Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Сокол 9Соколе да приемем че това е вярно и службите са намерили парите по разни офшорки и прочие. 5 мин преди изтичането на срока парите се прехвърлят в руски банки. След това отново се прехвърлят в ново отворени сметки. Американците не са Богове не могат в реално време да проследяват милиони транзакцииА и винаги остава възможността парите да си останат на най-сигурно в Русия в местни никому не известни банки.
93
4
 
7
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
106 пак нищо не си разбрал санкциите на Запада закачат предим о олигарсите. Цената на петрола срива Русия и собствените и грабители в лицето на олигарсите. Има един трилион долара изнесени от Русия от Путин и приближените му
92
4
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Само минавам да питам шорошките еврейски мишоци тук ,А бе какво стана с (фалита) на Русия,нали още преди 2-3 години пророкувахте (фалита) и (разпада) на магучая заради санкциите наложени от западНАЛия ви свят,а то май ще излезе,че фалит и разпад идва не за раша ,а за вашия любим говедарник ФАЩ с непосилния дълг от над 20 трилиона гущера.
91
7
 
7
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
В края на януари точно преди изборите в Русия изтича срокът от 180 дни който Американският конгрес даде на службите да разкрият авоарите на приближените на Путин. Следва тяхното замразяване
90
5
 
13
 
! Отговори
Striker преди 6 години
"Има грамадна, богата и мощна страна, населена с най-четящия и просветен народ в света!"- ммм прав си, има. Предполагам говориш за Америка или Китай, макар, че не съм сигурен за последното. А Мужикистан си го има е там, където винаги си е бил, на мястото на СеСеСЕРЕ :) А някога преди 1920-та е имало една страна наречена Русия, с богата култура, западна архитектура и ренесансово мислене. И после идва ВСОР и е...ва майката на всичко:)
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
96знам знам това последното го можете но за щастие първото ви е абсолютно невъзможно
88
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичайна "физзарядка" след тежък запой в казармата Русия !
87
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТОВА Е НОВИНАТА.Ами те ВКС като не могат друго използват само лъжи. Багдади го убиваха поне 20 пъти и му късаха ръцете краката и главата и накрая все още си е жив здрав и непокътнат.
86
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТОВА Е НОВИНАТА.Ей тва не остана и един главатар в ИДИЛ от тия ВКС бе. Голяма работа е тва ВКС голяма работа са тия руснаци за порусначеното простолюдие у нас.
85
11
 
21
 
! Отговори
ТОВА Е НОВИНАТА. преди 6 години
РУСКИТЕ ВКС ЛИКВИДИРАХА С ЕДИН УДАР КОМАНДВАНЕТО НА ДЖАБХАД АН НУСРА. ГЛАВАТАРЯ АБУ МОХАМЕД ДЖУЛАНИ Е С ОТКЪСНАТИ РЪЦЕ И Е В КРИТИЧНО СЪСТОЯНИЕ..ТОВА СТАНА ПРИ СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ В СИРИЯ ПРИ КОЯТО РУСКИТЕ ВКС ЛИКВИДИРАХА КОМАНДВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНАТА ГРУПИРОВКА .ТОВА ОБЯВИ ДНЕС ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МИН.НА ОТБРАНАТА НА РФ ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ИГОР КОНАШЕНКОВ .В СЪЩОТО ВРЕМЕ РУСИЯ ПРЯКО ОБВИНИ ИЗРАЕЛ ,ЧЕ ПОДПОМАГА ТЕРОРИСТИТЕ В СИРИЯ И ИРАК.
84
10
 
14
 
! Отговори
до 93 калеко алеко преди 6 години
Колкото и да повтаряш едно и също умен няма да станеш. Спри наркотиците и може и да започнеш да мислиш. Видях , че са те регистрирали в сайта " америка за бг" за да могат да могат да контролират надницата ти според количеството коментари.
83
10
 
14
 
! Отговори
до 92 Сокол 9 преди 6 години
Видяхме. След демократичната стрелба тия дни.
82
18
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Не се учудвам, че само споменаването на Мадър РАША възбуди за пореден път чувството за национална гордост на нашенските ***, присъстващи неизменно във форума, които пак подложиха зад.ници, като матросовци по амбразурите ..... За сетен път се убеждавам, че няма по-антибългарска прослойка и в историята ни и в сегашната ни действителност, от "патриоти" честващи 09.09. на яз.Копринка с рушки флаг в ръка ... !!!
81
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Соколчо, хапчетата, моето момче и си лягай, хайде!
80
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сокол 9Това от кораба майка ли ти го спуснаха или сам си го измисли? Ух фантазорчето на баба!
79
10
 
9
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 72Наричат се АЕРОБАЛИСТИЧНИ РАКЕТИНо всички такива ракети както Руски така и САЩ попаднаха под клаузите на договора за РСБД(500-3500км) и са унищожени всичките.
78
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ви казвам, на фона на общия капацитет от над 5 000 мобилни усттановки за изстрелване на ядрени ракети, тези 60 фиксирани силоза са нищо. Това е статия за да разлая кучетата и да разбуни недоумнясалите евроатлантически *** ;)-Евала на авторката, задобрява ;)-Трафик майна ;)-
77
12
 
14
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
ФАЩ искат студена война Русия само ще им я притопли леко !
76
2
 
3
 
! Отговори
до 78 преди 6 години
Кво е тва бе ? Неможеш ли а пишеш по грамотно ?
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция няма нищо в черно море. Имат колкото да потопят Дръзки. Всичко което имат се равнява на 1 кримска батарея и 5 самолета от някое руско летище.