Трусовете в Турция и Сирия - безпрецедентна библейска катастрофа

Гръцки министър подчерта нуждата от огромна подкрепа за двете държави
20 фев 2023 15:56, Елка Василева
17
Трусовете в Турция и Сирия - безпрецедентна библейска катастрофа
Снимка: архив, БГНЕС

Гръцкият външен министър Никос Дендиас определи земетресението в Турция и Сирия като „библейска катастрофа“ и подчерта нуждата от огромна подкрепа за двете държави. Дендиас каза това, влизайки на среща на външните министри днес в Брюксел, предаде агенция АНА-МПА.

Още по темата
„Ще имам възможността още в самото начало да информирам колегите си за посещението си в засегнатите от земетресението райони в Турция и освен това да обсъдим как можем да подкрепим жертвите на земетресението в Турция и Сирия. Съжалявам, че го казвам, става дума за безпрецедентна библейска катастрофа“, заяви той.

Дендиас добави, че днес Съветът ще разгледа редица важни въпроси като ситуацията в Украйна, правата на жените в Афганистан, както и въпроси, свързани с климатичните промени и огромното предизвикателство, свързано с опазването на околната среда.
(БТА, Анна Нацариду)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Браво на гърците. Така реагират истински хора,с добри сърца.
15
1
 
1
 
! Отговори
Танатос преди 1 година
Ами вече ще строят само пирамиди, те поне не падат при земетресение. Фалитът на Гърция беше още по-голяма "библейска катастрофа".
14
2
 
3
 
! Отговори
Вяра преди 1 година
Бог не наказва никого, но ако кажем че бог каза не си правете комир или идоли защото съм бог ревнив, наказвам до 9 коляно а давам благославям до 1000дното коляно,, вечна слава на нашия спасител йсус Христос изворат на живота, вярвам в истинския бог йеова и сина Исус Христос, много чудеса е извършил в моя живот и в семейството ми..
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И при нас ще е Библейско ако друсне така, добре че ни пощади, но не се знае докога, с този съграден фонд ще е почти като в Турция
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде, сега библейска катастрофа, господ ли дава бедствия, войни, поробвани и т.н, Библията и господ в ръцете и думите на хора, на които така им е удобно да плашат стадото! Господ не е кръволок! А православен да говори така е странно! Ама да смесва природни бедствия със зелени сделки/нямащи нищо общо с религия/, може.Е щом е така, да си правиме в Бг и Ноев ковчег, че да оцелеем като народ.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Началото на края е започнал. Прочетете Библията за да не останете изненадани.
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До MaйMyнaтa ---Ъъъъъ ... как стигна до този извод? И като мюсулманин да ти напомня, че ниикой от простосмъртните и никой от пророците ни, бил той Мойсей, Аврам, Исус или Мохаммед не може да бъде по-силен от Аллах. Единствено умнокрасивостройните българи са изключение от това правило.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според японски професор по геология и сеизмология, земетресението в Турция е било най-мощното земетресение регистрирано на континетална част на сушата, откакто имало записващи сеизмографи. И лошата новина - имало вероятност изместването на Анадолската плоча с близо 5 метра на запад да причини серия от силни земетресения по линията Гърция - България до Италия.
8
5
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
То иэлиза, че Kopaнa е по-слаб от Библията, а Ииcyc по-силен от Алах
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами и и сред мюсюлманите колко и верни на аллах да са. Излезе , че са и силно корумпирани. В изграждането на сградите / липса на материали, контрол, застраховки/ . Отклоняване на европейски финанси.
6
7
 
5
 
! Отговори
Нормално е преди 1 година
Нали идва края на света. Вие какво очаквате да стане накрая? Началниците да ви раздават цветя и бонбони ли? Задето сте много убави..... Няма такива работи. Накрая ще има яко трепане по цялото земно кълбо. Човешкия експеримент е към своя край.
5
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара - Научи се на четмо и писмо, граматика и пунктуация и след това идвай по форумите да раздаваш от оскъдния си акъл *** паткоо неонодана! Диииба и племето му неграмотно буггарско дииба! Марш в даскалото да зубриш азбуката, създадена ви от македонските братя Кирил и Методий!
4
3
 
1
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Този изобщо дали е чел библията? То ако така ставаха подобни катастрофи, които дори все още не е доказано, че реално са се случили..
3
14
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ами турция да си направи извода защо аллах ги наказа така жестоко къде сбъркахакъде са 8 милиарда земетръсен фонд събиран от 1999 г защо беше измислен преврата2016 и затворите се напълниха с полит затворници свален руски самолет убит летец ипосланик турски танкове гонят кюрдите в сев ирак продавате дронове и на украина и нарусия и какво ли още не оставки трябва от наи високо място
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ехххх, библейска...значи наистина си ихраят на Бог с хаарпчиту
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама там не бяха ли мюсюлмани и не четяха ли корана?