Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче

Не се натрапвайте на всяка цена
21 сеп 2012 20:53,
57
Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче
Снимка: "Здрач"

Питате се какво трябва да направите, ако момичето, което харесвате вече е обвързано с друг? Единият вариант е просто да се откажете, а другият – да я „откраднете“. Ако наистина имате чувства и сте решени да се борите за нея, разберете какви грешки не трябва да допускате, за да успеете да я спечелите. Все пак във ваше лице тя трябва да види по-добрия мъж.

Запомнете, че началото е много важно. Докато говорите с момичето, е възможно да кажете нещо погрешно и не на място, което да ви изиграе лоша шега и да ви представи в недобра светлина. За да избегнете непоправими щети, избягвайте следните пет неща:

1. Никога не обиждайте гаджето ѝ

Все пак тя е с него и все още го обича. Да го обиждате е равносилно на това да обиждате нея. Може да вкарате малко хумор, но без да прекалявате. Тя определено не би искала да слуша лоши неща по адрес на гаджето си.

2. Не я преследвайте

Знаете, че тя ще е на кино с приятеля си и „случайно“ отивате на същата прожекция? Това ще я накара да се почувства заплашена и рискувате преждевременно да прекратите отношенията си с нея. Първия път, когато се случи подобно нещо, момичето може само да се подразни, но при следващи няколко повторения тя със сигурност ще спре да общува с вас.

3. Не се опитвайте да получите физическа близост

Това правило не важи единствено когато тя първа поема инициативата. В противен случай не я притискайте. Уважавайте личното ѝ пространство, нека се чувства комфортно с вас. Покажете ѝ, че се интересувате от самата нея и не я възприемате като сексуален обект. Позволени са само невинни, случайни докосвания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: момичеобвързанилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** статии, на снимката - ония бавните от Здрач... Само новина за "Вип" брадър липсва днес... Интелектуалното ниво на българските журналисти е еквивалентно на това на зелена ***.
5
2
 
20
 
! Отговори
Killer преди 11 години
Kill him , kill him!!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не ти пука е най-добре.
3
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ли беше темата за писане в детската градина днес?
2
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** тъпотиите, откъде преписвате тия смотани статии, няма ли някой средно интелигентен редактор при вас, с кви глупости пълните главите на хората
1
4
 
33
 
! Отговори
Казанова преди 11 години
Това същото важи и за необвързаните момичета.