Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво повече да обяснявам??Не ни обяснявай повече, каква е тарифата на професорака на "Червените фенери"!!
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички лоши решения рефлектират върху обикновенните хора. Никой не иска войни, но ги има и умират хора. Никой в Германия не е искал мигранти , но ги има и пак умират обикновенни хора, защото правителството и богатите си имат охрана и домове като крепости.
68
1
 
4
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
не знам откъде имаш данните, драги ми *** (самоназвездичвам се сам, за да не правя някакви си затруднения на цензурата на габриел и ек) но те са силно занижени. мога дори да се обоснова какво не е включено в тях.
67
9
 
0
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
До ЦиникМного зе да ти става мелечък внемавай отука насетне ясно ли ти е ясно ли Алхам Дулиллях
66
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали новината е вярна ? Минала ли е през "министерството на истината"? Нещо не ми се вярва да е истина. То тези мигранти не правят такива работи. Най вероятно е фалшива новина , това си е направо хибридна атака. На мен ЦЦ ми ги разясни тези работи,как да познаем фалшивите новини.
65
2
 
18
 
! Отговори
Циник преди 5 години
До ПрисмехулникСамо за "вездесъщата" 2015 година - на масова инвазия на *** от Азия и Африка ...само Германия - ограби собствените си данъкоплатци с 94 000 000 000? !За да хрантути - откровенно враждебни на европейската култура - ислямски сурогати...неработили и секунда за социалните системи , които буквално анхилираха.
64
0
 
12
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
да, прав си, (цензурата, да се самоназвездичвам ли сам? :-)) циниK. до сега никой не ни е казал колко ни струва лекомислената фраза на дкмс меркел: "ние ще се справим". вие ще се справите, но ние плащаме, дори костюмите на зелените и социалистите с дaнъците си, уважаeми дами и гаспада от брюксел и другите места, на които се подвизавате, като хлебаpки.. в смисъл, не, че правите кифлички и банички... хахахаа.. (това бе за цензурата, дето денонощно снася минуси и не доприняся с нищо за обществото!
63
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали ще и тежат на съвеста убитите от селфитата на баба Меркел. Едава ли. Тя е оперирана и съвеста и е преместена отзад под гърба. Изгубух им броя на убитите невинни граждани. Как спи това бабе нямам идея, ако беше някоя с мозък досега да се беше хвърлила от някоя висока сграда. А й народа спи няма протести няма наказателни акции. Изродиха се и те като Българите. Навели глави и чакат да им ги резнат. Егати народите егати племената. А й това момиче какво е търсило при тоя бандит.
62
1
 
17
 
! Отговори
Циник преди 5 години
До ПрисмехулникЗа селяни - като "Нашенец" ... плащането на данъци в немския Фискус е само хипотетично...но за мен - работещ от године в Германия - това е отвратителна реалност.Само един от афганистанските - непридружени непълнолетни "бежанци" струва 8000? на месец!Пари , които и аз плащам със собствения си труд!Какво повече да обяснявам??
61
0
 
21
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
И тактува като него който се шлаят по улиците на Германия и Европа са милиони. Отидете във всеки по-голям италиянски град и ще видите безброй бежделници, който нито имат желание да работят нито да се интегрират...
60
2
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до ***: право казваш. спор нема! но длъжници са ни те - джендърята! все пак ние им плащаме данъците, застраховките и всички останали осигуровки, за да могат те да ни проклинат, цензурират и тъпчат, като последна каста в индия, а отгоре на това да наричат диктатурата си "евроатлантически ценности". пълен ташаk!
59
1
 
8
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до циниk: право казваш. спор нема! но длъжници са ни те - джендърята! все пак ние им плащаме данъците, застраховките и всички останали осигуровки, за да могат те да ни проклинат, цензурират и тъпчат, като последна каста в индия, а отгоре на това да наричат диктатурата си "евроатлантически ценности". пълен ***! :-)))
58
1
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до ***: право казваш. спор нема! но длъжници са ни те - джендърята! все пак ние им плащаме данъците, застраховките и всички останали осигуровки, за да могат те да ни проклинат, цензурират и тъпчат, като последна каста в индия, а отгоре на това да наричат диктатурата си "евроатлантически ценности". пълен тaшаk! :-)))
57
2
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
вижте сега, аз не съм от онези простаци, които казват, че жените си падат по големи, черни ланги, но все пак нещо трябва да е формирало това общество... кое ли е то? нека да помислим заедно.. мммм... мислим... мислим... А! ДА! Еврика!!! (внезапно, като светкавица ни светва ламБата!).. а дали не е от филмите с "немско "карате""? с които ни заливат медиите... хахааа
56
3
 
13
 
! Отговори
Циник до преди 5 години
ПрисмехулникСамо мога да повторя - и у нас се въдят ***...маршируват на гейпрайда в София...и дрънкат за толерастия ценности и прочие булшит!Не обичам да им оставам длъжен!
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно нещо е атлантизма. Трябва да сме горди с него -- навлеци избиват и насилват, местните европейски народи, гей пропаганда обучава децата им, изопъчен феминизъм, съсипва семействата им, и още много други ценности се грижат за просперитета им. Чудесно нещо е атлантизма, никоя цивилизация, през цялата история, не е достигнала до подобни висоти. ПФУУУУ...
54
1
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до 64. българка. за такива жени, осъзнати като Вас съм способен на всичко, за да ги защитя. и го правя, макар и все-още без пълно покритие. точно както интернета в напреднала германия. локомотивът на педо-велето... хахахаа поздрави, българке! и шапо!
53
3
 
11
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
до циниk:не спори с npостак или джендъp, защото той ще те завлече до неговото ниво - ще те цензурира, назвездичи ето така "***" ,или ще ти напраска два евроатлантически минуса... бууууу! хахааа
52
1
 
25
 
! Отговори
българка преди 5 години
Бог да я прости жената ! За съжаление, лудата бабичка не чувства и капка срам - заради нея толкова много европейци загинаха и пострадаха...... Но тя няма деца, не може да я заболи заради някой друг, никога не се грижила за никой друг, освен за собствения си мазен г ъ з ! Чудя им се и на тези жени - как се хващат с такива мъже ?!? И аз съм жена - но по-добре сама, отколкото с такава неподходяща компания ! А на Орбан паметник трябва да му построят - сам се бори срещу инвазията !!!
51
0
 
7
 
! Отговори
Нищо ново! преди 5 години
Аз като бях да си удължавам визата още през далечната 1999 г., един от африканските републики, за които изведнъж бяха отменили военното положение в страната му, а той от 30 години в Германия и *** искаха да го връщат, беше донесъл две туби с бензин и се беше полял целият. Та спец части, пожарни бяха затворили за целият ден службите за чужденци!