Ким Чен Ун доволен от производството на ракетни системи в КНДР

Той инспектира тактически ракетни системи
15 май 2024 09:22, Елка Василева
28
Ким Чен Ун доволен от производството на ракетни системи в КНДР
Снимка: архив, БГНЕС

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира тактически ракетни системи, които ще бъдат предоставени на ракетни подразделения на въоръжените сили, предаде севернокорейската новинарска агенция КЦТА, цитирана от Ройтерс.

Още по темата
Ким изрази задоволството си от производството на ракетни системи през първата половина на годината и подчерта колко е важно да бъде изпълнен тазгодишният план за военно производство. Изпълнението на плана ще доведе до напредък в готовността на КНДР за война, съобщава КЦТА.

Ракетните системи, произведени през първата половина на годината, ще бъдат предоставени на ракетни подразделения, които отговарят за важни ударни мисии, уточнява севернокорейската новинарска агенция.

Миналата седмица Ким инспектира артилерийския арсенал на КНДР и посети обекти, на които се тестват такива оръжия.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от Свят
Заради незаконната миграция се стигна до напрежение между Кипър и Ливан
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
Браво на Ким! Историята показа, че Северна Корея има по-значима икономика от германия и франция взети заедно.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 16 то Русия бедняци а Украйна е богата ,явно живееш в 17 век ))
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пускайте ги на сащ че са далеко от нас )))))
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така са ком у нделските държави, все си трябва външен враг, за да може да се промиват местните до ниво на скакалци. Иначе няма да търпят вожда, същото е в РаZZия. БГ копейките искат същото за нас, и то само защото нищо не става от тях.
19
3
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Разбира се, това сега което го написах го писах легнал в леглото, под топлия юрган. До мен има на нощното шкафче и чаша с класна водка и пресен фреш. Имам и чипс да си хрупам. От България пиша, колония на САЩ и с роби на САЩ. Също така пропаднала демократична държава, член на ЕС и НАТО. Ей сега като ми свърши водката ще ида да си купя от денонощния, дето ми е на 20 метра. Но това не значи, че не обичам Антрактида и не искам да живея в нея. Напротив!
18
2
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Както винаги, повечето коментари са много умни. Браво! Не останах разочарован :))) Аз пък да ви кажа, обожавам Антарктида. Уникален континент. Там никой не е роб на САЩ и хората са свободни и независими и не са овце, а са със собствено мнение :) НАТО и ЕС също няма, че да заповядват от Брюксел какво да правят хората. Също така и континента не е колония. Пълна свобода! Кеф ти пингвин да си хванеш и хапнеш, има и сини китове. Като уловиш един и го ядеш после 5 години :)))
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Доволен ще е как иначе, Путин му ги изкупува.
16
3
 
2
 
! Отговори
До предният преди 1 седмица
Здравей пенни. Моля не давай наклон на хххя на други хора. Не всички сме толкова умни като теб, и не разсъждаваме всички като овце. Остави хората да имат собствено мнение и не налагай някакви лозунги като мИтлер. Разбирам ,че омразата в теб е по-силна в теб отколкото други качества. Най-вероятно средата в която си изисква от теб да показваш омраза към други Българи. Но моят съвет е да си държиш омразата за себе си, не я лей срещу някой.
15
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Недоумявам държави от третия свят, тотални стряскащи бедняци, като КНДР, Русия, Иран какво мислят само за война?! Абсолютно никой не ги счита за живи, никой не се интересува от тях, населението им се чуди къде да избяга, тия ракети правят?! Ким е на 1 самолетоносач живот... Армията му ще дезертира на момента и ще се моли за милост на САЩ и Южна Корея. А югът е толкова велик и богат, че може на всичките тия роби да им оправи живота на момента.
14
9
 
15
 
! Отговори
РАЯ за Копейкаджиите преди 1 седмица
Русия, Беларус, Иран и Северна Корея ... все топ държави с висок стандарт и високи заплати, към които хората от цял свят се блъскат да емигрират. Вероятно за това, българските копейкаджии във форума им се кефят и са против НАТО и Европа !!!. Разбира се, остава да им пожелаем най - доброто на тези форумни мрънкалници и с радост да емигрират към тези държави.
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
доволен ми - нали джуджето П. ходи да му се моли да ги купи че останал без въоръжение
12
4
 
14
 
! Отговори
Със сигурност преди 1 седмица
До Анонимен "В Украйна без щедрата западна помощ..." Ей чак толкова плитка, безумна, граничеща с шизофрения, копейкаджийска, античовешка, цинична и т.н. опорка не бях чел. Какъв Из Род трябва да си за да я формулираш и постваш, не мога да си обясня. Това да ми величаеш Северна Корея и режима й е ярка илюстрация на едно от най-дълбоките падения до които може да достигне един човекоподобен индивид.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Държавната администрация на САЩ е 500 хиляди души. Нашата също. Значи сме много богати.
10
1
 
3
 
! Отговори
Има преди 1 седмица
20 милионни градове управлявани от кмет, има и държава с 3.8 милиона жители, като България с 800 000 души по ...някви институции :)) И няма оправия. Само назад.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ние също сме малки, липсва ни само Вожд. Писна ни от Бащици.
8
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Украйна без щедрата западна помощ, отдавна щяха да рупат слама, но и така я пропиляха, а северно корейците се борят чисто сами. То и ние щяхме да сме на хляб и вода без заемите, които никак няма как да връщаме, но с които ни държат на каишка. Впрочем на вода, без хляб.
7
5
 
20
 
! Отговори
Гаргарин преди 1 седмица
А народа му има ли какво да яде?
6
14
 
8
 
! Отговори
В Украйна преди 1 седмица
Зеленски е ДОВОЛЕН. от новите пари от аирдроп-а ще купува нови яхти и кулиета. Имоти и други ассети. Вика не стигат парите момчета, печатайте по-бързо. Пати няма. Еййй...
5
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голям политик, патриот и лидер защитаващ интересите на народа си. Ние дори не сме народна република, а Хазаро еврееска колония.
4
11
 
16
 
! Отговори
НИЕ също! преди 1 седмица
Значи има начин запада да те уважава дори да си малък!