Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!

"Ще бъде подложен на изпитание като никога досега"
22 сеп 2017 15:40, Александър Попов
185
Тръмп отвърна на Ким Чен Ун: Той е луд човек!
Снимка: Reuters

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на изпитание, с каквото досега не се е сблъсквал, заяви в Туитър президентът на САЩ Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Още по темата


"Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун, един очевидно луд човек, който няма нищо против да мъчи с глад или да убива народа си, ще бъде подложен на изпитание като никога досега", написа Тръмп в Twitter.

Във вторник Тръмп заяви пред Общото събрание на ООН, че САЩ ще подложат КНДР "на пълно унищожение", ако тя застраши тях или техни съюзници, припомня ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: Ким Чен УнДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Русофил до ВасилевТи може да си бил роб на идеологията, но хората не я взимаха насериозно, никой не е бил роб на комунистическата идеология, всеки знаеше, че това е някаква теория за далечно бъдеще и никой не е обещавал че ще дойде утре. А животът тогава беше много по добър "на момента" от днес., сега е мизерия за 80% от българите и им се говори за някакво светло евроатлантическо бъдеще със заплати като в Германия и Швейжария, но то все не идва а мизерията става все по жестока и по жестока.
100
0
 
0
 
! Отговори
Енгелс преди 6 години
До Русофил до ВасилевМного добре казано!
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата са се разбрали по телефона да правят шоу за война.Амер, военен комплекс има поръчки за 500 млрд. долара.Ще се превъоръжат, а старото ще продадат на други държави.Това е целта на занятието.послесловВ Корея гладни няма.Произвеждат си от моб. телефони до ракети.Улиците са чисти, сградите са боядисании не се краде от асфалт и саниране по гербберски
98
0
 
1
 
! Отговори
пешо преди 6 години
До ВасилевВасилев, прочел си нещо някъде, но не си го разбрал :)
97
5
 
5
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Тръмп ще чака до последно ! Вс. смятат . че Ким си вдига цената за предстоящото обединение на Корея ! Учил е в Европа...видял е как се обедини Германия и как пощадиха комунистическият сатрап Ерик Хонекер и го пратиха при щерка му в Чили там да умре ! Но обърка ли нещо с ракетите - жална му майка ! А се вижда .че Ким бърза . че как се хранят 28 мил. гърла ? А щом има корейци в затвора и избягали - значи има опозиция ! При война ще го изядат жив ! Корейците и на север и на юг са едни ! Видяхме как
96
0
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 6 години
"Как ли ще продължи, надявам се да не почнат да се псуват"... Няма. Ако така се печелеха войни сърбите щяха да размажат САЩ. Тях май никой не може да ги бие в псувните. :) Всъщност корейците имат ли псувни?
95
4
 
14
 
! Отговори
Русофил до Василев преди 6 години
Разликата е, че през комунизъма бяхме роби на идеологията, а през капитализма сме роби на системата. Всичко на Запад е система и стерилна среда. Човекът там не е човек, а е миниатюрно зъбно колелце от огромна машина. Машината се оптимизира и става все по-голяма, по-мощна с всеки изминал ден, а ти все повече започваш да скрибуцаш. Накрая си заменен от ново зъбно колелце и биваш изхвърлен на ***. През комунизъма системата се грижеше за състоянието на зъбните си колелца вместо да ги подменя.
94
5
 
0
 
! Отговори
svetlio преди 6 години
Василев-едва ли някой ще те разбере!Българите са толкова далеко от материята,че връщане назад няма!!!
93
2
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Между другото все слушам, как ние българите се оплакваме от бавните услуги на Спешна медицинска помощ. Мили сънародници, добре е да знаете, че на Запад в Спешна Помощ се чака между три и шест часа преди да бъдеш приет от лекар и преди да ти бъде оказана лекарска помощ.Първо отиваш на рецепция, после в чакалнята, после в една став, където чакаш лекар около час, после в друга стая чакаш втори лекар около час, после в друга чакалня. Накрая ти дават един ибупрофен. В България получаваш помощ на часа
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По скоро еТ- този е човекоракетаК- този е умопобърканТ- този е лудКак ли ще продължи, надявам се да не почнат да се псуват
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К:-Ти си умопобъркан. Т:-ти си лудНе е на добре това, пълен фалит на всякакъв вид дипломация
90
1
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Ние сме роби на Евросъюза. Всички ние, ще работим до припадък, като роботчета, вечер, ше се прибирам, ще се натъпчем с takeaway и junk food и ще гледаме тъпо в плазмата на стената. Ще заспиваме изморени с работните си униформи, ще дебелеем и ще се разболяваме от изкуствената храна в лидъла и подобните магазини тип шир-потреба. Живял съм много на Запад и повярвайте ми, нищо добро не ни чака. Това е един изкуствен живот, лишен от радост и от всякакви чувства.
89
2
 
11
 
! Отговори
Русифил преди 6 години
До АнонименЕдва ли ние българите живеем по-зле от севернокорейците. Друг е въпроса, че сто процента сме по-нещастни. Нали знаете през комунизъма имаше задружие, сватби, новобрански и веселби до припадък. А сега е скука - хората завистливи, студени, мрачни и скучни....почти като немците, а скоро и досущ като тях, ще бъдем. Е, хайде опровергайте ме де?!
88
3
 
4
 
! Отговори
AF преди 6 години
Смених доларите в Евро.Само се мъча да си спомня следващата седмица кой от СК свинчовци има юбилей ,че Прасчо да го отбележи с някоя заря над Япония че тогава Дони да се събуди превъзбуден и да го зачатка.Ще става нещо. Ясно е
87
0
 
14
 
! Отговори
@ преди 6 години
Изглежда не разбирам от политика. Двама президента се обиждат и заплашват като квартални пияници в кръчма! Лабилни изглеждат. Какъв ли е коефициента при букмейкърите кой ще удари пръв?
86
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Твърдението,че някой е луд(в случая Ким) звучи по-особено от устата на Тръмп.Щото и той не е на 100% в ред с главата.Както се казва-"Присмял се хърбел на щърбел"Е,лудостта на Тръмп е подплатена с голяма военна сила,което според пропагандата я прави нормалност,ама нейсе.При Ким е пълно с неизвестни,но едва ли разполага с достатъчно аргументи.
85
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
брао, тука има бг фенове на кимчо и ндрк корея по-големи оптимисти и от ндркорейци, и по-задръстени и от самия кимчо, пак сме номер едно, пак не сме у час - венсеремос! ако сички мислиме така , требе да ни забранят! всъщност ние и без това изчезваме
84
1
 
6
 
! Отговори
До емил преди 6 години
Българската преса няма как да ни превежда такива новини за китайския презудент...особено като се има предвид, че Китай няма президент.
83
3
 
1
 
! Отговори
Ха,ха... преди 6 години
Кой ти дава кораби и самолети ,бе.....НАЛИ ИСКАШ ДА СИ "БРАТ" НА Джуджи....??!
82
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и двамата са огледален образ няма да се учудя ако приберат поредните наполеоновци в лудницата