Защо семейният секс е по-хубав

Спокойно! И след подписа в гражданското ви очакват силни изживявания
2 сеп 2012 14:23,
114
Защо семейният секс е по-хубав
http://outnow.ch

Да си го кажем направо – съпружеският секс има доста лоша слава. Повечето хора считат, че семейното правене на любов е скучно, монотонно и разреждащо се с времето, упражнение, но не е точно така! Забравете за клишетата - сексът в семейната спалня също си има своите предимства и те не са никак малко. Прочете този списък от причини, с които семейният секс превъзхожда в пъти случайния секс, та дори и сексът с нов, романтичен партньор.

1. Сутрешният секс е възможен

Сутрешният секс е възможен само, ако споделяте едно легло с половинката си! Може да се наложи да настроите алармата на будилника малко по-рано, но ще си заслужава.

2. Не се налага да изглеждате перфектно

Съпругът ви ви е виждал, когато сте изтощена след работа, когато сте без капка грим на лицето, когато излизате от банята и все още ви обича. Сексът без стреса от това дали изглеждаме перфектно, е много по-освободен и по-страстен.

3. Можете да инициирате ласките

Една жена, която инициира секс със случаен мъж в бара изглежда евтино, но ако инициира секс с мъжа си – всичко е в реда на нещата.

4. Можете да го играете шефка

Със съпруга си можете да крещите от удоволствие, да бъдете властна диктаторка или груба прелъстителка, без да ви е страх, че той ще ви отхвърли или ще ви помисли за неуравновесена сексманиачка.

5. Можете да експериментирате

Една жена може спокойно да сподели и най-щурите си сексуални желания със своя постоянен партньор без да се притеснява, че е твърде откровена и че ще го уплаши до смърт.

6. Мръсните думи не са табу

Със съпруга си се познавате толкова добре, че няма да се чувствате нелепо, ако решите да му кажете някои мръсни думички докато правите любов.

7. Можете да си позволите бърз секс

Можете да правите бърз секс по всяко време на денонощието и никой няма да остане обиден или неудовлетворен.

8. Не рискувате да хванете срамна болест

Ако живеете в моногамно любовно гнездо, този изнервящ риск отпада напълно.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: съпругсекспредимства
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
23
 
8
 
! Отговори
САДИСТ преди 11 години
да ееш жена си е всеедно на биеш вързано куче
68
0
 
4
 
! Отговори
До 79 преди 11 години
А защо ти от принц стана ***?
67
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не уеднаквявайте! Никой не се е похвалил, че като кръшка, е удовлетворен. И това е временно.Когато е първо любовта и има връзка, в която играят роля и другите членове на семейството - децата, това е повод за огромно разнообразие в ежедневието и източник на вдъхновение и желание.Сексът в семейството е венецът на общото настроение в дома - обстановка, взаимоотношения, взаимно уважение, празници... и много прости неща, които не се правят на сила, а с обич.Който е скучен, е такъв навсякъде.
66
25
 
23
 
! Отговори
Стар козел млада вър преди 11 години
Не знам за вас но при мен след 15 годишен брак жената и със с*ирка трудно го вдига. А като видя някое младо да люшка съблазнително ду*ето по улицата и се удървям като чилигарка. Какво да се прави човещинка...
65
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма сиво ежедневие. Вие си го правите сами.
64
5
 
24
 
! Отговори
до 77 преди 11 години
ти си го правиш ежедневието...ако си го направиш сиво - ще е сиво. Има и щастливо женени и доволни от живота хора, както и от семейния секс! ;)
63
5
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
nikoi ne moze da izdurzi da zivee zial zivot s edin partnior,da se nabruzka i da ostaree s nego,vseki tursi nazin da izbiaga ot sivoto ezednevie
62
8
 
2
 
! Отговори
diusbigalou преди 11 години
niama nishti po hubavo ot seksa s zuzda zena,zashtoto inaze niama trupka
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо семейният с*кс е по-хубав? ами ако не си семеен, няма как да се порадваш на чуждо!
60
22
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както вече казах ако секса в къщи беше "върха" никой нямаше да ходи навън, и никой нямаше да се оправя сам от време на време. А такова животно няма! Ни при мъжете, ни при жените. Ако някой женен/омъжена/ от 10-на години твърди , че не е правил/а/ поне едното от тези две неща ЛЪЖЕ!!! В общия случай са и двете. Някой да не е съгласен??? Тай ай стига стези глупости от БГ-мама.
59
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако си паднеш по някой , пръстена на ръката няма да те спре . нито подписа. независимо дали си мъж или . докато секса при мъжете е спорт, при жените е свързано с влагане на емоции
58
10
 
8
 
! Отговори
капричоза преди 11 години
Айде нЕма нужда да експериментирам семеен с*кс..от хубавото никой не бяга,ако е хубав немаше да ми го хвалите,добре че балъците стават все по-малко.
57
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
жените се отпускат защото нямат мотив . ако една жена хареса някой, вервайте ми за един час ще обиколи мола,козметика,фризьора и вс.отсанало. така че проблема е в мъжете ако се оплакват че жените има са се занемарили
56
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо семейният секс е по-хубав--------------------Даже и в Бг мама не са на това мнение :)
55
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
една жена ако е хубава по всяко време ще си намери любовник ако иска . независимо дали е женена. един подпис не значи нищо. а и жена да тръгне да изневерява е съвсем различно от мъж. жената винаги влага чувства . и затова е по лошо ако тя тръгва да кръшка
54
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
честно казано една жена не мисли толкова за секс колкото мъжете, и преди и след брака . има си други приоритети - децата и парите . детето ми е на първо място .след него всичко останало в това число и аз.замене например тръпката да правя пари ми доставя върховно удоволствие в пъти повече от секса .
53
11
 
8
 
! Отговори
200гр преди 11 години
С комшийката е по готино.
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не бива да се обобщава и да се обвинява партньора. За това трябват двама. Жените се отпускат след раждане и задълженията я събарят постепенно, но мъжете не остават на едно място. За да си удовлетворен в секса, трябва любов и добра човешка връзка, една чудесна домашна семейна атмосфера.Някои смятат, че се разнообразяват с кръшкат, но тръпката е от тайната връзка-не от удоволствие.Отиват другаде и пишат отчаяно. Защото нямат отношение към секса като духовно преживяване.
51
2
 
9
 
! Отговори
?!? преди 11 години
това от точка 8 не е верно! Вервайте ми! Пачаври шавливи....
50
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една и съща манджа яде ли се?