Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!

САЩ е в обсега на огъня ни, заяви Ким Ин Ньон
17 окт 2017 07:41, Александър Попов
147
Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!
Снимка: Reuters

Заместник-посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин Ньон заяви, че ситуацията на Корейския полуостров е много опасна и че всеки момент може да избухне ядрена война, предаде Асошиейтед прес.

Ким заяви пред Комитета на Общото събрание по разоръжаването, че никоя друга страна в света освен Северна Корея не е била обект на "толкова крайна и пряка ядрена заплаха от САЩ" и че страната му има право на самоотбрана.

Дипломатът добави, че тази година Северна Корея е станала "пълноценна ядрена сила, която притежава носители с различен обсег, включително атомна и водородна бомба, както и междуконтинентални балистични ракети.

Той предупреди, че "цялата континентална територия на Съединените щати е в обсега на нашия огън" и че ако САЩ предприемат инвазия, "няма да могат да избягат от нашето строго наказание където и да е по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
4
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До коментар 55Социализма е крехък строй,който трябва да се пази здраво, затова има ограничения с излизане от страната. След време това ще отпадне - още е рано. Виждат се малко хора по улиците, защото всички работят, а и Пхенян е над 3000 кв.километра площ, около 3 милиона души.Сравнение: Москва 2500 кв.километра - 11-12 милиона души. Снимането е само с разрешение - такъв е закона. Това за празния хладилник!? Аз също не бих си отворил хладилника, защото е некоректно да искат това.
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До SS AnenerbeПишеш с капитални букви белким някой ти се хване на фейк новините. Наивник.
60
6
 
9
 
! Отговори
SS Anenerbe преди 6 години
НА ЖИДО ХАЗАРИТЕ ОТ КАШЕРНИЯ ГОВЕДАРНИК ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ НЕМИНУЕМИЯ ФАЛИТ ИМ ТРЯБВА ЕДНА НАЙСТИНА МНОГО ГОЛЯМА ВОЙНА И ТО НЕ КАКВА ДА Е ,А ЯДРЕНА ТАКАВА И НЕ СРЕЩУ КОГО ДА Е ,А СРЕЩУ НАЙ ГОЛЕМИЯ ИМ ИКОНОМИЧЕСКИ СЪПЕРНИК КИТАЙ И ПОНЕЖЕ КАШЕРНИТЕ *** НЯМАТ СМЕЛОСТ ДА ВЛЯЗАТВ ПРЯК КОНФЛИКТ С ПОДНЕБЕСНАТА ЩЕ РЪЧКАТ ПО ГРАНИЦАТА С ЧАЙНА ,КАТО ДРЪНКАТ ОРЪЖИЕ СРЕЩУ СК.ТОВА Е ИСТИНАТА.ЗАТОВА И Ч*ФУТЧЕРТАТА ТАКА СА СЕ РАЗБУНИЛИ ПО ФОРУМИТЕ СРЕЩУ СК
59
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наближава 100 години от ВОСР и е време за някои равносметки. През 1913 г Русия е имала по-голямо промишлено производство от Германия. По онова време само в Петербург е имало 14 фабрики с над 5000 човека докато в Берлин те са били 4 фабрики. БВП на Русия е превъзхождало това на Германия макар и на глава от населението да е било на половина по-малко. След 100 години възход Русия се озова на опашката на Г20, а Германия на 4-то място в света. Това е статистика която никой русофил не може да обори.
58
6
 
11
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
И без да гледам филма ми е ясно, че е отнета свободата на тези хора. В затвора също дават храна и вода и има относителна сигурност. Къде са натикани хората, които не са усмихнати, къде са глухите, слепите, инвалидите, болните, какви грижи се полагат за тях? Живи ли са онези, които не са изглеждали достатъчно одухотворени и щастливи? Този режим беше наложен със сила и никой регионален лидер не можеше да го разглоби, без позволение. Затова и те не са виновни, но вече им трябва перестройка.
57
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще е крадка война Американската авияция и флота ще попилеят вси4ко дето е по голямо от сламена колиба Свинята КИМ ще заповяда ПУСК ..... генералите му ще го застрелят на никой не му се свършва опе4ен И ще по4не ПЕРЕСТРОЙКА в китайски стил С КИТАЙСКИ ПАРИ
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49Е много ви пречи тоя долар бе. От сто години кроите как да го унищожите и освен до глад за унищожителите до никакъв положителен резултат не сте стигнали. БРИКС е по правилно да се нарича КБИРС, където Русия да си заеме истинското предпоследно място.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49Сигурен съм, че в главата ти, тази организация, също така, ще пороби и избие голяма част от злите капиталисти.
54
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заплахите от СК продължават с пълна пара. Вероятно запасите с храна съвсем са се стопили и по стар обичай режима на Ким започва рекетьорска атака срещу света за няколко кораба безплатен ориз.
53
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам, да имат достатъчно бомби, че да ударят всеки град в САЩ, но вярвам, че САЩ имат достатъчно, да им стопят цялата територия, поне стотина пъти ...
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 53- Насаждането на ислиама в Европа също е еврейско-ционистко дело.Още помним оня канадски ч*фут дето беше дошъл в България и обикаляше селата за да изкупува евтино къщи в които искаше да настанява там имигранти ислямисти от Африка и Близкия изток.
51
8
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Гледах го филма, дори два пъти. Абе човек, жив лагер си е. Всички еднакво облечени, изолирани като Африкснски племе. Екипа който снима вечно под контрол, с този побъркан испанец Алехандро, без разрешение не може да снима. Ако е толкова хубаво, защо са тези ограничения? Вижда се само едно, празни улици, видимо от далече добре изглеждащи сгради, еднакви облечени хора. Има кадри в един апартамент където помолиха да отворят хладилника. Отказаха, защото жената се срамувала. Явно няма нищо. Смешно!
50
0
 
