Макрон, Тръмп и Абе единни: "Твърда" реакция към Пхенян

Лидерите са обсъдили в телефонен разговор позиция към Северна Корея
9 сеп 2017 19:50,
42
Макрон, Тръмп и Абе единни: "Твърда" реакция към Пхенян
Снимка: Reuters, архив

Президентът на Франция Еманюел Макрон е обсъдил по телефона с президента на САЩ Доналд Тръмп и японския премиер Шиндзо Абе засиления натиск и санкциите срещу Северна Корея. Това съобщи днес офисът на френския държавен глава, цитиран от Ройтерс, предаде БТА.

Тримата лидери са подчертали необходимостта от "единна и твърда" реакция на международната общност към Пхенян. 

Южна Корея се готви днес за възможен нов ракетен опит на Северна Корея, която отбелязва годишнина от основаването си (1948 г.) броени дни, след като нейният шести и най-мощен ядрен тест разтърси световните финансови пазари и допълнително изостри напрежението в региона, посочва Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На САЩ играта е ясна - искат да набутат Китай и С. Корея във война с Япония и Ю. Корея. Самите американци ще се оттеглят в последния момент под някакъв предлог, но ще дадат на Япония и Ю. Корея атомни бомби.Който и да спечели такава война после (а най-вероятно никой), САЩ ще са елиминирали най-голямата си заплаха - възхода на Източна Азия. После ще я завладеят цялата.Между друготи, преди около век вече го правиха тоя номер с Европа.Лошото е, че играта им засега върви по план!
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
па като гледам севернокорейците как са се трогнали от твърдите им позиции,барем поне да не приказват,че да не се излагат
3
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не му вярвам на Макарон Ким ще го подкупи с баба му.
2
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво го жалят пък тия бе?! Да слагат бързо ракетен щит пред Сеул и да удрят с всичка сила! Какво ще направи Китай, ще влезе в световна война ли? Няма, ще помрънкат и ще призовават за диалог, а после ще се адаптират към обстоятелствата.
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Френският геронтофил, мерудия на всяка манджа. Много сериозно се е взел, че се смята за някакъв фактор.