Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче

Не се натрапвайте на всяка цена
21 сеп 2012 20:53,
57
Какво да не правите, ако харесвате обвързано момиче
Снимка: "Здрач"

Питате се какво трябва да направите, ако момичето, което харесвате вече е обвързано с друг? Единият вариант е просто да се откажете, а другият – да я „откраднете“. Ако наистина имате чувства и сте решени да се борите за нея, разберете какви грешки не трябва да допускате, за да успеете да я спечелите. Все пак във ваше лице тя трябва да види по-добрия мъж.

Запомнете, че началото е много важно. Докато говорите с момичето, е възможно да кажете нещо погрешно и не на място, което да ви изиграе лоша шега и да ви представи в недобра светлина. За да избегнете непоправими щети, избягвайте следните пет неща:

1. Никога не обиждайте гаджето ѝ

Все пак тя е с него и все още го обича. Да го обиждате е равносилно на това да обиждате нея. Може да вкарате малко хумор, но без да прекалявате. Тя определено не би искала да слуша лоши неща по адрес на гаджето си.

2. Не я преследвайте

Знаете, че тя ще е на кино с приятеля си и „случайно“ отивате на същата прожекция? Това ще я накара да се почувства заплашена и рискувате преждевременно да прекратите отношенията си с нея. Първия път, когато се случи подобно нещо, момичето може само да се подразни, но при следващи няколко повторения тя със сигурност ще спре да общува с вас.

3. Не се опитвайте да получите физическа близост

Това правило не важи единствено когато тя първа поема инициативата. В противен случай не я притискайте. Уважавайте личното ѝ пространство, нека се чувства комфортно с вас. Покажете ѝ, че се интересувате от самата нея и не я възприемате като сексуален обект. Позволени са само невинни, случайни докосвания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: момичеобвързанилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто я изчу*айте. Нека другия и плаща сметките. :)
25
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си намерите необвързано.
24
4
 
43
 
! Отговори
989009 2 ра 4аст преди 11 години
И в продължение на една година аз я слушах колко гадно се чувства дето излиза с мен зад гърба на гаджето си,ама и в същото време колко и е хубаво с мен.И какво стана появи се още едно момче в картинката тая почна да се сваля и с него (аз естествено откачих ).И на върти и тримата известно време .В крайна сметка заряза гаджето си заради момче номер 3, а беше такова скромно момиче отначало ама явно к.рволяка в нея се обади.Тоя к.рволяк рано или късно винаги се обажда.Оттогава вяра на жена НЕ.
23
3
 
22
 
! Отговори
989009 преди 11 години
абе статийката е добра ,в сравнение с някой други дето са били побликувани.Който го е изпитвал на гърба си ще я разбере.Моя случай: казах на една приятелка която си имаше гадже от 8-9 години , че я харесвам нищо не очаквах от нейна страна тя зе ,че ми отвърна и така в продължение на близо година аз го играех нещо като любовник Много се влюбих в нея ,и тя бе ше доста хлътнала по мен ,но така и не можах да я накарам да остави гаджето си и да бъдем заедно.
22
3
 
22
 
! Отговори
22 см. преди 11 години
Като ви харесва отивате и говорите, нещата с мълчане няма да станат. АКо не можете да говорите или сте бая *** карате на *** и така...
21
2
 
20
 
! Отговори
до 13-ти преди 11 години
Знам, че не става, аз затова взех да се оглеждам за жена. Ама не е лесно след 15 години на че***.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами лъснете бастунЯ.
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
porednia idiotizam...snimkata napravo razkarti mivkite.tuka statiikite se prepisvat ot polugramotni vrazkari ot ivanjane i rodopskite sela.maloumnici zatapeli
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ,НЯМА ЛИ НЕЩО ПО ВАЖНО ПО СВЕТА...НЕЩАСТНИЦИ И *** = ЖУРНАЛИСТИ
17
0
 
21
 
! Отговори
23г. преди 11 години
чудесно ... няма да се учудя ако тази седмица излезе статия за мъртво момче, от любовен триъгълник ... статия как да откраднем момичето на друг.
16
1
 
20
 
! Отговори
алоооооооо преди 11 години
то ако слушаме статията-значи- направо да се предадем-поне аз така тълкувам писанията...
15
0
 
19
 
! Отговори
алооооооо преди 11 години
е и кво да праиме-би попитал бибитко-ами смс-хахаха,много тъпни пишат напоследък
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо просто да не предложите тройка, може пък и да ви огрее. Във всеки случай шансовете са по-големи отколкото ако следвате съветите в статията.
13
1
 
42
 
! Отговори
359 преди 11 години
Браво за статията,сега вече знам как ще открадна Ким Кардашиян от Кание.....
12
1
 
20
 
! Отговори
ЕвгМинчев преди 11 години
А за необвързани момчета това важи ли?
11
4
 
16
 
! Отговори
от 13 преди 11 години
Благодаря на сайта че изтрихте тъпотията от бившия пост 13.
10
3
 
40
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Чек*ята е за момента, топлото тяло сутрин до теб и топлата душа в живота ти която е до теб и те подкрепя, не може да се сравни с чек*я. Говорим за след 35-те.
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто бъди себе си и общувай свободно с когото и да било. ТЯ ако те харесва ще си го покаже, ако не го покаже, а те харесва- загубили сте й двамата.Толкова !К'во има да се умува.Онази обвързаната е на ход, не ти-необвързания.
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако е омъжена и има дете? знам, че е още луда по мен! но как я изпуснах :((((
7
0
 
23
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
До 2Копират ги сигурно от някое пубер списание :)