Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия

Лидерите на Г-7 имат готовност за това, ако обстановката в Украйна се изостри
Обновена: 23 сеп 2017 15:52 | 23 сеп 2017 15:50,
391
Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия
Снимка: Reuters, архив

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че лидерите на Г-7 са готови да засилят санкциите срещу Русия, ако обстановката в Украйна се изостри, предава РИА Новости.

"Ние сме съгласни, че премахването на санкциите е свързано с имплементирането на Минските споразумения. В случай, че се наложи, сме готови, макар и да не го искаме, да ожесточим санкциите", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
По долу е скрито името на Путин.
37
3
 
24
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До u4enДа де ама нещо с ниските цени на петрола вашите арабски приятелчета го закъсаха яко!Пуснахте Иран от санкциите за да намалят още цените те пък правят ракети с разделящи се бойни глави и ваще еврейски приятелчета също ***.Жените ви *** от напора на не.ърски и ара.ски х.йо.е и раждат мелезчета а Русия си е там по-силна от всякога готова да ви размаже с един удар!А и от няколко дена петрола разсте ми сега ко праим!Клоун!
36
18
 
4
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Даже лично *** трябва да понесе САНКЦИЯ, за да не може да влиза в ЕС и да видим тогава ще посмее ли да дойде на 3-ти март за да омаскари най - българския празник!
35
4
 
21
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Хей бабе! Хайде, пенсионирай се вече. Нанесе предостатъчно щети върху Германия и върху ЕС. Ходи си там по балнеокурорти, обиколи света, води лекции срещу огромни хонорари и така.
34
5
 
19
 
! Отговори
don преди 6 години
Таз е напълно откачилажал мие за немския народзаради луди лидери си пати цял живот от както е съсздадена Германия
33
17
 
7
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Имат пример от Рейгън - санкций...ниски цени на петрола...високотехнологично въоръжение И РАША при СССР! Никой не иска тази азиатско-монголойдна *** за партньор и съсед !
32
0
 
5
 
! Отговори
Wonderful World-Факт преди 6 години
До гостенинСвета е прекрасен започвам да харесвам все повече живота!А това е така защото се задава голямото к,лане на *** ***!
31
6
 
13
 
! Отговори
Владимир Путин преди 6 години
А ние можем да "ожесточим" зимата в Германия и уеекичко да врътнем кранчето с газта. 24 часа след това полувкочанени angry шваби ще изнесат ненормалното бабе от канцлерството на колекционерски вермахтени щикове от Първата Световна Война.
30
7
 
12
 
! Отговори
гостенин преди 6 години
Тя ще спечели изборите - това е ясно. Но интересното следва след това. Тя ще се подчини на Путин, дори ще се съгласи на повторна раздяла на Германия, Източна и Западна. Интересни събития са се задали. Ще има изненадани, а ще има и екзекутирани. Само гледайте в следващите няколко години какво ще се случи. По-голяма изненада, отколкото тъщата да ти дойде на гости без покана.
29
8
 
24
 
! Отговори
АДОЛФ преди 6 години
Колкото по-скоро Германия се отърве от тази чумма, толкова по-добре за света.
28
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешната немска пенсия се прави на велика по време на предизборната си кампания.
27
7
 
21
 
! Отговори
СТАЛИН преди 6 години
Абе много неща можете, ама най ми се чини че пак ще се вее червено знаме над райхстага. В предизвикването на този процес сте най-добри.
26
6
 
22
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Тука у Франция се говори за сливане между Алстом и Сименс поделението за железопътен транспорт поради страх от нарастваща китайска конкуренция.Нали уж Китай рухвали немали пари кво става бе едни китайци неможете да преборите.Санкции ше налагат баси клоуните!леле Путин за 24 часа ще ви превземе ако реши!
25
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ние сме съгласни, че премахването на санкциите е свързано с имплементирането на Минските споразумения."Ин Булгерия, на имплементирането му викаме "изпълняване". Точно така, все още не сме си забравили родният език, за разлика от някои журналисти.
24
5
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Фрау Меркел, най-много да ускориш ръкоделието си по ствола на Владимир, а също и с устни.
23
30
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Снайперистите в Киев си бяха чисти руснаци. Руснаците има още много леб да изядат докато стигнат пропагандната машина на САЩ, просто не им се получава пропагандата и в Украйна се видя. И все пак нищо не оправдава анексирането на Крим.
22
4
 
33
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Евроатлантически квич на умряло!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Нина, браво Манолова.
20
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия"Може, но по вероятно е да го дуаш, чуммо! Може и любимите ти "бежанци" да ожесточат атентатите и тероризма. Те това може.
19
4
 
23
 
! Отговори
nina преди 6 години
"...може да ожесточим...срещу Русия..." Г-жо, с това изказване може би казвате на германците: аз мразя Русия колкото вас, така че, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН! Толкова ли ниско паднахте, заради единият "кокъл"?