0
 
! Отговори
Потоп преди 6 години
До Анонимен
49
8
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
.... Прав си.... Само със едно допълнение- земята ще е един прекрасен халифат, където ако си християнин - ще населяват жена ти а ти ще бъдеш роб, нещо като нашето "съвместно съжителство " със османските квадратоглави приятели
48
0
 
13
 
! Отговори
До 51 преди 6 години
Чай пък на никого... Ако не са Щатите(не че ги подкрепям във повечето им военни намеси), та ако не са те СК отдавна да е поробила Юк, те бая време си ги цоцкаха със заплахи
47
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жеконе си спомням сев. корея да е нападала някойсамо Южна Корея :)
46
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само да попитам тук еврейските ш*рошки глистаци,колко воини и конфликти ,цветни и безцветни революции докарали милиони жертви е (подпалила) СК и колко от тези гадости са ги подпалили и докарали ционистката клоака САЩ..В светото писание пише-По плодовете им ще ги познаете. Лоши-хубави севернокорейците на никого не се месят и на никого не пречат ,а си гледат собствената си държава.
45
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкцията ,хаха,ще дойде и то много по-скоро,отколкото умници,като тебе,може и да допуснат - тя просто тихомълком подготвя това,заедно с Китай и страните от БРИКС ,на първо време,а тръгне ли процеса,ще се развие лавинообразно и тя е,ЗАЛИЧАВАНЕ НА МЯСТОТО НА ДОЛАРА,КАТО СВЕТОВНА РЕЗЕРВНА ВАЛУТА И ПРЕМИНАВАНЕ,КЪМ КОШНИЦА ОТ ДРУГИ ВАЛУТИ И НА ПЪРВО МЯСТО,ЮАНА!!!Тази санкция,направо ще срути терористичната империя,държаща се на долара,като световна резервна валута и залязващата си армия!
44
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗЧЕЗНЕ ЛИ ЕВРЕЙСКАТА КАШЕРНА КЛОАКА САЩ И БЪДАТ ЛИ ИЗРИНАТИ Ч*ФУТИТЕ ОТ ЗЕМЯТА ,ТО ВЕДНАГА ВОИНИТЕ И КОНФЛИКТИТЕ НА НАШАТА ПЛАНЕТА ЩЕ ПРЕСТАНАТ. ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ГОЛЕМИЯ ИНДУСТРИАЛЕЦ ХЕНРИ ФОРД ПИШЕ В ПРОСЛОВУТАТА СИ КНИГА *ИНТЕРНАЦИОНАЛНИТЕ ЕВРЕИ*-АКО БЪДАТ ИЗЛОВЕНИ И ВКАРАНИ В ЛУДНИЦАТА И ЗАТВОРА 50сет ОТ НАЙ ВЛИЯТЕЛНИТЕ ЕВРЕИ,ТО ВЕДНАГА НА ЗЕМЯТА ВОЙНИТЕ И КОНФЛИКТИТЕ ЩЕ ПРЕСТАНАТ И ЗЕМЯТА ЩЕ Е ЕДНО ЧУДЕСНО МЯСТО ЗА ЖИВОТ.
43
11
 
26
 
! Отговори
жеко преди 6 години
сащ не понасят когато нямат никакви методи на извиване на ръце на една държава, нито имат агенти терористи на територията на сев. корея, нито малцинства, не си спомням сев. корея да е нападала някой но знам че сащ не са спряли с войните срещу чужди държави, браво на Ким това е истински патриот който милее за родината си и народа си а не като нашите политици които ни продадоха за жълти стотинки