Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години

Северна Корея, терористи и настъпателна Русия в основата
216
Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предупреди, че светът е в най-опасното си положение за последните 30 години.

Той посочи редица заплахи, които в момента изплуват едновременно – включващи Северна Корея, терористите и все по-настъпателна Русия, които правят света по-опасен, пише The Independent, цитирани от "Фокус".

"Нещата са все по-непредсказуеми и сложни, защото имаме толкова много предизвикателства едновременно. Имаме разпространяване на оръжия за масово поразяване в Северна Корея, имаме терористи, нестабилност, имаме все по-настъпателна Русия. Това е един по-опасен свят", заяви Столтенберг.

Генералният секретар посочи, че никога през цялата му 30-годишна политическа кариера не е бил свидетел на подобно развитие на ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
5
 
1
 
! Отговори
Някои преди 6 години
Аман от *** и кумунисти и ***
147
3
 
6
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
НАТО е Троянски кон в Европа, готов да се включи в всяка безумна агресия замислена отвъд океана. Ако Европа се нуждае от помощ, Русия винаги се е отзовавала
146
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези хора са откачили. Изглежда, не им е ясно, че посягайки на най-святото в Русия няма да се измъкнат живи. Русия не е коя да е държава, Русия е Русия. Нека правят каквото искат, но не забравят, че НИКОГА няма да победят Русия.
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизма беше натресен на руснаците дори по - грубо отколкото на българите. Маркс е немски аристократ. Групата на Ленин е финансирана от немците за да работи в Русия. Групата на Троцки е финансирана от американски банкери за да работи в Русия. Това се знае от почти столетие. На Ленин дори са отпуснали цял влак, на който е имало заповед да се давва навсякъде приоритет. Пратили са го в Русия по спешност за да спрат руското настъпление към Германия. После имаше 2 германии. Историята я знаем всички
144
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Столенберг не трепери и не заеква, значи нищо му няма на света. Само приказва празни приказки. Виж, когато излезе да спо9дели с публиката подкрепата си за Турция про сваления руски самолет, фъфлеше, залиташе и трепереше. В момента е ясно, че се чувства в безопасност.
143
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като им спрат банкомата,комунистите угасват.Така бе у нас,така е и в Русия.
142
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЛЕДАЙТЕ В Ю ТУБ ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ -*ЕВРЕИТЕ-ПОТОМСТВО НА ЗМИЯТА* И *СКРИТАТА ИСТОРИЯ НА ЕВРЕИТЕ* И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОТКЪДЕ ИДВА ЦЯЛОТО ТОВА ЗЛО И ЗАЩО ИМА КОНФЛИКТИ,НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ СТАНИ И ВОИНИ ПО СВЕТА
141
12
 
17
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 6 години
Днешния ден - 09.09 е паметен за нашите комунизи и ***, защото братушките им освобождавайки ни от фашизма, ни натресоха комунизЪма си. Днес беше и съборът на *** на яз.Копринка. Преди два дни на 07.09., пък беше рождения ден на Тато. Оказа се че днешния ден е паметен и за Северна Корея, защото днес се навършват 69 години от създаването си. Като се замисли човек май много символики се събраха ... Може би затова и рушкоговорящите във форума са толкова активни ... !!!
140
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, дано само някой ден ако има война да се води на вшТа територия през океана мръсни консуматори такива , явно ораганите са ви малко
139
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По голяма заплаха за светът от САЩ никога не е съществувала,където отидоха да разнасят своята гадна демокрация ,след тях останаха пустини и реки от кръв
138
12
 
9
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
Цветни революции,терористи създадени от САЩ и Русия,която каза: "НЕ!!! ДО ТУК!!"
137
11
 
12
 
! Отговори
рускиня да дуро преди 6 години
Прочетох твоя коментар. Някакви аргументи? Само обвинение към съфорумци,че са *** , за по 20 лева. Та ти ли си морален стожер на света? Нато наруши ли договор да нераспространение на изток? Наруши. Нато отговорно ли е за попиляване на Ирак,либия,сърбия, сирия под измислени предлози? Отговорно. САЩ е единствена страна,която ипотребила ядрено и химическо оръжие на мирни хора? Да.Така че ***,не си отработи центове.
136
9
 
17
 
! Отговори
Жико преди 6 години
Страхливци като тоя, могат да разпалят трета световна.Русия е обградена от чакали, а не обратното.
135
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
RUSIA E VELICA SILA I TRIABVA DA ZAEME POLAGACHTOTO I MESTO V SVETA.
134
19
 
12
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Прочете внимателно коментарите по-долу. 95% от тях са на руските ***. Прочете ги! Несвързани безумици и грозни епитети. Е, толкова са им възможностите. Ама ..........за 20 лв. на ден -толкова.
133
8
 
15
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 6 години
Как беше съборът на яз.Копринка товарищи ? Поканихте ли и кУрнелка, да Ви обясни какво Ви е отнела демокрацията ..... А ген.Решетников беше ли там ?
132
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помнещ май само това което ти казаха господарите от сащ си запомнил.А за американската помийна яма, нищо не споменаха ли че накъдето се развъртят потичат реки от кръв и избухват войни.А *** той Господ вижда и ги наказва за злодействата им.
131
17
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
***!!!Дано не дава господ да видите каква *** и отровна *** е любимата ви Русия.
130
5
 
18
 
! Отговори
42 преди 6 години
ОТ СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА, КЪМ КОИТО ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛИМ И НИЕ, И САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА, ХОРА СЛУГУВАЩИ ИЗЦЯЛО НА КАПИТАЛА, И МРАЗЕЩИ ХОРАТА, ПО- ГОЛЯМА ЗАПЛАХА НЯМА. ПАК БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ГУБЕЩАТА СТРАНА.
129
3
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
шморцаз от сащ по-голяма заплаха за света не виждам!!!