Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!

САЩ е в обсега на огъня ни, заяви Ким Ин Ньон
17 окт 2017 07:41, Александър Попов
147
Дипломат на Северна Корея: На прага на ядрена война сме!
Снимка: Reuters

Заместник-посланикът на Северна Корея в ООН Ким Ин Ньон заяви, че ситуацията на Корейския полуостров е много опасна и че всеки момент може да избухне ядрена война, предаде Асошиейтед прес.

Ким заяви пред Комитета на Общото събрание по разоръжаването, че никоя друга страна в света освен Северна Корея не е била обект на "толкова крайна и пряка ядрена заплаха от САЩ" и че страната му има право на самоотбрана.

Дипломатът добави, че тази година Северна Корея е станала "пълноценна ядрена сила, която притежава носители с различен обсег, включително атомна и водородна бомба, както и междуконтинентални балистични ракети.

Той предупреди, че "цялата континентална територия на Съединените щати е в обсега на нашия огън" и че ако САЩ предприемат инвазия, "няма да могат да избягат от нашето строго наказание където и да е по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким чен Ун не е токлова глупав, учил е в Европа, в университет в Швейцария.Китай и Русия няма да позволят САЩ да удари Северна Корея, че ще стане голям ужас.
101
5
 
1
 
! Отговори
SIKIDJIEV преди 6 години
LYUBIMITE KYURDI NA BAY GANYO BQGAT REVAT I BQGAT KATO JENI OT KIRKYUK :)))NO PO BALGARSKITE SAYTOVE NQMA I DUMA ZA TOVA !!!??? NALI BQHA GOLEMI BOYCI :))))VIJTE V TUBETO KAK BQGAT
100
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сащ суперсила ,хахарано си подкарал лосиона
99
5
 
10
 
! Отговори
Ейййй аман бе преди 6 години
Като са толкоз сербез и едните и другите какво още чакат не ми е ясно само лаят и правят театър за пред хората,смешници...а в същото време треперят като мишки в капан,прикривайки страха с гръмки заплахи помежду си,аре бегай бах ги у циркаджиите.И перхидролния Коч и Тлъстото жълтите са за психиятрията
98
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрах защо Ким *** така неистово все едно, че някой американски нeгъp с 15 инчов монстър го е нанизал. Започнало е изтеглянето на американските дипломати и граждани от Южна Корея.
97
17
 
14
 
! Отговори
Давай преди 6 години
Кимчо мачкай гадните кравари.Няма кравар няма терор.Едно време бях фен на САЩ.Вече осъзнах че тези кравари мислят само за война и терор.Същото важи и за пияните братушки.
96
9
 
7
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До Ангел до Кики Всички тези неща, които изброи ги има в С.Корея,без членство в ЕС, защото идеологията им е такава - НЕЗАВИСИМА!
95
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кики примерно на село си кръстих прасетата Путин Обама и Бойко ножа ги 4ака за разплот си оставихме Корнелия и Цецо -- Въпроса е можели някой в северна корея да си кръсти прасето Ким ? и да знам 5 прасета са ми много във вашия рай с толкова хранят половин танкова бригада
94
5
 
6
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До ссдд Винаги съм сравнявал С.Корея с България - да речем. Не съм казвал, че са райско кътче и подобни неща. А какво става там само Ким знае. Информацията, която излиза от там без разрешение на властите може да е преиначена.
93
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОтговорБраво, Матросов. Сега може да дойдеш да си получиш центовете на Козяк.
92
4
 
7
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До анонимен 94Що за въпроси!? Не е единствения пълен. Баща му беше къде, къде по - слаб. Абе те нашите клошари са по - едри и от Севера и от Юга, но какво от това.
91
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тия деца на снимката са на по 10-11 години а на ръст са като на 7 -8 верно жълтите са дребни ама Южно корецките им врасници са по едри от тези
90
8
 
5
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До КикиИскаш да ни убедиш,че всички грешат,дори и хората които се занимават с това да знаят какво се случва в Северна Корея ,така ли ? Искаш да кажеш,че е райско,развито,цивилизовано и технологично място, така ли ? Намирисваш на червена пропаганда.
89
10
 
7
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До 88И ти нищо не си гледал и чел. Като се контролира строго снимането и то само в Пхенян на определени места с правителствен пазач, как разбра, че нищо не е наред в тази държава, и че хората гладуват и ядат ориз и трева? Или си гледал някой стар клип от 90 - те г.,когато ги удари природното бедствие.В последните 10 г.страната е коренно преобразена!
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кики 1 любопитното е защо Ким 3 е единствения дебел в северна Корея ? 2 Защо Северо корейците са средно 10 санта по дребни от Южно кореците един народ са ?
87
5
 
8
 
! Отговори
Ангел до Кики преди 6 години
Кики за теб плюсовете и минусите между България и СК биха изглеждали по следния начин.България е демократична страна ,СК не - Минус за Бг.България е технологична страна ,СК не - Минус за БгБългарите имат ток,интернет, смартфони ,пц-та ,СК не - МИнус за БгБългария е в Европа и член на ЕС ,СК не - Отново минус за Бг.България е член на ЕС и НАТО има приятелски държави ,СК не .Минус за БгПросто е излишен спора с тебе! Само недей да се сърдиш на политиците ни за мизерното ти съществуване!!!
86
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде да се направи един *** експеримент, да се отвори границата за една седмица с Южна Корея и да видим колко северняка ще останат! Като толкова обичат Кимчо и милеят за държавата си. Ще остане дебелака и слугите му. Някой съмнява ли се в обратното?
85
15
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До КОНСТАНТИНОВ 86 Без САЩ света щял да бъде проспериращ... Абе оранколу , не знаеш ли че всичко което ползваш като техника и познания идват от Запада и най вече от САЩ.Ако не бяха те , щяхме още да се движим с каруци.Леле че *** народ има !
84
15
 
15
 
! Отговори
ззз преди 6 години
До КОНСТАНТИНОВТи си меко казано ****ил.САЩ допринася за половината световна икономика,отделно всичко което те заобикаля идва от САЩ,също така ,те са най-развитата държава и допринасят най-много за просперирането на света и то по всяка една тема.САЩ ,ако "изчезнат" света няма да е по-спокоен ,защото тогава ще има друг на тяхното място.Така са устроени нещата,но си прекалено т*п за да го разбереш ,нещастен ***.
83
5
 
8
 
! Отговори
Кики преди 6 години
До Helleborus Свободата не е само да можеш да излизаш спокойно извън страната си, тя е свързана със много неща. Готов съм да броя плюсовете и минусите между България и С.Корея, ако искаш.