Българи задържани в Германия за търговия с бебета

България е издала европейска заповед за ареста им
4 май 2021 11:49, Елка Василева
45
Българи задържани в Германия за търговия с бебета
Снимка: архив, БГНЕС

Двама души са арестувани в Германия по подозрение в търговия с бебета, съобщи в понеделник местната полиция, цитирана от Си Ен Ен.

Задържаните в четвъртък в Нойнкирхен, провинция Саарланд, са български граждани, уточняват органите на реда.

58-годишен мъж и 51-годишната му съпруга са обвинени, че са част от престъпна организация, която търгувала с новородени.

Случаят е от България, където властите са издали европейска заповед за арест за двойката. Смята се, че те са завели поне 8 жени в напреднала бременност от България в съседна Гърция, предаде БНР.

Когато бебетата се раждали в Гърция, двамата заподозрени ги предавали на други членове на престъпната банда. Майките получавали заплащане за това.

Двойката засега остава в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да се вписва етноса. Турчеещите се дето се водят българи, а не знаят дума на български, дали не трябва да е отбелязано какви са. Страх ги е, че много ще намалее бройката на истинските българи, но това е действителността. Защо такива хора трябва да петнят всички българи.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНапишете един път истината? Ако лице с индиски корени има бг гражданство дали е Българин или лице с БГ гражданство???ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ САЩ. Нали те са най-демократичните в целия свят . Там на хората от афро етноса имащи американски паспорт не им казват американци а афроамериканци .Защо и тук да нямаме ИНДОБЪЛГАРИ ? Вече е научно доказано от къде са дошли ромите .
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха , българи... Тия "българи" ако в българия ги наречеш българи и ще го сметнат за кръвна обида и ще ти налетят на бой. Те предпочитат да ги наричат турци... Защо след като отидсат в чужбина не продължат да се самоопределят като турци и изведнаж стават българи.п.с. Всички знаем кой върти търговията с бебета в Гърция която започна още през 1989г. .Няма нужда да ни казвате имана , религия или етнос .И не, няма българки .Българката ражда с триста зора 1 или 2 деца, докато тия от етноса .....
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българин ли?Не може да бъде...хаха
24
0
 
8
 
! Отговори
Лилави манги преди 2 години
продават деца
23
2
 
8
 
! Отговори
Munchen_DE преди 2 години
Моля, не поставяйте всички Български граждани под общ знаменател! Това дискриминира всички, които сме с чисто минало и изкарваме прехраната си с честен труд, независимо дали в Германия или у нас.Това ни опетнява и затова когато немецът попита откъде си и му отговориш и той настръхва. Спрете с тази лоша слава за българите!Поне нормалните хора не са слепи, глухи...
22
0
 
11
 
! Отговори
?????? преди 2 години
Да питам,защо триете коментарите?Нали уж сме на 112 място,имаме свобода на словото,а то излиза,че сме на 212.Като не искате коментари,не ги позволявайте .
21
1
 
13
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
И още една история.Богати италианци осиновили едно от нашенски катун,осигурили му всичко,за да стане човек.Вече като пълнолетен издирил роднините си и на секундата се почувства в свои води. Няма културен шок, има само проявата на гените.Стана ми мъчно за италианците, ама вината си е тяхна.
20
0
 
18
 
! Отговори
История преди 2 години
Преди време даваха как една французойка беше взела за осиновяване бебе от България(сещате се от кой етнос) израснал в културна и богата среда,НО как сами се досещате на 19 години беше я пребил до смърт...Та това племе си му е в жилката да прави поразии ако ще и в златен кафез да го гледаш...
19
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите са продажно племе и такива новини не ме учудват изобщо. Българинът за долар продава мака си, за два - жена си, за пет - уйде и щерката. Пфу!
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе що си мислите, че само ромите въртят подобен бизнес???Ами ако шефа на "схемата" не е ром?Днес, светъ живее в така наречената "пазарно либерална икономика", тоест, всичко е "бизнес"!
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
българи с тъмна кожа тоест роми
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напишете един път истината? Ако лице с индиски корени има бг гражданство дали е Българин или лице с БГ грашданство???
15
4
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Турското културно наследство ( т zig Anite).!.
14
3
 
28
 
! Отговори
Гинеколог преди 2 години
Ако стоката за продан е от тъмносинята боя, трябва да насърчаваме такава търговия и да сме доволни ! Време е да преместим гетото в Европа, та да разберат как се отглеждат престъпници.
13
2
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
В заглавието пише, че са българи, а в статията - че са български граждани. Уточнете се. Каква е истината?
12
2
 
17
 
! Отговори
Бат Сали преди 2 години
Това от ,,цистите'' българи да са ! Имидж наш. Има ли наркотици крадени коли, проституция, бебета и ......все такива, изобщо няма съмнение кой може да е.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами какви арести, тези са за медал, бе! изнасят тъмни бебета към по-южна Гърция. заради тена е.
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 14ако нетие извесно който има българско гражданство е българин без значение от цвета на кажата,аман от болни мозъци като тебе
9
5
 
19
 
! Отговори
Хюго Бос преди 2 години
Нарочно ли манипулирате като пишете, че са българи. Ако един негр има бг геажданство и той ли е българин? Българин не е български гражданин, другари либерастоболшевики.