Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче

Не се натрапвайте на всяка цена
21 сеп 2012 20:53,
57
Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче
Снимка: "Здрач"

Питате се какво трябва да направите, ако момичето, което харесвате вече е обвързано с друг? Единият вариант е просто да се откажете, а другият – да я „откраднете“. Ако наистина имате чувства и сте решени да се борите за нея, разберете какви грешки не трябва да допускате, за да успеете да я спечелите. Все пак във ваше лице тя трябва да види по-добрия мъж.

Запомнете, че началото е много важно. Докато говорите с момичето, е възможно да кажете нещо погрешно и не на място, което да ви изиграе лоша шега и да ви представи в недобра светлина. За да избегнете непоправими щети, избягвайте следните пет неща:

1. Никога не обиждайте гаджето ѝ

Все пак тя е с него и все още го обича. Да го обиждате е равносилно на това да обиждате нея. Може да вкарате малко хумор, но без да прекалявате. Тя определено не би искала да слуша лоши неща по адрес на гаджето си.

2. Не я преследвайте

Знаете, че тя ще е на кино с приятеля си и „случайно“ отивате на същата прожекция? Това ще я накара да се почувства заплашена и рискувате преждевременно да прекратите отношенията си с нея. Първия път, когато се случи подобно нещо, момичето може само да се подразни, но при следващи няколко повторения тя със сигурност ще спре да общува с вас.

3. Не се опитвайте да получите физическа близост

Това правило не важи единствено когато тя първа поема инициативата. В противен случай не я притискайте. Уважавайте личното ѝ пространство, нека се чувства комфортно с вас. Покажете ѝ, че се интересувате от самата нея и не я възприемате като сексуален обект. Позволени са само невинни, случайни докосвания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: момичеобвързанилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Не сядайте да пиете с гаджето и. най- малкото може да ги надрънкате едни дето после да не де гледате.А може и до кютек да я докарате а после кифлата ще е най-голямата че са се били за нея.Обаче това е ако сте само познати. ЖЕНА НА ПРИЯТЕЛ ИЛИ КОЛЕГА НЕ СЕ ПИПА!!!!!Пил или трезвен!
45
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абре какво значи да "откраднеш" на някой друг гаджето? "Докато *** не си вирне опашката кучето не я скача" Знам, че поговорката е малко грубичка ама си е вярна 100%. :))
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙТО МАНДРЪСА ПО УБО И ПЛАЩА СМЕТКИ С НЕГО ЩЕ Е
43
2
 
23
 
! Отговори
. преди 11 години
Услужливия автор е дал съвети как се помиярства правилно , но не е дал никакви как да не се пимиярства , моя съвет е , бъдете честни едни с други , независимо дали се познавате или не , това включва да не се опитваш да "крадеш" гаджето на някой друг , трябва да се стремим да бъдем достойни , въпрки че ни учат 22 години , че да имаш принципи е "балъшко". Аз съм в подобна ситуация , има едно момиче , което е адски красиво и умно и всичко , но е обвързано и докато е така аз няма да се занимавам с нея. Жените не са се свършили.
42
0
 
17
 
! Отговори
... преди 11 години
за кой левъл ти е колана ще можеш ли да го носиш ? :D :D :D а относно статията...от къде е преписана ? и плащат ли за такива статии да напиша и аз една :)
41
5
 
43
 
! Отговори
Моралист преди 11 години
Просто не се занимавайте с обвързани жени. И жени, моля ви не се занимавайте с обвързани мъже.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до *** 46. Ти това по филмите ли си го гледал или си го пробвал?! Като гледам цял ден висиш в днес.бг , не ми приличаш на свалячите които дебнат сърдити шърфънтии !
39
3
 
18
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
разбира се братоо, тогава стреляш и не пропускаш! Няма нищо по-дащно от сърдитата на гаджето си жена! В мозъка й се появява сигнал, че колкото по разкрачена е шаврантията - толкова повече "отмъщава" на приятеля си!
38
8
 
34
 
! Отговори
Алов фен! преди 11 години
Издебнете кога се е скарала с приятеля си!Направете се че я "разбирате" и шанса да я изчаластрите в таквиз моменти е много голям.Имам няколко такива резки на колана:-))))
37
1
 
23
 
! Отговори
много е лоша преди 11 години
ситуацията ,особено в демократичните страни ,можеш да останеш на сухо ! При ястреба проблеми няма ,дори и момичето да е обвързано ,ястреба отива и плаща на баща й "башлък парасъ" и купува момичето !
36
7
 
20
 
! Отговори
служетел на МВР преди 11 години
Какво да й уважавам личното пространство бе ?! Направо я гърмя или и прерязвам гърлото !
35
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нямате работа в чуждите семейства... намерете си необвързани
34
0
 
24
 
! Отговори
Митко преди 11 години
До 28:Жена и вода като тръгнат нямат спиране. Колкото до нескопосната реклама на тялото.бг, няма да го посетим. А иначе мястото на тази преведена бездарно от английски статия е в тийнпроблем.нет между темите "Кога правихте секс за последно :) ? " и "Бременна ли съм ?"
33
4
 
24
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Една тухла зад врата и докато е топла !
32
3
 
21
 
! Отговори
Спинозен комунист преди 11 години
Истнската любов е между комунисти. Беше време на здравите мъжки целувки (Тато и Брежнев например) а сега е време на *** ръкостискания ! Пфу!
31
4
 
44
 
! Отговори
праведния преди 11 години
Не и плащайте сметките и чантите в мола , фърлете и един бой, и търсете нова ***
30
6
 
49
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Ако глупостите написани от Днес.бг не помогнат:1, Покажете и "любовната шпага" и ако е по-голям от на приятеля и сама ще се спусне по острието.2,Ако т.1 не помага и покажете колко са ви доходите.3,Ако ви е по-малък и заплатата ви е по-малка-си вземете ***.
29
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво да направя ли? Ха! Че такъв адреналин изпуска ли се??:)
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Не прави това, което не искаш на теб да ти се прави" Не отнемай любовта и половинките на другите за да не ти отнемат после и на теб! /поне заради това/
27
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво да правите?! Защо давате съвети как да бъде спечелено? Как да се намесите между двама души? Вие не сте добре! Щом е обвързан човека, когото харесваш- налагаш си да не се вживяваш и си търсиш свободен! Ей....учете на морал бе не на разврат и разрушение!