Глобиха пътник с 10 000 долара, отказал да носи маска в самолет

Стюардесата му направила забележка седем пъти
Обновена: 10 юли 2021 09:20 | 10 юли 2021 08:48, Петя Славова
94
Глобиха пътник с 10 000 долара, отказал да носи маска в самолет
Снимка: БГНЕС

Пътник е глобен с 10 000 долара, защото е бил без маска на полет от Юта за Аризона в САЩ. Това съобщи Федералното авиационно управление на щатите.

Полетът е бил през февруари, а стюардесата е молила няколко пъти мъжа да си сложи предпазното средство на лицето, така че да покрива носа и устата, предава "Монитор". Той го е правел, но в момента, в който жената се отдалечавала, свалял маската от носа си. Стюардесата му направила забележка 7 пъти.

В резултат пътникът се скарал с нея и отказал да попълни протокол за нарушение, както и да представи документ за самоличност. Той също така докосвал стюардесата и я обвинява в агресивност. След това жената се изплашила и се разплакала.

До юни на федералните власти е съобщено за най-малко 3000 инциденти с пътници, което е много повече от обичайното и то главно заради отказ на пасажерите да си сложат предпазна маска. Тези пътници могат после да се оплачат, че са били дискриминирани от авиокомпанията, дори и да не са прави, а тази тенденция трябва да се следи внимателно от застрахователите, предупреждава и най-големият европейския застраховател Алианц (Allianz), цитиран от Франс прес.

Междувременно става ясно, че в Русия е свален пътник от рейс от Владивосток за Москва заради отказ да сложи маска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
9
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
За това разстояние и тази глоба, инатът да беше си наел самолет, или въртолет, даже щеше да му е по-евтино. Отделно, че с насадената пандемия, хората превъртяха, да не говорим за малките деца, какъв стрес остана в тях. Създателите на пандемията трябва да бъдат съдени за геноцид към човечеството.
38
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44Ей умен видяхме ги тея катл тебе големите мъже. Болниците като бяха на ръба и всеки ден опаковаха 200 човека и търсих доброволеци... такива като тебе женчовци си седяхте вкъщи пред ТВ :)) Сега ми се правите на големи мъже... какво сте щели да направите... клоуниии:)) ще се подчиняваш и това е .
37
3
 
3
 
! Отговори
Марко Полов преди 2 години
Неваксинираните се засичат директно от ваксиниращите дронове, без помощта на кучета. Технологията е разработена от български логистичен стартъп.
36
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще направите уиии. Квито сте мънгъровци... с интелект 0.
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен скоро ние антимаскарите и антиваксърите трябва да почнем да правим паради по света.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 19За да се возеш в самолета си плащаш билет.Като не ми е комфортно, да нося маска, то няма да ми е комфортно, да се возя в самолета.Толкова ли е трудно хората да си носят маските и да не си налаг тези извращения върху другите
33
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се водеше някой конгресмен без маска нямаше да му правят забележка даже.
32
9
 
7
 
! Отговори
Маринела Цветанова преди 2 години
Абе сплескан, карала съм "великата" корона. Загубих обоняние за 7 дни. И какво от това? Имам антитела и в момента които са в пъти над нормата. Защо трябва да бъда дискриминирана? Мен не ме е страх да се заразя като ваксърите с фалшивите им ваксини, дето не предпазват от нищо! Поемам риска на моя отговорност и никой не може да ми забрани да дишам свободно!
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32Частна собственост означава че има вътрешен правилник. И ти го спазваш. Ако някой се гаври с теб вътре... има съд. В момента говориш небиеалици да се намираш на работа. Ти ходиш там, не те у вас.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички като Мариела се правят на много умни с конспирацийте си... докато не дойде деня да легнат в някоя болница и да се молят на "фармамафията" да ги спаси. Едно е да говориш празни думи, друго е да спасяваш хора и да правиш наука. Ти в твоя живот и двете не си ги правила :))) т.е. нямаш стойност за обществото.
29
6
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА! НО И НОСЕНЕТО НА МАСКА СЕРИОЗНО ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО! ИЗВОДА Е, КОЙТО НЕ НОСИ ПЛАЩА ГЛОБА!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човека ще получи обезщетение за дискриминация.Ако е бил азиатец, афроамериканец и тн шанса да му дадат по-високо обезщетение е по-голям.А ако беше американец с бг произход щеше да пребие хората правещи му забележка.
27
3
 
1
 
! Отговори
х преди 2 години
Това че е частна собственост не значи че могат да се гаврят с теб.
26
9
 
8
 
! Отговори
Маринела Цветанова преди 2 години
Международният фашизъм на фармамафията и глобалистите започна да взема крайно грозни измерения. Съпротива до дупка! Готова съм да платя част от глобата на човека. Ако се намерят 10 000 човека нека да му дарят по един долар и готово!
25
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чувал съм хора, които реват че полицията се скрила и ги снимала в нарушение. Според тях това е рекет. Как може да нарушаваш закона и да твърдиш, че е рекет? Това са болни хора, които винаги стоят срещу законността и ред. Следователно трябва да бъдат удряни с най тежките наказания. Без милост.
24
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 21Магазина е частен и има вътрешен правилник. Ако решат утре да се събуеш ...ще се събуеш. Ако неискаш продължаваш по света обут и НЕ влизаш да си купуваш ляб.Необичам хора тип анархисти, който за мен са комплексари или имат личности проблеми. Ние не сме в ерата на маймуните.За да има обществото трябва да има ред. Това е правилния начин.
23
2
 
3
 
! Отговори
От 1 преди 2 години
Браво!Оправихте си заглавието))
22
3
 
5
 
! Отговори
аха преди 2 години
Е те преди бяха свалили от самолета цяло семейство защото две годишното дете не искало да носи маска. Там са свръх интелигентни.
21
4
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
Леле..ама ти си страшен!Невероятно чувство за хумор...и целия форум ахна..колко си остроумен.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
откак 'има' вир0с, не съм сложил нито веднъж робски намордник (маска) и никога няма да сложа!