Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
12
 
! Отговори
Благодарен преди 5 години
Благодарен съм на този сайт, че публикува снимки от протестите на 8ми март. Най-много ми хареса снимката на разкрепостена жена държаща надпис: "Жени не раждайте българчета".
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хамериканците и руснаците няма нужда да си вкарват мигранти, те си имат изкормвачи и серийни убийци, при това собствено производство.Свилен и могъщ е ЕС - най - добро място за живеене на планетата!!
48
7
 
9
 
! Отговори
Циник до НашенецА преди 5 години
Пускай козите да пасат.... не се напиняй...и отвреме навреме обръщай гащите с кафЕвото напред!:-)Айде!
47
0
 
6
 
! Отговори
ИзПеркел за Затвора преди 5 години
няма друга истина!!
46
5
 
4
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
:)))))Посмях се от сърце циниче....Приятна неделя и умно творчество желая на всички пишещи тук!А на циничето най вече спокойствие и обич,че явно не само УМ му липсва!!!
45
4
 
21
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
"жени, не раждайте българчета" пишеше на един от плакатите презентирани ни от многомилионното шествие - протест на третополовите срещу насилието на жените. не, че нещо, просто се присетих, че дойче педо-веле може да напише една статия по повода, нали... :-)))
44
1
 
21
 
! Отговори
ЛЕВСКИ СОФИЯ преди 5 години
А АКО ХИТЛЕР НАИСТИНА БЕШЕ ПРАВ!?!?!?!? А СЕГА СВЕТОВНИТЕ ЕВРЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ С ТОВА,ЧЕ ХИТЛЕР Е БИЛ НАЙ-ЗЛИЯ ЧОВЕК РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА НИ!??? ИСТИНАТА Е , ЧЕ ФЮРЕРА НИКОГА НЕ БИ ДОПУСНАЛ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ В РОДИНАТА МУ,ЗА РАЗЛИКА ОТ *** И ЕВРЕЙСКА *** меркел!!!
43
11
 
4
 
! Отговори
От нашенеца преди 5 години
До анонимната майна:))) Приятелю искам да ти задам едно въпросче.Ти понеже си в ЕС,а руснаците не са....Та ето какво ще те попитам,но искам да ми отговориш честно: Според теб,руските мигранти бели хора ли са или не!?!
42
0
 
9
 
! Отговори
До Nightborn преди 5 години
Ами те вече я ратифицираха ИК! Въведоха трети, неопределен пол в нормативните документи, *** обучение в детските градини, джендърнеутрален език, гей бракове и т.н. Така вече били защитени правата на жените.:-) :-) :-)
41
1
 
14
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Последните останали "нормални" - страните от вишеградската четворка...а напоследък и Италия управлявана от десни "националистически" партии са ежедневно плюти от мейнстрийма!Орбан е най-големия враг на джендърията ...либерастията..и мултикултито на мути Меркел..ама ей на - и у нас Мути Мурксул си има фенове - като този Нашенеца.
40
0
 
21
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Ае стига ве! това никой не го очакваше. Компютърен инженер и лекар от религията на мира не просто да посегне на жена не, ами направо да я убие...10 наръгана с нож.При цялото ми съболезнование обаче, що за жена би се хванала с такъв? Да не е била от онези дето се снимаха по гарите преди 2-3 години и размахваха знаменца "рефюджийс уелком"?
39
11
 
1
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
:))))))Циниче,знам че истината боли....Но да се правиш на по интелигентен от другите(в случая мен) и същевременно показваш неграмотноста и първичната си злоба е доста смешно начинание.Ти си си ти....едно малко балканско мигрантче,мислещо се голямото германче :))))))
38
0
 
7
 
! Отговори
до 39 преди 5 години
Много нормални,вярно е!Епилирани и парфюмирани,и гледат закачливо и отнесено!И ако видят скитаща котка по улиците,първо мислят за правата и!
37
0
 
8
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Истанбулската, истанбулскатаааааа..... Да приемат истанбулската и "велкомен Али" на мама Меркел, няма вече да коли хора! Само истанбулската ще ги оправи немците!
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германистан трябва да свиква с "ценностите" на арабистан!Скоро ги очаква съдбата на ***!
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама те буквално взеха да ги прибират по къщята. Значи на източноевропейците и хляба дето си изкарват с работа им го омърморват, а тези щом има нареждане от фюрерката и -Хоп! в кревата.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета що за стока е тунезиеца,разбирам и манталитета на германката.От един дол дренки са!
33
0
 
24
 
! Отговори
Аа,нищо,нищо. преди 5 години
То тепърва започва,онзи ден се разрази голям скандал в бундестага.Опозицията показа списък от над 5000 сигнала за предполагаеми военнопрестъпници и главорези от ИД,които са с бежански статус в Германия,а властите са разгледали тъкмо ... 126!!!
32
22
 
10
 
! Отговори
Нашенец преди 5 години
Да се чуди и мае човек що за коментари ръсят балканските капацитети тука.Расизъм измежду мигранти....и едните и другите се напинят за у немско,а *** видиш ли българската *** била по бела от тунезийската.А тоя Циника ми е още по интересен.По нацист и от германските се писал,а *** не вдева завалията,че и той в немските очи е чисто и просто една от многото дошли в страната им.
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо няма да научи Европа, с Европа е свършено, лошото е че и ние вече сме европейци в ЕС и нас ще ни побъркат!