Ужасът и черните рекорди в Индия продължават

Рекорден брой случаи на заразяване и на починали от коронавирус
57
Ужасът и черните рекорди в Индия продължават
Снимка: БГНЕС

Индия регистрира рекорден брой случаи на заразяване и на смърт от КОВИД-19 за денонощие, съобщи Ройтерс.

За последните 24 часа са установени 412 262 новозаразени, с което общият им брой надхвърли 21 милиона, по данни на здравното министерство.

Броят на починалите достигна 230 168, след като от вчера бяха регистрирани нови 3980 смъртни случаи.


57
Още по темата: Индиякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По смъртност може само да ни дишат прахта , ние скоро ще ударим световен рекорд, но никой тук не го вълнува този въпрос, даже се хвалят, че сме се справили чудно, направо не сме усетил трета вълна!
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой спомена, че реалните числа в Индия са сигурно 10 пъти по високи от официалните. Дори така да е, това ги приближава до нашата ОФИЦИАЛНА бройка умрели. Обаче, директно сравнение с предходни години показва, че умрелите в България са 3 ПЪТИ повече от официално обявените. Фактически за момента със сигурност водим на Индия по реална смъртност.
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Накрая кво, Индия има по-малко смъртни случаи на глава от населението. Все ни плашат с други страни. Преди беше Италия, Испания и т.н. И щяло да има планина от трупове като в еди-къде-си. Какво се оказа, смъртността в България е по-висока и пак няма трупове. Тук при нас в момента сега е най-страшното. По-зле няма. И се вижда, че най-страшното на този вирус не е нищо особено.
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това нищо не е навремето ангилчаните начело с нациста чърчъл убиха над 3 мил. индийци
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо плещите глупости?На глава от населението в пика бяхме по-зле от тях.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 50-100 милиона ще умрат в Индия от британския вирус
45
2
 
10
 
! Отговори
ГТ преди 1 месец
Не разбрах защо да не сравняваме . Болеста е една исъща. Хората с еднакво устройство. срвняваме се с други страни. Ние сме като една провинция на Индия. И като една принция на смътностат в тази провинция е 15 пъти по-голяма от средното за Индия . С тази смъртност Индия трябва да естигнала бройката 3300000. при не точни данни е достигнал бройката 2000000. и пак са доста по добре. И медиите ни заливат с апокалипсис . После им вярвай ако можеш.
44
2
 
1
 
! Отговори
Летеца Кемиал Трейс преди 1 месец
Къде го чукаш(Индия), къде се пука( Европа)
43
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Не само в България, но и в ес беше много по-зле от Индия... може би заради адекватните политики на ес политиците като урсулата?
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До сега нищо и сега изведнъж толкова умрели при условие, че в Индия мръсотията и хигиената са на потресаващо ниво. Имат улични зъболекари на улицата в прахта и изведнъж този вирус такова влияние.
41
0
 
2
 
! Отговори
До 40 СВОЙ преди 1 месец
200, 2000 и 20 цифри ли са или числа? Питам заради учителката ти в първи клас
40
0
 
2
 
! Отговори
До 41 Запознат преди 1 месец
Ти помисли малко. Вкарай в твоите зависимости и възрастовата структура на населението и смъртността от Ковид-19 според възрастта и май ще се окаже, че Индия е по зле от България.
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разликата между Индия и България е в мащабите. Само човек с ограничено мислене би сравнявал на човек от населението. В Индия от началото на годината умират по около 28300 човека на ден, от които 647 от Ковид-19 и около 27650 по други причини. В последните дни от Ковид-19 умират по 3620 човека от Ковид-19.
38
4
 
9
 
! Отговори
May be преди 1 месец
Това са официалните данни. С оглед на това че Индия в голямата си част е супер бедна страна и по голямата част от населението е неграмотно и без достъп до публични услуги, включително и здравни. Тези официални данни ги умножете поне по 10, като това не е само моя теория, ами и много чуждестранни медии наблягат на това. Така че проблема там е найстина много голям и съпоставка та с числата в България е нелепа с оглед на горе написаното.
37
2
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Мислете малко, а не гледайте абсолютните стойности. Спрямо броя на населението най-високата дневна заболеваемост в България е била почти два пъти по-висока спрямо Индия, а смъртността 10 пъти!!!
36
3
 
8
 
! Отговори
СВОЙ преди 1 месец
Тези големи цифри ги отнесете към България с 200 пъти по-малко население и се получава 2000 заразени и 20 починали?
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде стига раздухвайте глупости! 3980 умрели на 1.4 МИЛИАРДА държава!!! Че те на ден повече умират сигурно от задавяне с храна.
34
3
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 1 месец
Дали са ти оправдание, , за невежеството ти, крадливостта, дребнавостта и злобата ти, които охарактеризират съвременният ***, който е на хранилка и поилка от около 80 години, последно от ЕС, и непрекъснато хленчи за още, и колко бил онеправдан, поробен и нещастен
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При такава огромна разлика в броя на населението между България и Индия, нещата стават несъпоставими. Доста неумно е да се сравнява на човек от населението, както правят някои.
32
6
 
15
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 1 месец
Гледах различни клипове от Индия и ми направи впечатление поведението на т.н. "болни" което абсолютно не съответстват на поведението на един болен от Ковид 19. Те артистично се мятаха и въртяха в леглата, а болния от Ковид е пасивен, заради липсата на кислород. Действията на "медиците" също бяха доста преиграни. Една санитарка правеше толкова усърден сърдечен масаж че ако вместо манекен, там лежеше истински човек щеше да се окаже с разбит гръден кош.