Тя просто не ви иска – преодолейте го

Отказът не е краят на света
31 юли 2012 07:54,
132
Тя просто не ви иска – преодолейте го
Снимка: sxc.hu

Казват, че любовта е прекрасна и красива и прави човека истински щастлив. Когато обаче тя е несподелена, обикновено е източник само на негативни емоции и болка.

Ако сте влюбени в жена, а тя е незаинтересована и не ви иска в живота си, трябва да се стегнете и да гледате напред. Все пак животът не свършва с отказа.

Къде бъркате?

Повечето мъже имат голямо его и си мислят, че са безпогрешни и перфектни. Дали това обаче е наистина така, не може да се съди само по собственото им мнение. Смятате ли се за най-готините в офиса, в блока или във фитнеса? Замислете се дали вашата собствена представа за вас самите съвпада с представата и на околните. Просто проверете действителността и гледайте трезво.

Понякога просто нямате друг вариант

Често срещана ситуация е мъж и жена да имат някакъв вид връзка, но нещата между тях да не са напълно изяснени. Тъй като реално и двамата са свободни, в даден момент жената започва да се вижда с друг мъж. Защото другият я иска и отношенията между тях могат да се дефинират. А жените, в повечето случаи, търсят сигурност.

Ако сте попадали в такава ситуация, но не сте били „другият“, а първият мъж, нямате друг избор освен да я пуснете. Когато сте имали възможност да бъдете наистина с нея, не сте го направили. По-късно осъзнати и признати чувства често не вършат работа.

Пет неща, които трябва да запомните:

1. Понякога тя наистина може да ви харесва само като приятел. Това, че ви казва, че сте страхотни не означава, че иска да излезе с вас или да имате връзка.

2. Ако жена флиртува с вас, в повечето случаи това не е нещо специално. Тя може и да е привлечена от вас, но въпреки това да не иска да се срещате.

3. Животът може да е непредсказуем и нечестен. Трябва да го приемете, да не се оплаквате и възможно най-скоро да се справите с това.

4. Предпочитания и избори. Всеки човек, независимо жена или мъж, има правото да харесва или не някого и да реши дали да се вижда с някого или не. Представете си, че жена, която не харесвате изобщо ви покани на среща. Е, вие няма ли да откажете също?

5. Научете се да се освобождавате от гнева. Ако сте разстроени и ядосани, това със сигурност няма да ви помогне. Понякога печелите нещо, понякога губите. Това е правилото на живота.

Как по-лесно да преодолеете жената, която не ви иска, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
36
 
! Отговори
Един от тълпата преди 11 години
Кой не е бил нараняван от жена? Който не е, само той не разбира ... Но важното е да продължиш напред! Затова мъжете са мъже - за да бъдат твърди! "В тоя живот всеки има по една кофа лаина, която трябва да изяде сам! Дори червата ти да се влачат по земята, ще казваш, че колана ти се е разпасал ..." Стъпки в пясъка ...
61
1
 
12
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
63, очевидно тази персона (да не употребявам друга дума) работи на принципа "По-добре сама, отколкото зле придружена", но начина по който го показва е като на човек, който не знае какво всъщност иска (или знае, но това не си ти), и не знае как да го каже (или знае, но "смекчава" тона, "за да не те нарани", както обичат да казват в такива случаи, което обикновено също е далеч от истината). А няма по-лошо нещо на света от човек, който не знае какво иска.
60
2
 
12
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Пич, радвай се че ти се е махнала от главата тая, *** и *** много :). Представяш ли си да имахте и деца. Щеше да те обере и трябваше и да и плащаш, отървал си се, късметлия
59
6
 
2
 
! Отговори
Името преди 11 години
Ами тя като не ме иска кой ме иска? Не мога предавам се, искам и ще се оттърва от живота си. До момента удоволствие/тотално угорчение >винаги< е било 30/70 Защо да продължавам, някой да ми даде 1 легитимна причина да продължавам да правя каквото и да е в посока на това да бъда жив? В тоя свят няма да оставя >1< дори едно единствено нещо което да ми липсва. И съм сигурен, че ще пропусна само адски мъки в посока неизбежна безиходица и после пак така или иначе смърт. *** са тия дето остават...
58
6
 
