Тя просто не ви иска – преодолейте го

Отказът не е краят на света
31 юли 2012 07:54,
132
Тя просто не ви иска – преодолейте го
Снимка: sxc.hu

Казват, че любовта е прекрасна и красива и прави човека истински щастлив. Когато обаче тя е несподелена, обикновено е източник само на негативни емоции и болка.

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована и не ви иска в живота си, трябва да се стегнете и да гледате напред. Все пак животът не свършва с отказа.

Къде бъркате?

Повечето мъже имат голямо его и си мислят, че са безпогрешни и перфектни. Дали това обаче е наистина така, не може да се съди само по собственото им мнение. Смятате ли се за най-готините в офиса, в блока или във фитнеса? Замислете се дали вашата собствена представа за вас самите съвпада с представата и на околните. Просто проверете действителността и гледайте трезво.

Понякога просто нямате друг вариант

Често срещана ситуация е мъж и жена да имат някакъв вид връзка, но нещата между тях да не са напълно изяснени. Тъй като реално и двамата са свободни, в даден момент жената започва да се вижда с друг мъж. Защото другият я иска и отношенията между тях могат да се дефинират. А жените, в повечето случаи, търсят сигурност.

Ако сте попадали в такава ситуация, но не сте били „другият“, а първият мъж, нямате друг избор освен да я пуснете. Когато сте имали възможност да бъдете наистина с нея, не сте го направили. По-късно осъзнати и признати чувства често не вършат работа.

Пет неща, които трябва да запомните:

1. Понякога тя наистина може да ви харесва само като приятел. Това, че ви казва, че сте страхотни не означава, че иска да излезе с вас или да имате връзка.

2. Ако жена флиртува с вас, в повечето случаи това не е нещо специално. Тя може и да е привлечена от вас, но въпреки това да не иска да се срещате.

3. Животът може да е непредсказуем и нечестен. Трябва да го приемете, да не се оплаквате и възможно най-скоро да се справите с това.

4. Предпочитания и избори. Всеки човек, независимо жена или мъж, има правото да харесва или не някого и да реши дали да се вижда с някого или не. Представете си, че жена, която не харесвате изобщо ви покани на среща. Е, вие няма ли да откажете също?

5. Научете се да се освобождавате от гнева. Ако сте разстроени и ядосани, това със сигурност няма да ви помогне. Понякога печелите нещо, понякога губите. Това е правилото на живота.

Как по-лесно да преодолеете жената, която не ви иска, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
9
 
14
 
! Отговори
Като преди 11 години
бях го закъсал, гнусните курвета ме изоставиха. Нормално. Стандартно. Такъв е животът. Обаче сега си възвърнах позициите, даже в пъти ги увеличих като пари и положение. Бившата ми *** ми се мазни и натиска, мърка ми, изритах я като пършива котка помиярка, каквато си е, всъщност, тя е много по-долу от всяка котка и въобще всяко животинче, просто не намерих друго сравнение с мазненето й и мъркането. Същото се отнася до бившите ми любовници мъстийки. Намерих си нови. По-хубави. :)
81
0
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
коя ?
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...Тая пак започна да пише в защита на жените. Защо не си изливаш терзнията и обясненията някъде другаде - разбрахме ти вече личните проблеми......WTF
79
5
 
4
 
! Отговори
алооо до 97 преди 11 години
ей топан,по-хубаво тая с щангата ,ама да си е твоя,и да не мислиш нонстоп на чий шиш е,отколкото някоя като от худ гимнастика и хем да ти празти кесията ,хем да ти къса нервите,хем да си носиш рогата официално!!!Хубавата жена е за е..н и беганье,а не за в къщи!Аз не знам,що тука се бълка любовта и уважението-което се постига с много време и компромис,с плътското желание,БЪРКАНО с любоФ!!
78
3
 
5
 
! Отговори
стефанъ преди 11 години
колку жини са казали нещо добро за бившия пълнач? стефанъ не е чувал добра дума за бивш,все са пияници,женкари и психопати.... но стефанъ ,знае че и той ще е такъвъ след времи с думи благи обрисуван,пред следвашия тъпкачъ...
77
11
 
12
 
! Отговори
алоооооооо преди 11 години
да,такива неща се случват ,ама когато жената е млада...тогава е от ху...й на х...***,и мисли че е царица-а когато мине 27-30 години-вече е разхлопана кат войнишко канче,и се радва на какъв и да е..и все мъжете са криви-за това че не е оценена,не е уважавана достатъчно-АЛОООО че то и тия мъже са го яли някога от такива кат нея,и затова не искат да си отварят сърцето като на младини,!!!всичко се връща-жената шмитка докато е по-млада,а мъжът след 40 години-и на кучките им е много криво затова!!!
76
3
 
6
 
! Отговори
стефанъ преди 11 години
жинити,многу си обичат мъжете ,но винаги търсят нещо по-истинско ...(разбери чепатия)
75
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички *** ,които тук плюят хубавите ни и умни българки им пожелавам по една като онази китайка с щангата :)
74
5
 
3
 
! Отговори
Тера преди 11 години
жини ти не са кучита, те са масти
73
8
 
6
 
! Отговори
стефанъ преди 11 години
жинътъ трябва да е вкъщи до печкътъ,и дъ гледт дицътъ! инък започват да искат права и равинству и стават откровенни ***....
72
1
 
19
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 11 години
Жените са дяволи но рогата ги носят мъжете!
71
1
 
17
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Абе що пишете само за гаджетата ?! Малко ли семейства има с по 2-3 деца ,при които единият казва : СТОП ,ДО ТУКА БЯХМЕ !! Аз пък така мисля : ако някой ви каже СТОП , просто го "еб... в гъ..." , не му /й/ се молете ! Ако сте мъж не посягайте да я биете или убивате само защото вече не ви иска ! Бъдете човек с достойнство дори и да знаете ,че няма да можете да си намерите друг партньор !!! НЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД КОЙТО И ДА Е !!!!
70
3
 
25
 
! Отговори
омъжена с пари преди 11 години
- Не всички жени се продават...казала жената, -Да-а...има и такива с нетърговски вид -отговорил и мъжът!!!
69
3
 
31
 
! Отговори
ходи ги разбери преди 11 години
Жените много държат,мъжът да има чувство за хумор...и после реват че са попаднали на ***,който им опропастил живота!
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама и аз не я искам, защо тя не може да го разбере???
67
14
 
15
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
ЖЕНИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ ИЗБИРАТ МЪЖА ПО ДРЕХИТЕ А НЕ ПО ХАРАКТЕРА ТОЛКОВА СА ЕЛЕМЕНТАРНИ...СОЦИАЛНО-ПРОГРАМИРАНИ...
66
4
 
5
 
! Отговори
ПОТЕН КОН преди 11 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ СА ТФА ДЕТ СА ГО ПИСАЛИ В СТАТИЯТА
65
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
jenite otkazvali gluposti ,te ne mogat si namerjat muje za jenene veche goljam problem e tova ,davam dumata na jenite ,za majete spoko vremenata za brumkane sa super smelo napred
64
2
 
10
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
85, нещата са винаги прости, просто ние си ги усложняваме. А че съветите в статията за нищо не стават, това всички вече го разбраха :)
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещата са хем по-сложни, хем по-прости, а в статията съветите за нищо не стават.Остава обидата и огорчението, но и другия вероятно е бил обиден и огорчен от някоя друга жена и тази дето те е напуснала ще си пати.