Съобщават за убити и ранени при обстрел на град Харков

За ракетни атаки бе съобщено в южния град Николаев
19 апр 2022 08:45, Елка Василева
15
Съобщават за убити и ранени при обстрел на град Харков
Снимка: архив, БГНЕС

Трима души бяха убити и 15 бяха ранени при обстрел срещу украинския град Харков. Сред пострадалите има 14-годишно дете, предаде ДПА.

Още по темата
"Артилерийските снаряди паднаха точно пред къщи, на детски площадки и близо до хуманитарни центрове", каза снощи областният управител Олег Синегубов.

Той обвини руската армия, че напада цивилни и добави, че лекари и спасители работят денонощно, за да се справят с последиците от обстрела.

Информацията не може да бъде проверена по независим начин.

За ракетни атаки бе съобщено в южния град Николаев. "В момента разследваме какво е станало", каза кметът на града Олександър Сенкевич.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ООН може да помогне на Украйна чрез влизане за хуманитарна операция в Украйна. Путин твърди, че прави специална операция и не убива цивилни, ООН веднага трябва да влезе в Украйна с войски и да изпълни желанието на Путин да не убива цивилни и да защити бежанците. Украинската армия се бие в Източна Украйна, ООН трябва да влезе в Западна Украйна за хуманитарна операция.
11
3
 
6
 
! Отговори
мисирки преди 2 години
А за това, че укрите от 2014г. всеки ден стрелят и убиват не пишете, нали?
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, не оборудвате позициите си до детски площадки и жилищни сгради о няма да стрелят по тяхАман от нагли украински номера, които на руснаците не минават!
9
1
 
14
 
! Отговори
Ужас фашизъм преди 2 години
Командира на Азов е съобщил че държат като жив щит деца,старци и жени и че ако Руснаците не ги пуснат да избягат ще убият заложниците.
8
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да накаже Путин и цяла Русия!!!По Великденските празници да нападат!!!Какви християни сте бе???Безумие и алчност!!!Путин като пукне да го натъпчат със злато и диаманти да е щастлив!!!
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Удри ве
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като днес нямаме хвалба от Зеленски, нямаме и носи истерии за искане на оръжие, значи вчерашните взривове покрай Лвов в базата им за преразпределение на пристигащо от запад въоръжение са твърде резултатни. Да припомним: Зеленски издаде заповед за показване и съобщаване на каквито и да било конкретни поражения, преи нарушене - сериозни последствия в стил държавна измяна. Чакаме кога огромната партида амер. тежко въоружение, която мина през Б-я, ще навлезе в Украйна и ще бъде също така гръмна
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не ми пука за украинските фашисти. Да ги ликвидират до последния
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
погледнете снимката. Огънят идва отвътре на сградите, конкретно тук има един взривен балкон, наоколо може да няма и счупено стъкло. Ало беше взрив, 'яха да се изпотрошат всички стъкла наблизо. Виждаме на практика завземането на жилища от ураински части, които, като видят, че няма изход или когато се местят, ги палят. Това не е защите на родината, това е съзнателно изпепеляване на родината. Не прочетох досега и информация,че преди 2 седмици укр. са повредили сериозно магистрален водопровод...
3
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна е острието на копието, което САЩ и НАТО ще забият в сърцето на фашистка Русия...
2
11
 
20
 
! Отговори
Ей преди 2 години
Я увеличете малко бройката че от фондация "Америка за "България, обичат по големи цифри иначе няма пари.
1
13
 
22
 
! Отговори
Лудост преди 2 години
Сащ и Нато,ще воюват с Русия до последният Украйнец.