8
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
Ами ако е рускиня или украинка така е, те имат още по болни мозъц и от нашите. Списъка със трябва има начало, но няма край. За съжаление в бг свестни жени няма (от моята кула не се виждат).А тази в статията която плаче, че мъжът и трябва да и осигури живота първо и след това да търси любов е типичен пример за българка. Децата струват пари, ако ги нямаш *** наред за да имаш потомство, иначе ще ходиш гол и бос, когато жената реши да се прехвърли на друг.
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и от всяка *** дърво не става професоре
56
1
 
5
 
! Отговори
проф. Балкански преди 11 години
Абе тя ме иска - ама аз не я искам. От всяко дърво *** не става.
55
8
 
3
 
! Отговори
ДО 74 преди 11 години
От опит ли го казваш? Защото някои си го заслужават, не всички.
54
2
 
6
 
! Отговори
сопол преди 11 години
тя е една дето не те иска. всичко останало е парче месо, и хич не ти дреме вече иска ли те или не
53
1
 
3
 
! Отговори
muxaxa преди 11 години
tja ne vi iska,iska onia 4i4ka s debelia portfeil,analizarai tova onova..
52
5
 
17
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
АБЕ ЩО НЕ БЯХМЕ У АРАБСКИЯ СВЯТ ДА ВИДИТЕ КАКВА МЪКА ЩЕ ВИ Е ?САМО ЗА РАЗЛОД ДА ВИ ПОЛЗВАМЕ БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА И ПРЕТЕНЦИИ.А И ОЩЕ НЕЩО КАЗВАТЕ ЧЕ МЪЖЕТЕ НЕ СЕ ДЪРЖИМ ДОБРЕ , А ВИЕ С КАКВО ОТВРЪЩАТЕ ??НЕ СТЕ ПО СПЕЦИАЛНИ ОТ ЕДНО ОБИКНОВЕНО МОМИЧЕ НАКОНТЕНИ, НАТОКАНИ ВЪВ ВАШТА РОЗОВКА КОРСИЧКА ИЛИ ТУОЙТКА
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 68Абе, че това е така е...Ама то и жени като хората няма вече. Ако не се търкаля като лоена топка по улиците, то със сигурност в главата и се търкаля цяло стадо бръмбари! Е какво да го правиш такова?
50
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не може да се държиш, като женичка във връзката, защото тогава мадамата поема мъжката роля и ти бие шута... проблема в днешни дни е, че прекалено много мъже биват отглеждани от майките си, които пък им внушават, че са чувствителни и не може всички да са груби мъжкари.. и така се появяват меките китки.. и разни дришльовци, които реват защо са били зарязани - ами защото не сте вие тези които трябва да склонят глава на рамото, а жените... не се дръжте, като мадами за да не ви бият шута
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 64Няма смисъл да и се обаждаш. Спестил си си доста вулгарни думи. Аз като и се обадих и какво...водопад от простотии! Чак да се учуди човек, как е могъл да обича такава харпия ли, горгона ли?
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе гаджето ми много полудя бе момчета ... не е да не ме иска , ама много пощуря тва момиче , чужденките не са у ред ...пазете се !
47
3
 
6
 
! Отговори
?!? преди 11 години
До 58 Трънчо.Ами затова си има една максима: " *** и бягай"!
46
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наскоро изпаднах в същото положение. "Приятелката" ми реши да се раздели и мотивите и бяха:- Какво да кажа да другия, като ме попита, защо все още се срещаме? Не мога така.- Значи има някой, така ли?- Не, но ще се появи.Хайде сега разтълкувайте времената, изявленията и целия куп лъжи. В мен лично след време се появи едно злорадство спрямо "другия", който е наред да стъпи върху мотиката. А тя за мен си остана една много красива, ухаеща...ливада. :)
45
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз не ги искам грозни,дебели,злобни,агресивни,прости,чалгаджийки.Искам от другитестегнати, стройни, с хубави дупета,любезни,човечни,земни,обикновени.Така, че няма конфликт на интереси!
44
0
 
5
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
57, много ясно, след като в 95% от случаите това е просто опит за излизане от положение. Още съжалявам за първия (и последения) път, когато бях в такова положение и се съгласих.
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Наполеон си го е казал:"Всички жени са к*рви, само моята майка не, но и тя е жена!" Та като е решила да му седне на онзи на онази работа, никой не може да я спре и това е ясно от хилядолетия. А мъжете да четат философски съвети с надеждата да им послужат в някой друг живот и друга планета!