дето само чакат някой да ги оправи.
27
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още е пълно с ограничени и неуки хора, които си мислят, че всеки обратен се гримира и е мека китка. С риск да ги разочаровам, голяма част от обратните са повече мъже от тези, които само парадират с мъжествеността си, ама само на приказки. Ако нещо се наложи, първи ще се скрият като мишлета псевдо мъжкарите. А колкото до коментарите за Русия - там всички са хетеро, така да знаете и въобще, ама въобще няма обратни :D
26
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мъжката любов в казармата е нещо нормално,незнам защо се учудвате толкова.и кадафи го правил, и путин, и дутерте.през 80те и при нас беше хит,но след като затвориха казармите, хомосексуализма се изнесе по дискотеките.
25
27
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Българите трябва да разберат, че докато още носят тениски със сърп и чук вместо да ходят на гей паради както е в демократичните цивилизовани страни визите няма да паднат.
24
6
 
16
 
! Отговори
до преди 6 години
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР Нещо не ти се връзва! Ракетните поделения било от състава на ЗРВ в с-та на ВВС и ПВО на страната, било от състава на армията към съответното КСВ излизаха на учения извън района на дислокация, един път в годината в страната, и през година в СССР на полигона Ашулук!!! Та къде и кога си ги копал дупките за нужниците? Бил си най-много някъде писар в СВ!
23
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай боже догодина при нас.
22
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР 28--НИКЪДЕ НЕ СИ СЛУЖИЛ ,ЛЪЖЕШ Ш*РОШКА ЕВРЕЙСКА **ЗАЩОТО ПО ОНОВА ВРЕМЕ В КАЗАРМАТА ОБРАТНИ И НАРКОМАНИ НЕ ВЗЕМАХА.
21
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Един гей може да натиска спусъка толкова добре, колкото всеки друг...........Сигурен съм че натиска Спусъка най добре.
20
5
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
Уж за популялизиране става въпрос, пък тези просто са си за там като ги гледам. Особено оня най в ляво. *** нормално де, щом е в ляво да е амбрияж, който не вярва да пита серго и вагининия. А и само да ви кажа, че в русия не с апо-малко амбрияжите, просот се крият.
19
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ТЕЗИ ЗАПАДНИ ХОМО ПЕПЕРУДКИ ЩЕЛИ ДА ВОДЯТ ВОЙНА С РУСКИТЕ КАЛЕНИ МУЖИЦИ-ХА ХА ХА ХА