Защо семейният секс е по-хубав

Спокойно! И след подписа в гражданското ви очакват силни изживявания
2 сеп 2012 14:23,
114
Защо семейният секс е по-хубав
http://outnow.ch

Да си го кажем направо – съпружеският секс има доста лоша слава. Повечето хора считат, че семейното правене на любов е скучно, монотонно и разреждащо се с времето, упражнение, но не е точно така! Забравете за клишетата - сексът в семейната спалня също си има своите предимства и те не са никак малко. Прочете този списък от причини, с които семейният секс превъзхожда в пъти случайния секс, та дори и сексът с нов, романтичен партньор.

1. Сутрешният секс е възможен

Сутрешният секс е възможен само, ако споделяте едно легло с половинката си! Може да се наложи да настроите алармата на будилника малко по-рано, но ще си заслужава.

2. Не се налага да изглеждате перфектно

Съпругът ви ви е виждал, когато сте изтощена след работа, когато сте без капка грим на лицето, когато излизате от банята и все още ви обича. Сексът без стреса от това дали изглеждаме перфектно, е много по-освободен и по-страстен.

3. Можете да инициирате ласките

Една жена, която инициира секс със случаен мъж в бара изглежда евтино, но ако инициира секс с мъжа си – всичко е в реда на нещата.

4. Можете да го играете шефка

Със съпруга си можете да крещите от удоволствие, да бъдете властна диктаторка или груба прелъстителка, без да ви е страх, че той ще ви отхвърли или ще ви помисли за неуравновесена сексманиачка.

5. Можете да експериментирате

Една жена може спокойно да сподели и най-щурите си сексуални желания със своя постоянен партньор без да се притеснява, че е твърде откровена и че ще го уплаши до смърт.

6. Мръсните думи не са табу

Със съпруга си се познавате толкова добре, че няма да се чувствате нелепо, ако решите да му кажете някои мръсни думички докато правите любов.

7. Можете да си позволите бърз секс

Можете да правите бърз секс по всяко време на денонощието и никой няма да остане обиден или неудовлетворен.

8. Не рискувате да хванете срамна болест

Ако живеете в моногамно любовно гнездо, този изнервящ риск отпада напълно.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: съпругсекспредимства
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Ами как............с брачния партньор и с..........извънбрачния партньор....:))))) Както го правим всички. ако не всички поне 95 %...
48
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По принцип аз си мислих, че секс се прави с брачният партньор.А тази статия нещо ме обърка.Можело и с брачния партньор да се правило секс.Е с кого друг да го правим?Всъщност психологически погледнато, статията внушава, че след брака секса не струва.
47
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти,к*рво,имаш малко и без рамка огледало е се в него си оглеждаш частите,а в дома ти са се напукани,като в дом на Българка
46
3
 
27
 
! Отговори
Друга жена преди 11 години
Поредната статия, в която се вижда, че българските мъже нямат огледало, в което да се погледнат:) Иначе на приказки всички сте страшни.
45
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз знам че жените направят ли те на шут,то това е до живот,толко са убедени,че носят това в гроба си,***.
44
17
 
2
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
А идеалната жена е сляпа, глухоняма и в инвалиден стол.
43
5
 
13
 
! Отговори
жена преди 11 години
Идеалния мъж е комбинация между банкомат и вибратор. И само банкомат пак става-вибраторите са ги пуснали свободно на магазина, без записване са...:)
42
7
 
17
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
И аз да напиша една глупост ! Семейният секс след 7-8 г. брак е "хубав" само ако няма с кой друг да направиш секс ! Щеш не щеш пак с мъжа си /жена си/ !
41
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С годините семейният секс става все по-хубав!
40
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напоследък жените работят два пъти повече от мъжете. По цял ден на стола, нездравословно хранене, задължения в къщи. Кога точно да намери време за себе си? Преди да ви сготви или изчисти, след това, или в обедната почивка? Кой знае какви бирени коремчета имате и вие.
39
4
 
7
 
! Отговори
този горкият мъж преди 11 години
на снимката сигурно си вярва ,че тази красива жена ще му е вярна до гроб ?! Който си заравя главата в пясъка и не иска да разбере някои истини относно човешките потребности , ще бъде лъган и ще му изневеряват ! Това е !
38
1
 
3
 
! Отговори
до Палавка преди 11 години
Има проблем с ерекцията, паднах по стълбите, счупих си пръста и си прехапах езика.....Да идвам ли????
37
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато на мене ми трябваше жена за с*кс,те предпочетоха да ме правят на луд и да ме атакуват психически,да им е*ба майката българска и свинска и вълча и кучешка.Немам оправия сега от женските ви ***.Вие ако сте християни,обмислям да приема мюсюлманството да ве *** майките български слабоумни.Не съм очаквал че жени могат да *** толко дълго и убедено върху някой,като Българките.
36
1
 
9
 
! Отговори
хехехе преди 11 години
то си зависи това от хората-ако жена ти се е оженила за тебе от немай къде-много ясно кво ще стане-а то напоследък това се случва мнооого често....и аако пък мърмори и се опитва да командва- верно няма е..б...не,но ако сте се оженили ,както си му е редът-си е готино
35
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе вие ако знаете в какво се превърна жена ми само 3 години от сватбата, без да сме имали деца... Бетонобъркачка ви казвам. Успокои се, че е набарала мъж, запусна се, надебеля, не си бръсне краката даже, ходи с едни чувалести дрехи. Какъв ти секс в семейството, бе?! Аз като я погледна и не го вдигам. Как да не търся нещо чуждо?!
34
13
 
7
 
! Отговори
за Палавка преди 11 години
Кви оферти чакаш к*рво неориентирана?Ходи обясни на баща си,как трябва да духа на теца примерно,да ти *** майката българска!!!!!
33
2
 
34
 
! Отговори
Индийска поговорка преди 11 години
Няма по- платена любов от семейната.
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пишете такива неща,не знаете ли че на много врагове на порнографията не им върви в живота?Защо ги дразните?Та те не правят секс само щото тези,които го правят са нещо като лу*пени отдали се на ***,контролиращи размножаването.
31
3
 
8
 
! Отговори
палавка преди 11 години
чакам оферти ;)
30
0
 
14
 
! Отговори
аз пък не бих преди 11 години
правил суинг ! Предпочитам жена ми да ми изневерява отколкото да правим заедно суинг ! Съмнявам се ,че ходи с братовчед ми ,но не мога да ги набарят на тясно ?!