Тръмп недоволен от Китай: Продават петрол на Пхенян

Това щяло да предотврати намирането на решение на кризата
28 дек 2017 21:52,
34
Тръмп недоволен от Китай: Продават петрол на Пхенян
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е "много разочарован от Китай, че позволява петрол да достига до Северна Корея“ и че подобно нещо може да предотврати „приятелско решение на кризата, предизвикана от ядрената програма на Пхенян“, предават Reuters и "Фокус".

Още по темата


"Заловени на местопрестъплението – много съм разочарован, че Китай позволява петрол да достига до Северна Корея. Няма да има приятелско решение на севернокорейския проблем, ако това продължава да се случва", написа Тръмп в Twitter.

По-рано Китай съобщи, че не продава петрол на Северна Корея в нарушение на резолюциите на Съвета за сигурност на ООН, които забраняват това. По-рано южнокорейски медии съобщиха, че китайски и севернокорейски кораби са извършвали търговия с петрол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
странно преди 6 години
a няма ли да ги бомбардира , да изстреля малко ракети ????
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никакъв петрол за вас комунисти ... ще ви врътнем кранчето тотално !!!дори в България комунист ли е - никакъв петрол на бензиностанцията !!!
29
0
 
5
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
След като видя какво се случи със Саддам и Муамар,дебелият Ким си направи изводите и създаде ядрена програма.Ако не беше изстрелял ракетите,досега щяха да му скроят шапката.А това,че китайците им продават петрол е нещо нормално.Нищо лично-просто бизнес.Интересът клати феса.
28
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
всички сьседи на сев корея ще и помагат защото когато мечката заиграе в двора накомшиите ще доиде и в твоя кои е трьмп да определя кои какво да прави и когода подкрепя тои които продаде орьжие на камиларите за 350 милиарда ще сеправи на миротворец
27
1
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Ако зависи от хАмериканските диктатори ......целия свят трябва да е техен !
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, тоя кравар много бавно стопля ,беееее! Че той какво чака ,всички да му слугуват и да слушат поредната изречена глупост ли?
25
7
 
6
 
! Отговори
червена кочина преди 6 години
Ким Чен Грух угоено прасе Болшевишко
24
7
 
11
 
! Отговори
Борисав преди 6 години
И Монголия търгува с КНДР. Всички руски и китайски съюзници търгуват с една нормална държава с която подържат дипломатически отношения.
23
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп ще забави растежа в Китай с 1-2 процента. САЩ се връща от мъртвите заради Тръмп , а ЕС умира.
22
7
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
"Китай позволява петрол да достига до Северна Корея" някак не е едно и също с "Продават петрол на Пхенян". Журналистическа манипулация, за да им кликна линка. Аре нема нужда, Боряна Павлова.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега като почне една контрабанда между Китай и Северна Корея. Некои много ще забогатеят. Нали си спомняте ембаргото за Югославия което обогати много мутри и комунисти....А в Китай ако не друго поне комунисти има колкото ти душа сака.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Да им наложим санкции на САЩ, а?
19
2
 
10
 
! Отговори
бос с адидас преди 6 години
До Анонимен 12ами то цялата севернокорейска икономика е на китайско спонсориранеЛелеее как добре познаваш световните финанси, и защо само си губиш времето по форумите бе?
18
5
 
21
 
! Отговори
Маууууу, преди 6 години
свето ревна от мъка заради падналия афтуритет на мериканите. Хайде сега леко и сигурно по пътя на СССР!
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ и СА защо купуват оръжия от ВМЗ Сопот и Арсенал АД и после ги дават на радикални мюсюлмани?
16
6
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А кой да спре петрола на американските крадци. Кой им дава правото да казват кой ще има атомни бомби и кой не. Защо имат евреите?Скоро с Ким ще преговарят като с равни. Те пастирите на *** само от сила разбират.
15
5
 
33
 
! Отговори
етнически турчин преди 6 години
Америка продава оръжие на терористи
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тръмп недоволен от Китай: Продават петрол на Пхенян"Бизнесът си е бизнес. :)
13
3
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Китайците са древен и мъдър народ. Имат ресурси и численост да преобърнат тая земя.Корейците са като роботи - държат ги на къса каишка, че иначе ще станат сериозна заплаха. Вече колко години са под ембарго, което не допуска жизнено важни стоки, ама видите ли режима е проблем..Американците имаха един свестен президент, но трябваше да го отстранят, че щеше да отстрани задкулисните вампири.. Ех, че примитивни това човечество.. Докато сами не се ликвидират няма да мирясат.
12
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм недоволен от САЩ, обучават, финансират и въоръжават всякаква измeт като талибани, муджахидини, умерени и не чак толкова умерени ислямисти.