Тя просто не ви иска – преодолейте го

Отказът не е краят на света
31 юли 2012 07:54,
132
Тя просто не ви иска – преодолейте го
Снимка: sxc.hu

Казват, че любовта е прекрасна и красива и прави човека истински щастлив. Когато обаче тя е несподелена, обикновено е източник само на негативни емоции и болка.

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована и не ви иска в живота си, трябва да се стегнете и да гледате напред. Все пак животът не свършва с отказа.

Къде бъркате?

Повечето мъже имат голямо его и си мислят, че са безпогрешни и перфектни. Дали това обаче е наистина така, не може да се съди само по собственото им мнение. Смятате ли се за най-готините в офиса, в блока или във фитнеса? Замислете се дали вашата собствена представа за вас самите съвпада с представата и на околните. Просто проверете действителността и гледайте трезво.

Понякога просто нямате друг вариант

Често срещана ситуация е мъж и жена да имат някакъв вид връзка, но нещата между тях да не са напълно изяснени. Тъй като реално и двамата са свободни, в даден момент жената започва да се вижда с друг мъж. Защото другият я иска и отношенията между тях могат да се дефинират. А жените, в повечето случаи, търсят сигурност.

Ако сте попадали в такава ситуация, но не сте били „другият“, а първият мъж, нямате друг избор освен да я пуснете. Когато сте имали възможност да бъдете наистина с нея, не сте го направили. По-късно осъзнати и признати чувства често не вършат работа.

Пет неща, които трябва да запомните:

1. Понякога тя наистина може да ви харесва само като приятел. Това, че ви казва, че сте страхотни не означава, че иска да излезе с вас или да имате връзка.

2. Ако жена флиртува с вас, в повечето случаи това не е нещо специално. Тя може и да е привлечена от вас, но въпреки това да не иска да се срещате.

3. Животът може да е непредсказуем и нечестен. Трябва да го приемете, да не се оплаквате и възможно най-скоро да се справите с това.

4. Предпочитания и избори. Всеки човек, независимо жена или мъж, има правото да харесва или не някого и да реши дали да се вижда с някого или не. Представете си, че жена, която не харесвате изобщо ви покани на среща. Е, вие няма ли да откажете също?

5. Научете се да се освобождавате от гнева. Ако сте разстроени и ядосани, това със сигурност няма да ви помогне. Понякога печелите нещо, понякога губите. Това е правилото на живота.

Как по-лесно да преодолеете жената, която не ви иска, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
5
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Смята се да ... но само ако лъскаш сред други хора или на обществено място :). social = общество.
21
5
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Тези изказвания, че всички жени са *** и се продават за пари идват от комплексарчета без социален живот пишещи по цял ден във форумите.--Самозадоволяването смята ли се за социален живот? Май да! Хем не харчиш пари, хем разни патици не ти крякат на главата.Пък като ти стане скучно, срещу няколко питиета ще имаш колкото искаш партньорки за едно нощ.
20
1
 
42
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Ооооххх, оооххх. Младоциии, младоци, зависи все пак каква е жената, ама почти винаги няма угода на жените. Колкото и да се напъвате пясък няма да извадите., и все пак, Човек и добре да живее накрая пак се жени /или омъжва/. Любовта е прекрасно чувство, но само когато е искренна. Другото е продължаване на рода. Когато има радост, щастие, усмивки, независимо от тежките условия, които ни съпътстват почти всеки ден, има ли взаимно доверие всичко е наред. Вярвайте си взаимно. Тогава сте ЩАСТЛИВИ !
19
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По отношение на някои коментари по-долу. Всеки човек (мъж или жена) иска да има пари в днешно време, защото живеем в материален свят. Не виждам нищо лошо в това една хубава жена да използва това, което и е природно дадено, за да има по-добър живот. Не говоря да е ***, а просто да си търси мъж с повече възможности и повече сигурност. Тези изказвания, че всички жени са *** и се продават за пари идват от комплексарчета без социален живот пишещи по цял ден във форумите.
18
0
 
5
 
! Отговори
Валери преди 11 години
До 20 - Като пишеш с моето име по умен няма да станеш.
17
4
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 11 години
Ако е празно портмонето и на някоя баба да го покажеш, най-много да получиш *** по главата!
16
6
 
20
 
! Отговори
Тиберий преди 11 години
Абе, жените, които не искат пари - искат много пари!
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е преходно! И искането и моженето. И най-вкусното ядене в един момент омръзва... Каква сигурност търсят жените, като всеки ден е различен от другите, а да не говорим и за хората, които са подложени на всякакви емоции и стрес...
14
2
 
5
 
! Отговори
НАСА преди 11 години
Ние от НАСА за целта ползваме роботки. Натискаш бутона, избираш програмата /от 4.737.383/ възможни и почва невероятно шоу. Събрали сме всякак техники за плътски удоволствия от цял свят, влючително от дивите племена, психиатричните клиники, Столипиново, Анадола, Долно Нанагорно, а също така от свидетелските показания на 6002 американки правили онова нещо с извънземни. Горещо препоръчваме този евтин, надежден, безболестен и клинично тестван начин, доставящ най-върховни оргазми.
13
9
 
10
 
! Отговори
Правилно! преди 11 години
Как да докарате само за 5 секунди една жена до оргазъм?Правилно!Като и покажете портмонето си!
12
12
 
29
 
! Отговори
нямате пари преди 11 години
Тя просто не ви иска, защото вие нямате достатъчно пари.
11
4
 
28
 
! Отговори
До 12 преди 11 години
Е такива сте ми много интересни. Като си падаш по тип *** кой ти е виновен? Хайде тръгни да ми обясняваш как всички жени само пари искат. Може би се заглеждаш по тия с екстеншъните в мола, а може би си непривлекателен и си търсиш извинение. И в двата случая не печелиш с клавиатурния хейт.
10
11
 
23
 
! Отговори
Валери преди 11 години
Пичове няма да се плашите, винаги ще сте по напред от кифлите. Един пич ако размаха 20 лева ще се съберат няколко кифли около него. А една кифла ако размаха 20 лева ще събере само кварталните пияници.
9
1
 
13
 
! Отговори
древният философ преди 11 години
Както е казал древният философ кацнал на едно дърво - един банан винаги върши чудеса, когато някоя маймуница се прави на интересна.Да не се объркате, ей, сега искат ***, не банани. Това е било по времето преди парите.
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това последното изречение го е казал още великия древен философ Стоичков - самтаймс уин, самтаймс люн.
7
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мдаа цялата работа е не дали те иска или не те иска а дали имаш или нямаш пари.С нужната пара ще те происка.Зависи колко е.Затва статията трябва да е-Тя не ви иска,значитова с което разполагате не е достатъчно.Забелязвате ли колко много мразят жените проститутките?Конкуренцията е жестока казват ахахаха
6
1
 
18
 
! Отговори
314 преди 11 години
Абе не е така просто. Много е лесно да се каже - тя не ви иска и точка. Или той не ви иска и точка.Ама навремето имах една случка, в която едва по-късно осъзнах, че таткото всъщност ме ме иска а не тя!!! А сега де! Като се замислих по-късно - добре че се отървах, че иначе можеше да стане много по-лошо. Само дето ме направиха на ***.
5
6
 
39
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 11 години
"Има много мехатични устройства за повишаване възбудата при жените,едно от тях е Мерцедес-Бенц SL 500"
4
1
 
13
 
! Отговори
Gosh преди 11 години
Не НИ иска? КОИ НАС? Мен и Кънчо ли?
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, я просто и теглете една майна и... - go to the next door(one).