Китай със санкция към представители и организации на ЕС

И Европа наложи забрани на високопоставени китайски служители
22 мар 2021 18:39, Анисия Иванова
30
Китай със санкция към представители и организации на ЕС
Снимка: БГНЕС

Китай санкционира десетима представители на Европейския съюз и четири европейски организации заради предполагаемата им намеса в китайските вътрешни работи в региона Синцзян, предаде Ройтерс.

Сред санкционираните представители на ЕС е и германският политик Райнхард Бютикофер. Китайското външно министерство призова ЕС да се откаже от погрешния път на намеса в китайските вътрешни работи.

По-рано днес ЕС наложи санкции под формата на забрани за влизане на територията на ЕС и замразяване на авоари на четирима високопоставени служители в сферата на сигурността в китайския регион Синцзян. Европейски санкции бяха въведени и срещу китайска строителна компания.

Санкциите на ЕС бяха въведени във връзка с предполагаеми нарушения на човешките права на уйгурите, мюсюлманското малцинство, населяващо китайския регион Синцзян. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на китайците!
21
0
 
2
 
! Отговори
до синдз ян преди 3 години
то и населението на турция са ариици как от 9 -10 мили в началото на века сега са над 40 мил ама през исляма като са минали са нещо като северните македонции турция си следва интереса да ги приобщава дори скити да са били преди христа
20
1
 
1
 
! Отговори
има ли журналисти преди 3 години
защо и нашия турчин от дпс е санкциониран , в полза на ердоган и претенциите ли му се е изказвал в ес
19
1
 
2
 
! Отговори
ХаХаХа преди 3 години
Само да им кажа на китайците, има малцинство има нарушения на правата над манцинството, няма малцинство... всички права са спазени.. имате 72 часа да решите проблема :) за да премахнат санкциите от ЕС :)
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей, брей. брей че манипулативно заглавие ...Не Китай, а ЕС наложи първа санции на китайски партиини лидери и респективно Китай им го върна!Хайде да лъжете по-малко, а? Не сте само вие!
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брюксел да гледа някоя нощ в 2 часа да не изгрее някое китайско термоядрено слънце над ЕС, тва не са подмокрените руснаци дето ги плюеш а те се бършат.
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете дамо как ту САЩ дразнят Китай , ту Русия и предават указания на слугите от ЕС и те да правят така ! Изобщо не си дават сметка, чевсичко се връща а може да стане и по лишо като например Европа да стане китайска провинция
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са демократични шпиони.
14
2
 
9
 
! Отговори
Гаргамел Драгалевски преди 3 години
изглеждат кат пръви брачеди на нашите лиллаваци-основния електорат на ГРОБ...
13
1
 
9
 
! Отговори
кръстоносец преди 3 години
не се карайте, обадете се на сащ. да спретне една цветна революция в китай.
12
3
 
1
 
! Отговори
СИНД-ЗЯН преди 3 години
НЕ СА ТУРЦИ ВЕ, АРИЙЦИ СА !СРЕЩАЛ СЪМ ТАКИВА.АКО НЕВЯРВАШ ВИЖ В ГУГЪЛ КАК ЪЗГЛЕЖДАТ, ВИЖ ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА ДНК-ТО ИМ.ЕВРОПЕЙЦИ СА, БЕЛИ, РУСИ ИЛИ ЧЕРЖЕНОКОСИ, СЪС СИНИ ИЛИ ЗЕЛЕНИ ОЧИ. ЛЕСНО МОЖЕШ ДА ГИ СБЪРКАШ С ИРЛАНДЦИ.НЕ ГИ НАРИЧАЙ ТУРЦИ, НЕ ИМ ПРАВИШ УСЛУГА ТАКА НА ХОРАТА. А ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ, НАИСТИНА.
11
7
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Уйгурите са индоевропейци / потомци на тохарите/, не тюрко-монголи. те китайците затова искат да ги изтребят, не защото са мюсулмани.
10
2
 
8
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 3 години
Еврогейците да го духат...иамт на кого след като последните 50 години си внесоха десетки милиони ***...
9
3
 
15
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Кой ни набута при неандерталците от запад. Кой ? Продажните и мръсни кобурги, които псето стамболов докара от кръчмата.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай беше под западно управление до 1945 година.Китай не можеше да победи Япония, нямаше оръжие; напълно зависими от Запада, който ги ограбваше чрез западни концесии и китайците бяха роби на Запада.Китайците бутаха рикшите на западните господари.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Западна Европа защитава исляма от столетия. Защитаваше Османската империя срещу Русия.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа я е зор за мюсюльманите в Китай,колкото за сиханиte у нас.Иска да ги въвлече в схеми,при които,правилата да ги налага друг- отвън.Да не разработват технологии,а да купуват.Илюзии на европейците,коитоще бъдат наказани.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бютикофер и сие са пипалцата на снажния човек - трето столетие на земята.Както нас ни налазиха НПО - та,така тръгват и към Поднебесната.Но,...там,без да счупят зъб,няма как да стане.И след това ще боли .Путин изгонихелзинските ***,та тук може и дане излязат читави.Европа се скапва,нозавлича и нас.
4
18
 
5
 
! Отговори
Браво на Илхан преди 3 години
Браво на Илхан. Китайците извършват чудовищни престъпления в Тюркестан. Вкарват китайци в нашите домове, докато мъжете ни са по затворите, месджитите ги обръщат в ресторанти. Трябва всички мюсюлмани да се противопоставим. Ако не можем да строшим ръката им още, да не я стискаме поне. Скоро ще можем и да я строшим.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАТО чий го дири в югоизточна Азия, нали е Северноатлантическа организация?