Защо семейният секс е по-хубав

Спокойно! И след подписа в гражданското ви очакват силни изживявания
2 сеп 2012 14:23,
114
Защо семейният секс е по-хубав
http://outnow.ch

Да си го кажем направо – съпружеският секс има доста лоша слава. Повечето хора считат, че семейното правене на любов е скучно, монотонно и разреждащо се с времето, упражнение, но не е точно така! Забравете за клишетата - сексът в семейната спалня също си има своите предимства и те не са никак малко. Прочете този списък от причини, с които семейният секс превъзхожда в пъти случайния секс, та дори и сексът с нов, романтичен партньор.

1. Сутрешният секс е възможен

Сутрешният секс е възможен само, ако споделяте едно легло с половинката си! Може да се наложи да настроите алармата на будилника малко по-рано, но ще си заслужава.

2. Не се налага да изглеждате перфектно

Съпругът ви ви е виждал, когато сте изтощена след работа, когато сте без капка грим на лицето, когато излизате от банята и все още ви обича. Сексът без стреса от това дали изглеждаме перфектно, е много по-освободен и по-страстен.

3. Можете да инициирате ласките

Една жена, която инициира секс със случаен мъж в бара изглежда евтино, но ако инициира секс с мъжа си – всичко е в реда на нещата.

4. Можете да го играете шефка

Със съпруга си можете да крещите от удоволствие, да бъдете властна диктаторка или груба прелъстителка, без да ви е страх, че той ще ви отхвърли или ще ви помисли за неуравновесена сексманиачка.

5. Можете да експериментирате

Една жена може спокойно да сподели и най-щурите си сексуални желания със своя постоянен партньор без да се притеснява, че е твърде откровена и че ще го уплаши до смърт.

6. Мръсните думи не са табу

Със съпруга си се познавате толкова добре, че няма да се чувствате нелепо, ако решите да му кажете някои мръсни думички докато правите любов.

7. Можете да си позволите бърз секс

Можете да правите бърз секс по всяко време на денонощието и никой няма да остане обиден или неудовлетворен.

8. Не рискувате да хванете срамна болест

Ако живеете в моногамно любовно гнездо, този изнервящ риск отпада напълно.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: съпругсекспредимства
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам доста познати жени в нета,както и повечето мъже тук, предполагам. Всички с брачен стаж няколко години си признават, че го правят сами дори по-често отколкото с мъжете си:) Та това ич не ми кореспондира с "върховния семеен секс". Извода оставям за вас. А за извънбрачните връзки е друга тема:)
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко е жалко човек да позволи животът му и решенията, които взима, да се определят от разни статийки, писани от ид.... ъъъ... журналисти исках да кажа...
27
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"с тройки и четворки съм участвал ,но не вдявам защо трябва да е непременно с жена ми "! Ще разбереш ,но може би ще е късно ,жена ти не е от камък и тя има душа ,така че някой ден ще прегази лука !!
26
11
 
5
 
! Отговори
скептик- пенсионер преди 11 години
Вземете статистиката колко женени мъже умряха от простатата и колко разведени - свободни но с пари и възможности. Мойте колеги отдавна са в отвъдното защото останаха женени.Простатата алармира.
25
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само който не е женен може да се хване на тая глупост- специално отделям пари от бюджета, за да си отеВа на чуждо , а чумата е нужна за децата и да носи пари от любовника... ама и той една скръндза!
24
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 11 години
Абе;Game over
23
1
 
12
 
! Отговори
до суингъра преди 11 години
Виж ся.....не съм опитвал суинг. Може и наистина да е хубаво ама айде стига си ни напътваствал в живота. В тройки и четворки съмучаствал. Та не вдявам що непременно трябва да е с жена ми.А и не винаги сексуалния темперамент в едно семейсто е еднакъв и при двамата.
22
0
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
За БАБА - цунА ти 30 май си от патките!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tuka nekvi draska4i dostignaxa orgazamo na prostotiata .leli4ki djurnaliski prepisva4ki na gluposti...nema li nablizo sex6op ....i pazaruuuvaite vmesto da draskate gluposti tuk
20
12
 
2
 
! Отговори
до БАБА преди 11 години
Ами бабе ,с лъбовника ти е най-добре защото мъжът ти е глуповатичък и сигурно си мисли ,че като те задоволява редовно ,няма да изпиташ нужда от разнообразие ?! Ако мъжът ти беше съвременен и разумен и ако беше ти предложил да правите секс заедно с друго семейство ,сега ти нямаше да имаш любовник , и мъжът ти нямаше да е поредният излъган съпруг ! УМ УМУВА , УМ ЦАРУВА ,УМ ПАТКИ ПАСЕ !
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние нашия го разнообразяваме готино като включваме и съседката
18
2
 
13
 
! Отговори
БАБА преди 11 години
Вярно сякаш го е писала някоя от маметата!! За кафето Инка - евала, мнооооого вярно!!!!!!!!! и на 50 с любовника ми е най-добре!!!!!!!! ;)))
17
12
 
8
 
! Отговори
ако мислим преди 11 години
разумно ,истината е в СУИНГА ! Колкото повече се правим на морални ,толкова по-голям е рискът партньорът /партньорката/ да ни изневери ! Само мазохист може да подтиска чувства и да се лишава от разнообразие ! Разбира се от разнообразие са лишени и онези ,които не са чак толкова привлекателни и нямат ухажори !
16
1
 
25
 
! Отговори
Оставете... преди 11 години
...съвети и статистики на мира, хора. Да ви каже дядо ви кой е хубавият с*кс--това е с*ксът, който можеш да правиш. Щото идва един момент, когато не можеш. А искаш.
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Спокойно! И след подписа в гражданското ви очакват силни изживявания"Включващи *** и точилки...
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На чуждо е голямо урущисване ,на свое бързо и лесно като зайците.
13
16
 
19
 
! Отговори
do 19 преди 11 години
Сексът с един и същи човек води до омръзване само след няколко седмици ... това е истината, другото е "възпроизводство", както каза един колега по-долу.
12
7
 
21
 
! Отговори
истината е преди 11 години
Сексът в само с един и същ човек в продължение на години води до омръзване ! Затова някои хора си изневеряват ,а други са още по-съвременни и направо се забавляват с други семейства ! Не знам какво удоволствие чувстват онези ,които си подтискат чувствата за да не излязат извън правилата на морала ,явно си търсят място в рая ?!
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е най-абсурдната статия, която някога съм чел ...Мръсните думи, бързия секс и други подобни благини, които правят нещата хубави ... са привилегия само за след брака ли ???Съжалявам жената, която го е писала. Нищо не е разбрала, а вече е късно да разбере.
10
4
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Не бъркайте...възпроизводството,със с*кса;първото е...приоритет на семейството,второто не.