Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години

Северна Корея, терористи и настъпателна Русия в основата
216
Светът под най-голяма заплаха за последните 30 години
Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предупреди, че светът е в най-опасното си положение за последните 30 години.

Той посочи редица заплахи, които в момента изплуват едновременно – включващи Северна Корея, терористите и все по-настъпателна Русия, които правят света по-опасен, пише The Independent, цитирани от "Фокус".

"Нещата са все по-непредсказуеми и сложни, защото имаме толкова много предизвикателства едновременно. Имаме разпространяване на оръжия за масово поразяване в Северна Корея, имаме терористи, нестабилност, имаме все по-настъпателна Русия. Това е един по-опасен свят", заяви Столтенберг.

Генералният секретар посочи, че никога през цялата му 30-годишна политическа кариера не е бил свидетел на подобно развитие на ситуацията.


216
Още от
Напиши коментар Коментари
150
5
 
1
 
! Отговори
Някои преди 10 месеца
Аман от тролове и кумунисти и боклуци
149
3
 
6
 
! Отговори
Гост+ преди 10 месеца
НАТО е Троянски кон в Европа, готов да се включи в всяка безумна агресия замислена отвъд океана. Ако Европа се нуждае от помощ, Русия винаги се е отзовавала
148
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези хора са откачили. Изглежда, не им е ясно, че посягайки на най-святото в Русия няма да се измъкнат живи. Русия не е коя да е държава, Русия е Русия. Нека правят каквото искат, но не забравят, че НИКОГА няма да победят Русия.
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Комунизма беше натресен на руснаците дори по - грубо отколкото на българите. Маркс е немски аристократ. Групата на Ленин е финансирана от немците за да работи в Русия. Групата на Троцки е финансирана от американски банкери за да работи в Русия. Това се знае от почти столетие. На Ленин дори са отпуснали цял влак, на който е имало заповед да се давва навсякъде приоритет. Пратили са го в Русия по спешност за да спрат руското настъпление към Германия. После имаше 2 германии. Историята я знаем всички
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Щом Столенберг не трепери и не заеква, значи нищо му няма на света. Само приказва празни приказки. Виж, когато излезе да спо9дели с публиката подкрепата си за Турция про сваления руски самолет, фъфлеше, залиташе и трепереше. В момента е ясно, че се чувства в безопасност.
145
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като им спрат банкомата,комунистите угасват.Така бе у нас,така е и в Русия.
144
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЛЕДАЙТЕ В Ю ТУБ ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ -*ЕВРЕИТЕ-ПОТОМСТВО НА ЗМИЯТА* И *СКРИТАТА ИСТОРИЯ НА ЕВРЕИТЕ* И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ОТКЪДЕ ИДВА ЦЯЛОТО ТОВА ЗЛО И ЗАЩО ИМА КОНФЛИКТИ,НАПРЕЖЕНИЕ МЕЖДУ ОТДЕЛНИТЕ СТАНИ И ВОИНИ ПО СВЕТА
143
12
 
17
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 11 месеца
Днешния ден - 09.09 е паметен за нашите комунизи и рушофили, защото братушките им освобождавайки ни от фашизма, ни натресоха комунизЪма си. Днес беше и съборът на рушофилите на яз.Копринка. Преди два дни на 07.09., пък беше рождения ден на Тато. Оказа се че днешния ден е паметен и за Северна Корея, защото днес се навършват 69 години от създаването си. Като се замисли човек май много символики се събраха ... Може би затова и рушкоговорящите във форума са толкова активни ... !!!
142
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ох, дано само някой ден ако има война да се води на вшТа територия през океана мръсни консуматори такива , явно ораганите са ви малко
141
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По голяма заплаха за светът от САЩ никога не е съществувала,където отидоха да разнасят своята гадна демокрация ,след тях останаха пустини и реки от кръв
140
12
 
9
 
! Отговори
дядомраз преди 11 месеца
Цветни революции,терористи създадени от САЩ и Русия,която каза: "НЕ!!! ДО ТУК!!"
139
11
 
12
 
! Отговори
рускиня да дуро преди 11 месеца
Прочетох твоя коментар. Някакви аргументи? Само обвинение към съфорумци,че са тролове , за по 20 лева. Та ти ли си морален стожер на света? Нато наруши ли договор да нераспространение на изток? Наруши. Нато отговорно ли е за попиляване на Ирак,либия,сърбия, сирия под измислени предлози? Отговорно. САЩ е единствена страна,която ипотребила ядрено и химическо оръжие на мирни хора? Да.Така че трол,не си отработи центове.
138
9
 
17
 
! Отговори
Жико преди 11 месеца
Страхливци като тоя, могат да разпалят трета световна.Русия е обградена от чакали, а не обратното.
137
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
RUSIA E VELICA SILA I TRIABVA DA ZAEME POLAGACHTOTO I MESTO V SVETA.
136
19
 
12
 
! Отговори
дуро преди 11 месеца
Прочете внимателно коментарите по-долу. 95% от тях са на руските тролове. Прочете ги! Несвързани безумици и грозни епитети. Е, толкова са им възможностите. Ама ..........за 20 лв. на ден -толкова.
135
8
 
15
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 11 месеца
Как беше съборът на яз.Копринка товарищи ? Поканихте ли и кУрнелка, да Ви обясни какво Ви е отнела демокрацията ..... А ген.Решетников беше ли там ?
134
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Помнещ май само това което ти казаха господарите от сащ си запомнил.А за американската помийна яма, нищо не споменаха ли че накъдето се развъртят потичат реки от кръв и избухват войни.А ма той Господ вижда и ги наказва за злодействата им.
133
17
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 11 месеца
***!!!
Дано не дава господ да видите каква *** и отровна кочина е любимата ви Русия.
132
5
 
18
 
! Отговори
42 преди 11 месеца
ОТ СЛУГИТЕ НА АНТИХРИСТА, КЪМ КОИТО ВЕЧЕ СЕ ЧИСЛИМ И НИЕ, И САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА, ХОРА СЛУГУВАЩИ ИЗЦЯЛО НА КАПИТАЛА, И МРАЗЕЩИ ХОРАТА, ПО- ГОЛЯМА ЗАПЛАХА НЯМА. ПАК БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ГУБЕЩАТА СТРАНА.
131
3
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 11 месеца
шморц
аз от сащ по-голяма заплаха за света не виждам!!!